Як стати байером Podium

Podium проводить експеримент: енергійним і талановитим молодим людям буде надана можливість стати байерами компанії, навіть не маючи досвіду роботи в закупівлях

Шукаються цілих п'ять геніїв (а це означає, що напівгенієм не приймаються за визначенням) на різні напрямки: в Podium Jewellery, Podium Fashion (по одній людині в чоловічий і жіночий lux) і дві людини в відділ чоловічого одягу в стартує восени мега-проект Podium Market, флагман якого розташується на 6600 кв.м. в готелі "Москва".

Спробувати стати байером може будь-яка талановита бажаючий, що має закордонний паспорт, відмінну пам'ять, знає англійську мову і здатний серед ночі без запинки відповісти, чим хороші і примітні Dirk Bikkembergs і John Varvatos, Thomas Wylde і Rick Owens, а також не з чуток знає інші словжновиговаріваемие імена модного світу.

Відбір щасливчиків буде проходити в кілька етапів
Відбір щасливчиків буде проходити в кілька етапів. Перший - конкурс резюме (природно, резюме чекають на двох мовах, якщо ви знаєте і третій, ви у великому плюсі) і супровідних листів англійською, що розкривають тему, як і чому ви хочете стати байером Podium. Другий - серія інтерв'ю з представниками компанії. Третій - творчий конкурс, на якому вас попросять відкрити навстіж свої креативні чакри.

П'ять обраних, незалежно від статі, віку і досвіду роботи стануть байерами Podium
П'ять обраних, незалежно від статі, віку і досвіду роботи стануть байерами Podium. Надсилайте свої резюме на [Email protected]

Новости