Як правильно носити лосини жінкам різного віку

У 90-ті роки лосини в СНД користувалися шаленою популярністю.

Фото: & nbsp; liveinternet.ru

Спочатку лосини були предметом виключно чоловічого гардероба. Вони представляли собою вузькі обтягуючі штани, зшиті зі шкіри лося. Одягти їх можна було тільки в мокрому вигляді, інакше лосини були надто вузькими, але, висихаючи на ногах, підкреслювали м'язи, надаючи воїнові вид мужній і безстрашний (у всякому разі, так вважалося).

Деякий час по тому матеріал лосин змінився, але зовнішній вигляд і назву залишилися колишніми. Тепер лосини підкреслювали не тільки мускулатуру чоловічих ніг, але і витонченість жіночих. А з винаходом волокон лайкри, лосини стали незамінною одягом театральних артистів. Вони стали добре розтягуватися і легко повертати свій первозданний вигляд.

Справжній лосіновий бум наздогнав СНД в 80-х і 90-х роках. На вулицях мелькали жіночі ноги в неймовірно яскравих лосинах з вигадливими малюнками. Лосини носили і з довгими майками, і з сорочками, і з кофтами з ангоркі, і з трикотажними сукнями, і з коротенькими спідничками.

611

Найцікавіше, що в той час як лосини переможно крокували по нашим вулицям, в Європі і США вони були предметом гардероба тільки жінок легкої поведінки.

Однак забарвлення і фактура лосин постійно змінювалися. Довжина лосин перестала бути строго до щиколотки, а підвелася до середини ікри.

Сьогодні носити лосини можуть і дівчатка-підлітки, і їх мами.

Добре поєднуються лосини з платтям вільного крою або довгим приталеним светром. Їх можна надягати замість колготок.

Читайте також: ЗМІ: У бутиках за шалені гроші продають одяг, зшитий на українських фабриках

Молоді та енергійні дівчата можуть спробувати приміряти лосини з супер короткою спідничкою і туфлями на високих підборах або черевиками на платформі.

Жінкам більш старшого віку цілком підійдуть темні лосини, найкраще, звичайно, чорні. У цьому варіанті з короткою спідницею краще носити туфлі або балетки на плоскій підошві, а зі спідницею-міді кращий каблук.

legging-all-colors-5005-1m3_web1

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

джерело: Хімпром

Новости