Як і з чим носити бейсболку

Незважаючи на величезну різноманітність існуючих сьогодні головних уборів, одними з найпопулярніших серед дітей, молоді та навіть дорослого населення багатьох країн світу залишаються бейсболки - легкі кепки з «пелюсток» тканини з козирком. Створені для спортсменів, літні кепки від сонця швидко стали популярними і в повсякденному житті модних городян - гравці спортивних команд, їхні вболівальники, а також діти, підлітки та люди різного віку незалежно від статі швидко оцінили зручність і практичність цього універсального головного убору, доречного практично завжди і скрізь. Сьогодні популярність бейсболок тільки зростає - дизайнери постійно придумують нові варіанти моделей з різних тканин і з різними оформленням, тому кожен сезон бейсболка залишається на піку сучасної моди.

бейсболки

Кепки і бейсболки дуже популярні серед знаменитостей.

Класична бейсболка носиться козирком вперед - це зручно і практично в сонячну погоду. Також такий варіант шкарпетки повністю відповідає цілям проведення рекламної кампанії, коли промоутери надягають кепки та футболки з логотипом під час промо-акції. Козирок захистить обличчя від сонячних променів, кепка запобіжить тепловий удар, а фірмова символіка буде добре видно учасникам рекламної акції та перехожим. Молодь часто використовує бейсболку як елемент стилю - в цьому випадку положення козирка не обов'язково буде прямим: можна носити кепку козирком назад (деякі моделі спочатку передбачають саме такий стан шкарпетки) або навіть убік. Фанати хіп-хопу і репу часто носять бейсболку поверх бандани або, навпаки, окантовують кепку згорнутим в джгут хусткою.

Бейсболка універсальна і не вимагає ретельного підбору гардероба, проте мінімальне поєднання головного убору з одягом необхідно в будь-якому образі. Безпрограшний варіант - кепка під спортивний костюм або елементи спортивного одягу (кеди, олімпійка, штани вільного крою або шорти). Також цей головний убір добре підходить до повсякденного молодіжному одязі - бейсболку можна носити з джинсами і легкими брюками, куртками і футболками, некласичними сорочками і легінсами - свобода формування стильного індивідуального образу практично безмежна.

Бейсболка повинна гармоніювати не тільки з одягом, але і способом в цілому. Не варто носити простий кепку з дорогими прикрасами і яскравим макіяжем і, навпаки, блискуча стразами дизайнерська бейсболка здасться не дуже доречною на звичайному спортивному матчі. Одягати бейсболку з офіційним костюмом теж не варто, як і носити кепку козирком назад в уже немолодому віці. Чи не замінюйте її козирком на обідку - він виглядає набагато комичнее і менш практичний, ніж звичайна кепка і підходить лише до промо одязі для працівників мереж швидкого харчування або гравців в гольф.


Новости