Як красиво зав'язати хустку на голові: фото, відео

  1. Варіанти для шовкових хусток
  2. Як носити хустку взимку

Класична косинка - універсальний аксесуар. Вона захищає від холоду, спеки, додає образу кокетливості і жіночності. Якщо знати, як зав'язати хустку на голові різними способами, то маючи одне лише виріб, можна кожного разу удосконалювати образ. Багато з них не просто прикрашають, а створюють навколо власниці ареол загадковості і оригінальності, підкреслюють її неординарність.

Варіанти для шовкових хусток

Найпростіший спосіб, він же - базовий, як зав'язати квадратний хустку - скласти його по діагоналі, щоб вийшов трикутник і накрити тканиною волосся. Кінці перев'язуються між собою спереду вільним подвійним вузлом. Це ідеальне рішення для високої або об'ємної зачіски, яку потрібно захистити від несприятливих погодних умов.

Це ідеальне рішення для високої або об'ємної зачіски, яку потрібно захистити від несприятливих погодних умов

Оригінальний варіант зав'язки шовкової хустки

Такий варіант часто називають «косинка по-голлівудськи», хоча родом він з глибинок Франції. Для нього потрібно пов'язати виріб за описаною вище базової схемою, але не зав'язувати спереду вузол, а просто перекрутити кінці, зробивши невеликий джгутик. Куточки виводяться на потилицю і зв'язуються за шиєю. Це прекрасний варіант, який допоможе одночасно закрити горло і голову.

Французька косинка

Рекомендуємо до прочитання

Короткий варіант підійде, якщо потрібно зав'язати простий ободок. Цей спосіб можна використовувати, якщо необхідно накрутити аксесуар на волосся до церкви або просто немає часу для створення складної зачіски. Щоб красиво зав'язати хустку на голові, потрібно скласти його кілька разів в довжину, після покласти зверху на волосся і зав'язати у потилиці. Вузлик найкраще заховати під локонами.

Вузлик найкраще заховати під локонами

Простий варіант обідка

Прямокутний шарф або палантин Луї Віттон найпростіше пов'язати як обруч. Для цього просто складіть хустку кілька разів в довжину і покладіть на волосся біля чола. Вільні кінці кілька разів проведіть через голову і затягніть щільним вузлом на потилиці. Залежно від способу, вузол може розташовуватися збоку або спереду голови. Але в такому випадку, що стирчать куточки краще заховати під тканину, щоб вони були непомітними.

Варіант як зав'язати хустку

Якщо є дуже довгий прямокутний хустку, то з нього можна зробити оригінальний бант. Для цього, складіть його вздовж і накиньте на волосся. Після проведіть вільні кінці по потилиці і на маківці зав'яжіть в красивий бантик. Для обсягу тканину потрібно розправити. Така пов'язка підійде для пляжу або виходу на прогулянку, але щоб зробити її більш оригінальною, вільні кінці можна скрутити в джгут.

Бантик з хустки

Православні дівчата можуть в'язати хустки будь-яким вподобаним способом, тоді, як мусульманці потрібно обов'язково знати, як зав'язати тюрбан на голові. Чалма - це не просто головний убір, а, як і хіджаб, ознака приналежності до мусульманського духовенства. Незважаючи на зовнішню складність конструкції, його дуже легко навчитися робити.

Як зав'язати тюрбан

Майстер клас з фото, як зав'язати тюрбан на голові з хустки:

  1. Виріб укладається трохи вище лоба;
  2. Вільні кінці схрещуються на потилиці і виводяться на груди. Після цього їх потрібно обернути навколо голови і сховати кінці під сам тюрбан; Як покроково зав'язати тюрбан
  3. Якщо палантин дуже довгий, тоді кінчики кілька разів обертаються за потилицею вісімкою і перев'язуються на маківці.

Чалмою дуже зручно прикривати волосся влітку, щоб вони не потрапляли під вплив ультрафіолетових променів, або прикривати голову після хіміотерапії.

Чалмою дуже зручно прикривати волосся влітку, щоб вони не потрапляли під вплив ультрафіолетових променів, або прикривати голову після хіміотерапії

чалма

Це арабський спосіб зав'язати чалму, є також африканський. Такий тюрбан дуже стильно виглядає як доповнення стилю бохо-шик або хіпі. Є кілька варіантів його зав'язки, ми розглянемо два.

Африканський тюрбан

Перший спосіб, як крок за кроком зав'язати хустку на голові як тюрбан:

  1. Голову потрібно опустити і накинути на потилицю великий палантин. Його кінці виводяться на лоб і зав'язуються в щільний одинарний вузол на маківці;
  2. Вільний кінець з правого боку розпрямляється і простягається до потилиці до лівої сторони. Там його потрібно акуратно вставити під тканину хустки. Аналогічні дії робляться з лівою стороною;
  3. Місце біля вузла ретельно драпірується, щоб тюрбан виглядав максимально об'ємно.

Є також єгипетський спосіб. ВІН має на увазі використання не звичайного хустки трикутної форми, а арафатки. Арафатка або куфия - це чоловічий аксесуар, який захищає обличчя і голову від вітру, спеки, холоду, а також піщаних бур.

Арафатка або куфия - це чоловічий аксесуар, який захищає обличчя і голову від вітру, спеки, холоду, а також піщаних бур

Арафатка на голові

Як поетапно зав'язати єгипетський тюрбан з арафатки:

  1. Куфію потрібно скласти в трикутник, після чого загнути його широкий ділянку приблизно на 10 сантиметрів. Конструкція укладається трохи вище лоба;
  2. Один вільний кінець арафатки перехрещується з іншим на потилиці і виводиться вперед, до верхівки. Традиційно цей аксесуар асиметричний, щоб частиною тканини можна було прикрити обличчя;
  3. Щоб такий жіночий хустку виглядав більш стильно і акуратно, кінці часто скручуються в джгути;
  4. Якщо потрібно прибрати асиметричний «хвіст», то тканина складається кілька разів і обертається навколо голови. Куточки заправляються під тюрбан.

Нижче представлені інші цікаві варіанти, як зав'язувати різні хустки.

Як носити хустку взимку

Модний шовкову хустку не дуже практично носити взимку - він не захистить від холоду. Восени і в зимову пору року більш практичним буде пуховий вовняний аксесуар. Тим більше, що зараз виробляються неймовірно красиві вироби, що дають форму гучним снуд і шапок «Гельсінкі».

Тим більше, що зараз виробляються неймовірно красиві вироби, що дають форму гучним снуд і шапок «Гельсінкі»

Класичний варіант косинки

Здавалося б, що може бути простіше - недбало накинути аксесуар на голову і витягнути кінці. Але навіть найпростіший палантин можна зав'язати більш оригінально, ніж надати виробу розкоші.

Як носити хустку взимку

Зав'язати велику хустку на голову можна в стилі «червоної шапочки». Для цього, палантин накладається на волосся, як звичайна накидка, а його вільні краю виводяться на плечі. Після ними можна обернути шию і зовнішні куточки вивести на спину. Цей варіант добре підійде під пальто або шубу, т. К. Може з легкістю замінити капюшон.

теплу хустку

Інструкція, як красиво зав'язувати хустку на голову взимку:

  1. Виріб складається по діагоналі, щоб отримати трикутну форму. Після накидається на голову, як звичайна косинка;
  2. Вільні кінці схрещуються на шиї і виводяться на спину. Вузол може розташовуватися з будь-якого боку;
  3. Тканина попереду розправляється, щоб максимально закрити горло. Якщо розмір хустки дозволяє, то частина її також можна перекинути на груди.

Стаття по темі: як красиво зав'язати хустку на шиї , Так щоб на тебе звернули увагу?

На особливу увагу заслуговують павлопосадскіе вироби. Ці квадратні хустки з бахромою відомі на весь світ своєю красою і неповторними візерунками (це ті принти, які так люблять циганки). Традиційно вони виробляються з вовни, але зараз можна знайти ці аксесуари з бавовни.

Як носити павлопосадскіе хустки

Як правильно зав'язуються павлопосадскіе хустки на голову:

  1. Аксесуар складається в трикутник і накидається на голову. Важливо класти хустку трохи нижче чола, щоб потім можна було акуратно пересунути назад;
  2. Через те, що для їх виготовлення використовується досить щільна тканина, їх досить складно пов'язати оригінально. Єдиний доступний варіант - затягнути вільні кінці джгутом. Для цього вони схрещуються за шиєю і затягуються на маківці; Хустка поверх шапки
  3. Ще один варіант - просто перев'язати їх подвійним вузлом на потилиці;
  4. Після закінчення маніпуляцій, обов'язково розправте бахрому і вирівняйте кінчики. Інакше образ буде виглядати неакуратно.

Павлопосадскій хустку на голові

На відміну від павлопосадского хустки, оренбургский виготовляється з однотонної вовни. Цим він заслужив визнання багатьох мешканок СНД - практичний пухову палантин, який замінює шарф, шапку і доповнює практично будь-який образ. Споконвічно російський варіант - дуже теплий, але як і посадский, цей аксесуар тепер можна носити і навесні - його в'яжуть з тонкої пряжі на гачках.

Оренбурзький хустку

Схема і картинки, як оригінально зав'язати зимовий оренбургский хустку:

  1. Складіть виріб навпіл, щоб вийшов трикутний хустку. Широкій стороною покладіть його на голову і акуратно розправте кінці. Вільні кути заведіть за шию і перекрутити між собою; Як носити оренбургский хустку
  2. Після цього, їх потрібно вивести вперед на груди і повторно зав'язати вузлом бантик попереду;
  3. Якщо на вулиці дуже холодно, то затишніше його надягати безпосередньо на шапку. Навесні ж можна накинути на голову без неї.

Природно, так можна зав'язати абсолютно будь-який хустку: український, циганський і т. Д. Головне, щоб його розміру дозволяли кілька разів обкрутити виріб на голові. Залежно від зачіски, можна затягувати основну частину виробу чітко по контуру голови або злегка припускати його, щоб вийшов максимальний обсяг.

оцінити:

Submit Rating

Середній рейтинг / 5. Оцінок:

Новости