Як купити фізичне золото в Швейцарії?

Покрокова процедура купівлі / продажу фізичних дорогоцінних металів в Global Gold   З кожним днем ​​словосполучення «Інвестиції в дорогоцінні метали» стає все більш і більш близьким і привабливим для інвесторів по всьому світу

Покрокова процедура купівлі / продажу фізичних дорогоцінних металів в Global Gold

З кожним днем ​​словосполучення «Інвестиції в дорогоцінні метали» стає все більш і більш близьким і привабливим для інвесторів по всьому світу. Причина тому - максимально глобалізований світ, який стає все більш нестабільним, а економіки багатьох країн світу стають все більш залежними один від одного, отже, і менш стійкими до глобальних криз.

Все це повертає погляди багатьох представників людства до тих речей, які зуміли не втратити свою цінність протягом століть, а саме, до дорогоцінних металів.

Компанія Global Gold Inc дає можливість інвестувати в фізичне золото, срібло та інші дорогоцінні метали. При цьому Ви володієте абсолютно реальним фізичним металом.

Процедура купівлі / продажу фізичних дорогоцінних металів в Global Gold досить проста.

Починається процедура з відкриття аккаунта і реєстрації на сайті Global Gold.

Реєстрація для покупки фізичного золота та інших дорогоцінних металів

У вітальному листі для Клієнта, яке Ви отримаєте після відкриття аккаунта, будуть надані деталі реєстрації на сайті Global Gold. Тут Ви знайдете підтвердження Ваших майбутніх транзакцій і звіти про зберігання.

Global Gold не пише ім'я клієнта в доказах, тому рекомендуємо надійним чином зберегти свій клієнтський номер, ім'я користувача і пароль.

При першому вході в систему Вам буде запропоновано змінити пароль. Іноді, в залежності від інтернет-браузера, необхідно натиснути на кнопку Зберегти (Save) два рази. Будь ласка, збережіть цей новий пароль, так як Global Gold не має доступу до Ваших паролів. Ви можете змінювати свій пароль так часто, як захочете, за допомогою функції «Зміна пароля» (Сhange password) в меню зліва. Якщо Ви хочете скористатися функцією «забутий пароль» на сторінці входу, Вам потрібно спочатку ввести свою адресу електронної пошти в онлайн-системі, використовуючи функцію «Редагувати рахунок».

Отже, реєстрація завершена, тепер можна приступати до угод.

Купівля

Мінімальна сума першого придбання в Global Gold становить CHF 50 000, але наступні замовлення можуть становити від CHF 20'000.

Час торгівлі Global Gold: з 10.00 до 16.00 CET.

Торгівля здійснюється тільки після отримання наступних документів:

  • Заповнена Форма замовлення на покупку (Buy Order Form). Ордер на покупку необхідний для кожного обраного Вами продукту;
  • Походження доходів (Background of Assets) / Форма для бенефіціарним Власника (Beneficial Owner Form). Дані документи повинні бути заповнені для кожного грошового переказу в Global Gold.
  • Грошові кошти в CHF, USD або EUR валютах. Для торгівлі Global Gold не приймає чеки або готівка.

Форми можна надіслати електронною поштою, факсом або звичайною поштою. Надсилати оригінали документів не вимагається.

Замовлення можна розмістити двома способами:

1. Поштучно

Це якщо ви хочете придбати певну кількість злитків або монет. Наприклад, 50 штук золотих монет Кленовий Лист (Maple Leaf) по 1 унції (1 oz). Для кожного продукту є мінімальний розмір лота, який слід брати до уваги при розміщенні замовлення.

2. За вартістю 2

Це якщо ви хочете придбати максимально можливу кількість на певну грошову суму, наприклад, за 50 000 CHF купується 1oz золотих монет Кленовий Лист.

Надзвичайно важливо, щоб монети були належним чином упаковані і захищені від подряпин і т.п. Це одна з причин, чому Ви можете купити партії тільки певних розмірів, в залежності від продукту. Система зі злитками набагато гнучкіша. Як тільки ви досягли мінімального розміру лота для злитків (наприклад, мінімальний розмір лота для 100г золотих злитків - 4), додатково можна купувати по одному зливка.

Ви можете знайти приблизні ціни, розміри лотів і інформацію про доступність продукту в кожному зі сховищ на сайті Global Gold, в розділі продукції. Слід пам'ятати, що не всі продукти доступні для покупки безпосередньо в кожному місці зберігання.

Основна причина в тому, що Global Gold пропонує тільки самі ліквідні продукти для кожної конкретної юрисдикції. Продукцію завжди можна купити в Швейцарії, а потім відправити в інше місце. Якщо Ви хочете замовити зберігання за межами Швейцарії, дивіться інформацію про вартість доставки до розміщення замовлення.

Ми рекомендуємо Вам додати до суми переказу від 4% до 6% від загальної вартості покупки, беручи до уваги коливання цін. Міжнародні перекази можуть зайняти кілька днів. Будь залишок балансу, що залишився після операції, буде повернуто на Ваш клієнтський рахунок, як це і зазначено в формі заявки, на 5 стор. Дана операція зазвичай починається протягом 24 годин після укладання угоди.

Лімітні ордери приймаються для сум понад 250'000 CHF і здійснюються з усією ретельністю. За ними йде спостереження в спеціально відведене для цього робочий час. Проте, Global Gold не має ніякого впливу на фінальні ціни лімітних ордерів і відкидає будь-які зобов'язання, пов'язані з ними. Global Gold не може гарантувати, що навіть під час зазначеного часу моніторингу цін, лімітний ордер буде виконуватися при будь-яких обставинах. Ціна лімітного ордера включає в себе всі збори третіх сторін. Статус «Придатний до скасування» (GTC) дійсний протягом 30 днів.

Як тільки угода відбудеться, детальне підтвердження транзакції буде завантажено в розділ онлайн доступу, і Global Gold вишле Вам короткий електронного листа, що інформує про те, що підтвердження угоди є онлайн.

З метою безпеки і забезпечення конфіденційності, Global Gold не висилати копію підтвердження по електронній пошті. Постачальник доставить придбані метали в сховища. Цей процес може зайняти від трьох днів до двох тижнів після виконання купівлі. Як тільки метали будуть доставлені в сховища, Global Gold сповістить Вас і завантажить оновлений звіт про зберігання в розділ доступу онлайн.

продаж

Продаж відбувається схожим чином. У Global Gold потрібно відправити ордер на продаж з докладним описом продуктів, які повинні бути продані. Торгівля відбувається в ті ж торгові годинник: з 10.00 до 16.00 CET.

Процес займає трохи більше часу, так як необхідно дочекатися грошей від покупця перед відправкою доходів від продажу Вам. Зазвичай, з моменту розміщення замовлення на продаж до отримання коштів від її здійснення проходить від 5 до 7 днів.

Розміри лотів для монет при продажу також повинні бути прийняті до уваги. Аналогічно покупці, як тільки буде досягнуто мінімальний розмір угоди для злитків, вони також можуть продаватися поштучно.

Переміщення існуючих металів в розпорядження GLOBAL GOLD

Згідно Швейцарським нормам законодавства по боротьбі з відмиванням грошей, переклади існуючих металів вважаються операціями високого рівня ризику. З цієї причини Global Gold приймає реальні переклади тільки на своє повне розсуд при певних обмежувальних умов, і на індивідуальній основі. В даний час можуть бути прийняті тільки реальні переклади для зберігання в Швейцарії.

Перший крок - це оформлення запиту в Global Gold на реальний переклад, разом з наступними документами: Перший крок - це оформлення запиту в Global Gold на реальний переклад, разом з наступними документами:

  • Копії оригіналів закупівельної документації;
  • Сертифікати для злитків. Вкажіть також серійні номери злитків і походження / постачальника для кожного злитка (у монет сертифікатів немає).
  • Детальна інформація про підприємницьку діяльність бенефіціарного власника, разом з CV або біографією.
  • Рекомендаційний лист (наприклад, від Вашого банку, бухгалтера, роботодавця і т.д.).

Після отримання документації, Global Gold її перевірить на предмет відповідності. У разі попередньої згоди, Вас сповістять. Остаточну згоду буде дано тільки після отримання і випробування металів.

Якщо ви хочете, щоб Global Gold допоміг вам при перевезенні металів в сховища Global Gold, чітко і ясно напишіть про це в примітці до бланку замовлення послуги.

Global Gold підготує письмову оцінку витрат у вигляді «Заявка реального перекладу» на основі запиту, а також докладний інвентарний список. Якщо Ви згодні з запропонованим, підписана з Вашого боку заявка повинна бути повернута, і підраховані витрати на переклад повинні бути перераховані на рахунок Global Gold до початку транспортування металів.

Після прибуття металів на об'єкт зберігання, метали для заявленого натурального трансферту будуть проходити випробування незалежним Швейцарським фахівцем.

Ні злитки, ні монети не будуть пошкоджені під час цього процесу. Після схвалення, Global Gold сповістить Вас і завантажить Підтвердження про транзакції натурального перекладу і звіт про зберігання в розділ доступу онлайн. Будь-які залишки балансу з боку клієнта або Global Gold повинні бути погашені протягом двох робочих днів після закриття натурального перекладу.

Якщо ви зацікавлені можливістю відкриття рахунку фізичних дорогоцінних металів в Global Gold, звертайтеся до нас по електронній пошті [email protected].

Відкриття рахунку в Global Gold для придбання і зберігання фізичних дорогоцінних металів в Швейцарії, Сінгапурі та Гонконгу

Навіщо і чому інвестувати в придбання дорогоцінних металів у 2015 році?

Підпишіться на наш телеграм канал і розкажіть про нього знайомим в бізнесі.

Новости