Як оплатити Інтернет від Ростелеком банківською картою онлайн через Інтернет

  1. Як заплатити за послуги: кілька способів
  2. Особливості оплати онлайн

Компанія «Ростелеком» надає населенню послуги телефонії, інтернету і інтерактивного ТВ. Її представництва, де можна оплатити готівкою, знаходяться практично в кожному, навіть невеликому населеному пункті.

Але оскільки блокування рахунків виконуються у всіх абонентів в перших або 25-х числах місяця в офісах спостерігаються великі черги, з якими організація не справляється. Про те, як поповнити рахунок і оплатити послуги домашнього інтернет-провайдера Ростелеком з банківської карти через інтернет, дізнаєтеся з нашої статті.

до змісту ↑

Як заплатити за послуги: кілька способів

На допомогу в цій ситуації приходить Всемирная сеть і банківська карта, яка є в наявності у кожного. Головне знати як нею користуватися.

Є кілька способів поповнення. Що для цього потрібно? Дані з пластикової карти і ідентифікатор особового рахунку. Працівники компанії рекомендують зараховувати гроші по УІДу, оскільки в цьому випадку ризик зарахування коштів на чужій абонентський номер скорочується до мінімуму.

  1. Через онлайн-банкінг. Для оплати інтернету Ростелеком по банківській карті потрібно зайти в Сбербанк-онлайн і ввести особовий рахунок / унікальний ідентифікатор договору (УІД) / телефон. Після смс-підтвердження гроші надійдуть в найкоротші терміни.
  2. Через офіційний сайт компанії rt.ru у вкладці «Оплата». Процедура відбувається в три кроки. Один по одному вводяться такі дані:
    • УІД і сума;
    • реквізити;
    • код підтвердження операції.
  3. Через Єдиний особистий кабінет абонента за адресою lk.rt.ru. Попередньо в кабінеті необхідно зареєструватися і прив'язати до нього використовувані послуги. Як це зробити, можна дізнатися в відеоінструкції на сайті.

    Далі в пункті «Оплата» вибираєте «Оплатити банківською картою». Після галочкою відзначаєте, що саме хочете поповнити і вводите суму платежу.

    На наступній сторінці надаєте банківські дані. Приймаються платіжні системи Visa, MasterCard і Maestro.

  4. Через телевізійну приставку IP-TV. Цей метод працює тільки для інтернету і телебачення, оскільки вони прив'язані до одного ідентифікатором. А також він доступний при використанні пакетів «3 в 1». Для цього виконуєте наступні дії:
    • зайти в меню приставки;
    • відкрити Управління послугами;
    • зайти в Поповнення балансу;
    • ввести суму платежу. Зарахування коштів можливо від 5 до 10 000 рублів;
    • ввести реквізити (номер, термін дії та код CV2).

    Код підтвердження при цьому на телефон не приходить. У разі успішного виконання на телевізорі з'явиться повідомлення: «Операція пройшла успішно. Доступ буде відновлено найближчим часом ».

    Якщо сталася помилка, необхідно звернутися в технічну підтримку або спробувати перерахувати гроші одним із способів вказаних вище.

Якщо сталася помилка, необхідно звернутися в технічну підтримку або спробувати перерахувати гроші одним із способів вказаних вище

На сторінках нашого сайту ви також дізнаєтеся, як перевести гроші на Paypal . Розповімо кілька простих і зручних способів переказу коштів!

А ви знаєте, у скільки років можна завести банківську карту? Подробиці того, в якому віці можна відкрити пластик на дитину, читайте в цій статті .

Про те, як швидко дізнатися баланс кредитної картки Альфа-банку, і які послуги надає цей банк при відкритті кредитки, дізнаєтеся ось тут: https://cursinfo.com/kreditnye-karty-alfa-banka/ .

до змісту ↑

Особливості оплати онлайн

Оплата послуг Ростелеком онлайн банківською картою здійснюється без комісії.

Залежно від завантаженості системи обробка даних відбувається протягом доби, тому рекомендується поповнювати баланс заздалегідь.

Операції через онлайн-банкінг можливі тільки при відкритому доступі до інтернету, через телевізійну приставку і за фінансової блокування.

Сайти rt.ru і lk.rt.ru відкриваються і при мінусових балансі, але в цьому випадку вони часто погано завантажуються і при зарахуванні грошей відбуваються помилки.

Для вирішення проблеми можна скористатися обіцяним платежем (комісія за його використання не стягується), підключити його можна в Єдиному особистому кабінеті або за номером 8-800-1000-800.

Детальніше про те, як оплатити послуги Ростелеком за допомогою особистого кабінету в інтернеті дізнаєтеся з цього відеоролика:

За цим же телефоном оператори контакт-центру можуть проконсультувати про всі способи оплати та надати фінансову інформацію.


Що для цього потрібно?
А ви знаєте, у скільки років можна завести банківську карту?

Новости