Як заблокувати рекламні банери в браузері Google Chrom

  1. Люди по-різному дають визначення реклами, одні вважають її двигуном торгівлі, інші є двигуном прогресу,...
  2. Р ис. 1
  3. Після встановлення розширення в правому верхньому куті браузера встановлюється значок у вигляді кисті...
  4. Рис 3.

Люди по-різному дають визначення реклами, одні вважають її двигуном торгівлі, інші є двигуном прогресу, а деякі вважають, що реклама просто неминучість, так як ми живемо в епоху реклами

Люди по-різному дають визначення реклами, одні вважають її двигуном торгівлі, інші є двигуном прогресу, а деякі вважають, що реклама просто неминучість, так як ми живемо в епоху реклами. І все б було добре, якби розвиток рекламного бізнесу, вже давно влаштувався в мережі Інтернет, не переходило межі дозволеного: я маю на увазі появу в наших браузерах небажаної реклами у вигляді спливаючих банерів, оголошень, кількість яких досягла дратівливих обсягів.

Ця, так звана, несанкціонована реклама не тільки виводить з нормального психічного стану користувачів, а й призводить до гальмування роботи браузера, тому для багатьох постало питання, як уберегти свій комп'ютер від такого роду реклами? Як позбутися від цієї напасті, за допомогою яких засобів можна ефективно захистити браузер від різних спливаючих банерів?

Не так давно і на мій браузер напало вищезазначене хвацько у вигляді двох банерів, причому шкідливих і вкрай настирливих. Довелося з цією темою розібратися детально і рішуче. Як виявилося, що тема досить актуальна і Google на питання: як відключити банери в браузері? показав 230 000 варіантів відповідей. Мені ж в цій статті, шановний читачу, хочеться зупинитися конкретно на браузері Google Chrom і на безкоштовному варіанті рішення задачі по блокуванню спливаючих банерів при роботі в названому браузері.

Завдання вирішується просто: достатньо встановити розширення (розширення-спеціальна коротка програма для браузерів) або «AdBlock», або «AdBlock Plus». Ці досить схожі програми, хоча і мають різних розробників, мають однакову нагодою не показувати небажані спливаючі банери, оголошення, flash-ролики. Існує безліч інших розширень для відомих браузерів з аналогічними функціями, але сьогодні моя розповідь про AdBlock.

І так, почнемо по порядку: встановлюємо розширення AdBlock (зробіть клік по активному посиланню AdBlock ) І у вікні, (див. Рис.1) клікніть по синій кнопці «+ БЕЗКОШТОВНО», яка розташована навпроти розширення AdBlock, а потім підтвердіть установку нового розширення, зробивши клік по кнопці «Додати». На цьому установка розширення закінчена.

Р ис. 1

1

Розширення - AdBlock це і є автоматизований блокіратор рекламних спливаючих банерів. В принципі для його роботи не потрібно налаштування, так як він функціонує на основі чорних списків, які автоматично оновлюються.

Після встановлення розширення в правому верхньому куті браузера встановлюється значок у вигляді кисті руки в восьмикутник на червоному тлі, якщо зробити по ньому клік правою кнопкою мишки, то відкриється контекстне меню, в якому вибираємо рядок настройки і робимо клік по ній, в результаті відкриється вікно ( см. Рис. 2)

Мал. 2

2

З ськана параметрів розширення AdBlock можна побачити не тільки розділ «Налаштування», а й розділ «Список фільтрів», увійшовши в який Ви можете попрацювати з ним, наприклад, в підрозділі «Інші списки фільтрів встановити« галочку »в пункті: Захист від шкідливих програм (див. Рис. 3)

Рис 3.

Рис 3

Можете вказати адресу (URL) веб-ресурсу, з якого до Вас потрапила реклама. Ось, власне і все, що потрібно зробити, а далі програма працює без Вашої участі.

Чекаю Ваші коментарі, про представленому матеріалі на цій сторінці.

Як позбутися від цієї напасті, за допомогою яких засобів можна ефективно захистити браузер від різних спливаючих банерів?
Як виявилося, що тема досить актуальна і Google на питання: як відключити банери в браузері?

Новости