Як вибрати сушку для білизни. Поради в покупках сушарок для білизни

Вибір сушарки для білизни (сушіння для білизни)

різноманітність сушарок для білизни може привести покупця в деяке замішання. Тому перед покупкою варто визначитися, які саме запити повинна задовольняти ця річ. Традиційно, сушарка для білизни розташовується у ванній кімнаті або на балконі. Для цих цілей використовують настінні сушіння або стельові варіанти сушарок.

Популярна настінно-стельова сушарка може мати різну довжину прутів (від 1.2 до 2.8 м), кількість прутів від 4 до 10. Така сушарка забезпечена зручним механізмом, що дозволяє опускати і піднімати білизна на зручну висоту.

Більш компактним варіантом для ванної кімнати, в порівнянні з «ліаною» (настінно-стельова сушарка), може бути настінна барабанна сушарка (Leifheit Telefix, Leifheit Rollquick, Brabantia 385766, Leifheit Rollfix). Довжина мотузок в ній до 4.6 м, після використання мотузки легко намотуються на барабанний механізм, і сушарка стає непомітною.

Є ще настінні сушарки з меншою корисною площею (довжина прутів або мотузок від 0.5 до 1 м), які також легко складаються, наприклад, сушарка-гармошка або сушарка з заорювали панелями. Якщо немає бажання свердлити отвори для кріплення або не хочеться виставляти напоказ білизна, тоді краще використовувати підлоговий варіант сушарки, який підходить і для вулиці, і для приміщення. підлогові сушарки менш компактні, але більш практичні і легко пересуваються в будь-яке місце. Для приватних будинків використовуються в основному вуличні сушарки - такі сушки для білизни можуть помістити величезну колічетво одягу. Есле же в квартирі потрібно вивішувати багато білизни, тоді відмінний варіант сушарки Melikoni . Вони дозволяють розмістити від 33 до 60 м.

Так само сьогодні популярна сітка для делікатного сушіння білизни, щадна сушка тонкого білизни без відбитків і деформації (Leifheit 72408)

Сушарки для білизни в магазині Hozdom.com представлені торговими марками Binatone | Brabantia | Comfort Alumin | Eurogold | Garden | Leifheit | Melikoni | Vileda

Матеріал "Вибір сушарки для білизни" підготовлений для Hozdom.com. Використання інформації тільки c дозволу магазину товарів для дому та посуду Хоздом.com

Додаткова інформація: https://hozdom.com/Sushilki-dlya-bel-ya---195_303

Новости