Як вибрати який купити телефон з хорошою батареєю?

На які критерії ви звертаєте в першу чергу увагу, вибираючи нову модель смартфона? Діагональ екрану, його дозвіл, процесор, розмір оперативної і вбудованої пам'яті, робота з декількома сім-картами і підтримка протоколів швидкісного доступу до мобільного інтернету. Все це грає важливу роль. Але не менш важливими для сучасних моделей телефонів також є показники ємності батареї і дозвіл модуля камери. Погодьтеся, набагато зручніше, коли ваш смартфон оснащений хорошим акумулятором і камерою - немає проблем зробити якісний знімок, і не доведеться протягом дня бігати з зарядкою, щоб зарядити свій телефон.

І якщо ви в пошуках надійного, потужного і сучасного смартфона з хорошим акумулятором і камерою, зверніть увагу на продукцію британського бренду Wileyfox . Ця компанія прийшла на російський ринок в жовтні 2015 року. Незважаючи на короткий період, її смартфони стали надзвичайно популярні серед користувачів, експертні видання також не оминули їх стороною. Досягненнями компанії стали: в грудні 2015-го журнал Forbes визнав Wileyfox смартфоном року. Модель Wileyfox Spark + стає переможцем в номінації «Кращий смартфон до 10 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян» за версією авторитетного інтернет видання HiTech Mail.ru. У березні 2016 го чергова перемога - тепер перше місце в престижній британській премії Mobile News Awards 2016 в номінації Challenger manufacturer of the year.

Особливості смартфонів від Wileyfox

Чим же так приваблюють, як рядового користувача, так і досвідченого експерта, моделі від молодого британського бренду? Адже просто телефонів з хорошою батареєю і камерою можна знайти без проблем. Значить, смартфони від Wileyfox мають ще деякі переваги перед конкурентами. Перше - це підтримка роботи в мережах LTE. Важливий фактор, оскільки висока швидкість передачі даних по мобільній мережі вже вимога часу, а не просто побажання користувача. Крім цього варто відзначити, що всі моделі Wileyfox підтримують роботу з двома сім-картами.

Яка проблема найбільше заважає вам активно користуватися своїм смартфоном? Навіть купивши смартфон з хорошим акумулятором і камерою, ви не можете видалити з налаштувань непотрібні додатки, змушені користуватися шаблонними темами і т.д. Все це для пересічних користувачів! Власники смартфонів Wileyfox мають практично необмежені можливості по кастомізації своїх гаджетів. Це забезпечується використанням Cyanogen OS - версії прошивки популярної операційної системи Android. Крім цього, Cyanogen OS забезпечує високі показники продуктивності апаратної частини смартфона і ефективний захист від шкідливих програм.

Тепер більш детально зупинимося на декількох моделях, які користуються особливою популярністю у користувачів.

Wileyfox Swift

смартфон Wileyfox Swift оснащений потужною батареєю і якісною камерою. При першому погляді на телефон відразу хочеться відзначити його строгий, стильний, і в той же час сучасний дизайн. Працює смартфон під управлінням 4-ядерного процесора Qualcomm Snapdragon 410 MSM 8916 1,2 ГГц. Висока швидкість і продуктивність досягається наявністю 2-х Гб оперативної і 16 Гб вбудованої пам'яті. Крім потужного акумулятора хочеться відзначити і 13-мегапіксельну камеру, за допомогою якої ви зможете робити якісні знімки і тут же ділитися ними зі своїми друзями в соціальних мережах.

Крім потужного акумулятора хочеться відзначити і 13-мегапіксельну камеру, за допомогою якої ви зможете робити якісні знімки і тут же ділитися ними зі своїми друзями в соціальних мережах

Wileyfox Spark

Смартфон з гарною камерою і потужною батареєю дешевше 7 тисяч рублів? Так простіше простого! Wileyfox Spark задовольнить всі потреби бюджетного користувача. Смартфон з сучасним дизайном, якісною збіркою і непоганими технічними характеристиками, якщо взяти до уваги його цінову доступність. Потужний чотирьохядерний процесор MediaTek MT6735A і якісний 5-дюймовий IPS Oncell Full Lamination 2.5 D екран з HD дозволом за такою ціною - вже знахідка! Але зверніть увагу - смартфон має 8-мегапіксельні основну і фронтальну камери, також він оснащений 1 Гб оперативної і 16 Гб вбудованої пам'яті (яку можна збільшити картою microSDXC до 64 Гб).

Wileyfox Spark +

Модернізована і поліпшена попередня модель з «плюсом» отримала більш цікаву апаратну складову, ніж були покращені і технічні характеристики смартфона. Завдяки цьому саме модель Wileyfox Spark + за версією авторитетного інтернет видання Hi Tech Mail.ru стала найкращим смартфоном в ціновій категорії до 10 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Телефон з хорошим акумулятором, відмінною 13-мегапіксельною камерою, 2 Гб оперативної і 16 Гб вбудованої пам'яті не міг не привернути уваги користувачів. Тим більше що ціна його не дотягує навіть до 9 тисяч рублів!

Тим більше що ціна його не дотягує навіть до 9 тисяч рублів

Wileyfox Swift 2 і Wileyfox Swift 2 Plus

Якщо потрібен сучасний потужний смартфон з хорошою батареєю і камерою, обов'язково зверніть увагу на моделі Wileyfox Swift 2 і Wileyfox Swift 2 Plus . Різниця між апаратами за технічними характеристиками незначна, тому ми не будемо виділяти кожен смартфон окремо - просто підкреслимо відмінності. Найважливіша перевага, якими відрізняються обидві моделі - восьміядерний процесор Qualcomm Snapdragon 430 MSM8937 c 64-бітної архітектурою і частотою 1.4 ГГц.

Просунуті користувача напевно по достоїнству оцінять оновлену версію операційної системи Android 6.0.1 Marshmallow з прошивкою Cyanogen 13.1.2, на якій працюють смартфони Wileyfox Swift 2 і Wileyfox Swift 2 Plus. Фронтальні камери в обох смартфонів - 8-мегапіксельні. А ось основні різні. Wileyfox Swift 2 має модуль 13-мегапіксельної камери, а «плюсова» модель вже може похвалитися камерою з 16-ю мегапікселями! Також є відмінності по комплектації оперативної і внутрішньої пам'яті. Молодша модель має 2 Гб і 16 Гб, в той час як «плюсова» модифікація вже оснащена 3 Гб і 32 Гб оперативної і вбудованої пам'яті відповідно. Обидва смартфони мають незнімний акумулятор на 2700 мАг.

Підводячи невелику риску, можна відзначити: якщо ви хочете недорого купити сучасний, надійний і стильний смартфон з хорошою камерою і потужним акумулятором, щоб не носити з собою зарядку, зверніть увагу на гаджети Wileyfox. Це потужні пристрої з хорошою апаратною складовою, надійної і продуктивно працює операційною системою. Телефон з хорошою батареєю і широкими функціональними можливостями можна купити за цілком бюджетні гроші. Просто потрібно знати, де шукати.

джерело: http://androidis.ru/reviews/android_reviews/9264-kakoy-kupit-telefon-s-horoshey-batareey.html

На які критерії ви звертаєте в першу чергу увагу, вибираючи нову модель смартфона?
Яка проблема найбільше заважає вам активно користуватися своїм смартфоном?

Новости