Як збільшити час роботи бездротової миші

На нижній частині бездротової миші розташований невеликий повзунок включення / вимикання, який можна використовувати для ручного вимикання миші, коли вона не використовується

На нижній частині бездротової миші розташований невеликий повзунок включення / вимикання, який можна використовувати для ручного вимикання миші, коли вона не використовується. Це може трохи продовжити термін служби батарей миші в разі, якщо ви не використовуєте одну з нових моделей миші, яка автоматично вимикається, якщо не використовується протягом тривалого періоду часу.


Безумовно, інтернет магазини електроніки, можуть запропонувати широкий вибір сучасних моделей бездротової миші. Зручна система підбору забезпечить оптимальний вибір необхідної вам моделі. І швидше за все, ви зупинитеся на тих моделях, які відключаються автоматично. C іншого боку, ви завжди зможете зайти на цей сайт і придбати зовнішній акумулятор (Павербанк), який завжди забезпечить можливість підзарядки.

Але що робити, якщо у вас застаріла модель? Проблема в тому, як ви запам'ятати, що потрібно вимкнути бездротову мишу (або клавіатуру), коли ви закінчуєте роботу?

Одним з варіантів може бути використання вбудованого планувальника завдань Windows або в редактора групових політик для відображення на екрані повідомлення-нагадування, кожен раз, коли ви хочете вимкнути комп'ютер. Це досить складно і вимагає занадто багато кроків.

Проте є більш простий варіант. Ви можете змінити налаштування за замовчуванням «Завершення роботи системи» і прозвучить голосове повідомлення, яке нагадає вам, щоб ви вимкнули миша, перш ніж відійти від комп'ютера. Просто запишіть голосове повідомлення і використовуйте його в якості звуку при завершенні роботи системи.

Відкрийте Панель управління в Windows і знайдіть меню Змінити системні звуки. Виберіть подію «Завершення роботи Windows» і встановіть програвання вашого файл WAV, щоб використовувати його в якості звуку за замовчуванням для події.

Говорячи про батарею, ось деякі додаткові поради Logitech, які можуть ще більше продовжити час роботи акумулятора бездротової миші.

  1. Використовуйте світлий килимок для миші. Хоча ваша миша може добре працювати на чорному гранітному столі або навіть на прозорих поверхнях, таких як скло - цього краще уникати, оскільки відстеження датчика миші буде використовувати більше енергії.
  2. Бездротова миша, оснащена приймачем Nano, який підключається до порту USB вашого комп'ютера. Переконайтеся, що приймач USB і миша розташовані близько один до одного, в іншому випадку використовуйте кабель USB для підключення приймача.
  3. Для досягнення найкращих результатів, замініть обидві батарейки щоб уникнути змішування різних типів батарей. Logitech не рекомендує одночасне використання нікель-металогідридних і нікель-кадмієвих, батарей, оскільки при більш низькій напрузі однієї з них це може негативно вплинути на термін служби другої батареї миші.
  4. Вимкніть миша вручну, коли ви подорожуєте. У той час як миші можуть переходити в режим очікування, якщо не використовується, вони прокидаються, коли переміщаються в сумці, а на це витрачається енергія акумулятора.

Але що робити, якщо у вас застаріла модель?
Проблема в тому, як ви запам'ятати, що потрібно вимкнути бездротову мишу (або клавіатуру), коли ви закінчуєте роботу?

Новости