Як я вибирала коригуючий білизна

Перший раз, коли я носила тягне білизну, це була повна катастрофа. Мені потрібно було втиснутися в плаття, яке було мені майже на два розміри мало. Стиліст запевнила мене, що я буду виглядати чудово, якщо просто одягну будь втягування білизни. Я думала, що тоненький стягуючі комбідрес зменшить мене з 46 розміру в 42, але зрозуміла що правильний вибір білизни виявився не так вже й простий.

Мені було важко натягувати і знімати ці вузькі трико, незручно ходити в туалет, і навіть обідати в них було для мене випробуванням. Я втратила апетит, тому що невідповідна моделює одяг повністю здавлювала мені живіт. Провівши майже 10 годин (без їжі) в занадто тісному затяжка, в кінцевому підсумку я поверталася додому з жахливою мігренню і почуттям знемоги. Щось тут було не так! А відповідь проста - розмір був замалий.

Так я дізналася, наскільки важливо підібрати правильний розмір при виборі утягівющего білизни. По-перше, я не розуміла, як зірки на кшталт Мінді Келінг і Енн Хетеуей можуть носити коригуючий білизну під час тривалих церемоній нагородження, не впавши в обморок. Але тепер я розумію, що це тому, що вони вибрали потрібний розмір. Тягне білизну потрібного розміру вже допомогло багатьом жінкам розгладити лінії своєї фігури.

Тягне білизну потрібного розміру вже допомогло багатьом жінкам розгладити лінії своєї фігури

Це все, що вам потрібно знати, щоб не відчувати здавлювання і болю при носінні коригуючого білизни:

Купуй правильний розмір
Стягуючий матеріал «захопить» ваше тіло у всіх потрібних місцях, тому зовсім немає необхідності занижувати розмір. Якщо ви вважаєте, що менший варіант дасть вам додаткову затяжка, подумайте ще раз. Коригуючий білизна допомагає зробити ваш силует стрункішим згідно вашому істинному розміром. «Просто виберіть той же розмір, який ви зазвичай носите", - каже засновниця Spanx Сара Блейклі. "Якщо ви носите 44 купите S. Якщо 46 - беріть М, і так далі. "Будь-яке занадто тісна білизна буде в кінцевому підсумку викликати складки і дискомфорт .Ви так само можете відчути скочування, якщо будете носити невірний розмір."

Визначся в інтенсивності утяжки
"Існує три ступені стиснення: Середній (легкий), сильний і екстрасильної" говорить Блейкли. Кожен рівень пропонує більш щільне прилягання, як вона йде вище. Білизна з легким коригуючих ефектом робиться з м'якої на дотик, але щільної тканини. Воно добре згладжує нерівності, трохи "підтягує" окремі частини (животик візуально стане більш плоским), і створює рівний силует під сукнями. Білизна сильному ступені корекції більш щільне, ніж коригуючий білизна легкої корекції - і вже здатне згладити більш рельєфні нерівності, на кшталт "вушок" на стегнах, валиків з-під бюстгальтера під трикотажем. Білизна екстрасильної ступеня корекції дуже щільне, і має виражений коригуючий ефект - саме таку білизну тягне "на розмір". Воно не призначене для щоденного використання - і ввечері його можна носити не більше 6 годин. За виражений коригуючий ефект, на жаль, доводиться платити - в кінці вечора від нього втомлюєшся, тому що тіло скрізь рівномірно тягнути.

За виражений коригуючий ефект, на жаль, доводиться платити - в кінці вечора від нього втомлюєшся, тому що тіло скрізь рівномірно тягнути

Правильно вибери колір
Ідеальне поєднання кольорів буде залежати від двох речей: вашої верхнього одягу і вашого кольору шкіри. Якщо у вас темна шкіра, а верхній одяг світла, то зверніть увагу на утяжки чорного або кольору какао. Тим, у кого більше світлий тон шкіри рекомендується білизна тілесного кольору. Чорний колір також добре працює в поєднанні з темним кольором верхнього одягу. А якщо ви хочете що-небудь оригінальне, то скористайтеся різнобарвним білизною, таке теж буває, наприклад рожеве.

Правильно періть.
Тягне білизну вимагає дбайливого догляду. Оскільки воно стикається з тілом і з верхнім одягом, то має потребу в регулярному ручному пранні при температурі 30 градусів. Акуратність в догляді за виробами обумовлена ​​вразливістю матеріалу, легко деформується при впливі температури і реагентів.
Корекційна білизна виконано з дуже делікатного матеріалу, воно може зіпсуватися від високої температури, тому прати його в машинці не рекомендується. Гладити таку білизну теж не можна

Коригуючий білизна легко може стати вашим кращим другом при правильному носінні і догляді.

дійте

Вибирайте і замовляйте тут! (Посилання на каталог)

Також може бути цікаво:

Моделює білизна - зроби собі фігуру як у кінозірки!
Як виглядати стрункіше, не будучи стрункою (для жінок із зайвою вагою)
Переваги одягу для схуднення і коригуючого білизни


Новости