Як правильно вибирати чоловіча нижня білизна

Чи не багато чоловіків надають великого значення вибору нижньої білизни

Чи не багато чоловіків надають великого значення вибору нижньої білизни. Однак, від цієї частини чоловічого гардероба залежить здоров'я чоловіка і його репродуктивні функції. Про те, як правильно вибирати чоловіча білизна і на що звертати увагу при його покупці, розповість стиліст Роман Мідний.

Багато чоловіків стежать за своїм стилем, носять модний одяг і розбираються в аксесуарах набагато більше, ніж деякі жінки. З чого ж починається гардероб сучасних чоловіків? Це раніше чоловіки носили переважно сімейні труси і навіть не чули про інших моделях. На сьогоднішній день дизайнери приділяють багато часу чоловічому нижньої білизни, реалізуючи креативні ідеї в нових моделях цього елементу чоловічого гардеробу.

Звичайно, багато чоловіків до цих пір носять труси типу «максі» (аналоги сімейних трусів), але на сьогоднішній день вже найбільш популярними стали труси типу плавок і труси-боксери. Можна зустріти чоловічі труси типу «міні» (tanga), а також спортивні, безшовні, еротичні, повсякденні і навіть труси, що коректують фігуру.

Від нижньої чоловічої білизни безпосередньо залежить здоров'я чоловіка, так як, в першу чергу, вони - це засіб гігієни. Труси захищають від шкідливого впливу навколишнього середовища, а також захищають одяг від виділень і забруднень.

Яке білизна найкраще підійде вашому чоловікові? На що слід звертати увагу при виборі нижньої чоловічої білизни? З яких матеріалів бажано купувати білизну? На ці та інші питання відповість відомий стиліст Роман Мідний.

Роман Мідний. Як правильно вибирати чоловіча нижня білизна. Дивитися онлайн

(2291)

З чого ж починається гардероб сучасних чоловіків?
Яке білизна найкраще підійде вашому чоловікові?
На що слід звертати увагу при виборі нижньої чоловічої білизни?
З яких матеріалів бажано купувати білизну?

Новости