Як вибрати нижню білизну для вагітної нареченої?

  1. Нижня білизна для вагітної нареченої: захистіть груди
  2. Розрізняйте весільну моду і комфорт
  3. Як уберегти животик: бандаж для нареченої
  4. З якої тканини повинен бути бандаж для нареченої?
  5. Трусики для вагітних

18.07.2013 Обручки і прикраси

Для вагітної нареченої все повинно бути особливим - відношення, одяг, і звичайно ж, нижню білизну, яке повинно бути максимально зручним. Як же вибрати нижню білизну для вагітної нареченої, щоб воно було зручним і одночасно красивим?

Нижня білизна для вагітної нареченої: захистіть груди

18

Нижня білизна для вагітної нареченої

Ваш весільний бюстгальтер повинен бути не тільки красивим і мереживним, але і виготовленим з високоякісних натуральних тканин, так як груди майбутньої мами повинна бути захищеною і перебувати в комфорті. Це може бути льон, шовк, або бавовна. В білизна, виготовленому з таких натуральних тканин ваше тіло буде дихати, а при виникненні виділень з сосків бюстгальтер без проблем вбере їх в себе.

Розрізняйте весільну моду і комфорт

Вибираючи бюстгальтер, обов'язково зверніть увагу на чашечки. Тут їх основне завдання - комфортно підтримувати груди. Ну а модні форми чашечок залиште на час, коли ви народите. Та й пуш-ап вам навряд чи знадобиться, так як груди при вагітності і так збільшується в розмірах. Обов'язково вибирайте білизну за розміром. Бюстгальтер вагітної нареченої ні в якому разі не повинен тиснути або натирати.

Як уберегти животик: бандаж для нареченої

Весільне нижню білизну для нареченої

Якщо ваша вагітність знаходиться вже на серйозному рядку, коли животик не приховати, тоді вам потрібно подбати про те, щоб він був надійно захищений. Придбайте спеціальний бандаж, в якому вашому животику буде набагато зручніше, а ви будете менше переживати. Це може бути пояс, або ж спеціальні бандажні трусики, які красиво підкреслять вигини вашої нової фігури.

З якої тканини повинен бути бандаж для нареченої?

У бандажі для вагітної утяжки все ж повинен бути якийсь відсоток синтетики, завдяки якому він стане еластичним. Однак основа повинна бути обов'язково натуральної, щоб тіло під нею дихало. Найкраще підійде бавовна з невеликим додаванням лайкри або мікрофібри. Якщо ви забудете про те, що на вас надітий бандаж - значить він обраний правильно.

Трусики для вагітних

Які трусики вибрати вагітної нареченої?

Трусики вагітної нареченої також повинні бути зшиті з натуральної тканини, а також бути комфортними і не перетягувати тіло. Якщо ваш термін вагітності не великий, то ви зможете легко вибрати комплект з бюстгальтера і трусиків. На більш пізніх термінах вже важливіше практичність.

Красиве і в той же час зручна нижня білизна для вагітної нареченої підібрати трохи складніше, однак, впевнені, ви впораєтеся із завданням!

ЧИТАЙ ЩЕ Модний тренд 2013 - штани для вагітної нареченої

Рекомендуємо прочитати

З якої тканини повинен бути бандаж для нареченої?

Новости