Як вибрати нижню білизну в подарунок - визначте розмір і колір

Купівля нижньої білизни в подарунок подрузі або дружині може перетворитися на справжнє випробування, особливо, якщо ніколи раніше не бували в магазині нижньої білизни. Ви шукаєте щось сексуальне, наприклад, атласну баску, або елегантний шовковий пеньюар? Чи ви здивуєтеся, коли дізнаєтеся, що більшість чоловіків купує білизну тому, що воно їм подобається, або ж вони хочуть бачити його на своїй подрузі. Проблема в тому, що смаки жінок і чоловіків в цій делікатній області, на жаль, не збігаються. Більш того, часто їх пристрасті діаметрально розходяться.

Наприклад, чоловік хотів би бачити улюблену в сексуальної атласною Басков, а ось улюблена воліла б бачити себе в шовковому пеньюарі . Смаки чоловіків визначаються пристрастю, бажанням і сексуальним збудженням, яке викликає у них білизну, а жінки більш налаштовані на романтичний лад. Секрет в тому, щоб знайти компроміс, золоту середину між двома цими крайнощами. Колір - ще одна «міна», яка підстерігає чоловіків при купівлі нижньої білизни. Їм здається, що кохана буде просто чарівна в червоному, а ось жінка, швидше за все, сховає червону білизну подалі в ящик, так як в її гардеробі навряд чи знайдеться одяг, під яку можна надіти червоний бюстгальтер і трусики.

Не будемо забувати і про розмір - кошмарі всіх чоловіків, коли-небудь вибирали білизна для своєї другої половини. XS, S, M, L, XL, XXL - так тут сам чорт ногу зломить! Більшість чоловіків насилу відрізнять чашечку від бюстгальтера від чашки з чайного сервізу ... Так як же вирішити цю проблему? Що ж, рішення очевидно, варто тільки гарненько подумати. За відсутності подруги вивчіть вміст її інтимного гардероба - і все! Елементарно, чи не так ?! Якщо ви не в змозі запам'ятати позначення розміру, можете навіть захопити пару білизни - вже це напевно допоможе вам у пошуках. Тепер ви готові відвідати магазин нижньої білизни.

Отже, припустимо, ви з'ясували розмір. Визначимося з кольором. Безпрограшний варіант - білий або колір слонової кістки. Білизна цих квітів дівчина може носити з будь-яким одягом. Проявіть передбачливість: якщо ваш подарунок дівчині сподобається, і вона буде його носити, вона буде вам вдячна і захоче віддячити. Не купуйте білизну яскравих вульгарних квітів, а якщо вже купили, не розраховуйте, що дівчина буде носити їх за межами спальні. Краще зверніть увагу на класичне чорне білизна - ніколи не виходить з моди плюс дуже еротично.

Що ж, ви знаєте розмір, вибрали колір, але питання залишається - що купити? Вибрати сексуальну атласну баску (дуже подобається вам) або елегантний пеньюар з прозорого шовку (напевно викличе у неї вигуки захоплення)? Краще залишити цей складний вибір дівчині і купити комплект - трусики і бюстгальтер. Продавщиця люб'язно упакує вашу покупку в красиву упаковку. Якщо для вас тягарем і такий шопінг, чому б не замовити білизна з дому в одному з десятка спеціалізованих Інтернет-магазинів? Так вам вдасться зберегти конфіденційність і уникнути незручності, а обраний товар доставлять вам в кращому вигляді! Відмінна якість знімків товарів в каталогах Інтернет-магазинів дозволяє ясно уявити, як буде виглядати білизна на вашій обраниці. Ще один «плюс» онлайн-шопінгу: якщо подарунок дівчині не сподобається, вона завжди зможе його обміняти.


Схожі статті

Ви шукаєте щось сексуальне, наприклад, атласну баску, або елегантний шовковий пеньюар?
Так як же вирішити цю проблему?
Елементарно, чи не так ?
Що ж, ви знаєте розмір, вибрали колір, але питання залишається - що купити?
Вибрати сексуальну атласну баску (дуже подобається вам) або елегантний пеньюар з прозорого шовку (напевно викличе у неї вигуки захоплення)?
Якщо для вас тягарем і такий шопінг, чому б не замовити білизна з дому в одному з десятка спеціалізованих Інтернет-магазинів?

Новости