Як вибрати нижню білизну

Нижня натільну білизну - це фундамент, основа нашого гардероба. Саме з правильним вибором нижньої білизни у нас формується стиль і впевненість у собі. Доведено, що якщо нижню білизну підібрано правильно, а саме підходить Вам за розміром і по дизайну - Ви завжди будете на висоті. Так як наша самовпевненість зароджується з малого ... Дизайнери всіх країн світу з кожним сезоном створюють все нові і нові тренди, але дуже Важливо знати що ні трендова одяг робить людину яскравим і привабливим, а то, як вона сидить і чи підходить цей фасон саме вам.


Які головні помилки при виборі нижньої білизни? Цікаво ?? Тоді продовжуємо читати ..


1. Розмір. Головне правило, яким не можна нехтувати !!! Завжди вибирайте бюстгальтер, трусики, нічну сорочку по Вашому розміром.

Щоб білизна не було великим, не утруднювало рухів, не передавлює тіло. Вибирайте розмір білизни такий щоб Вам було в ньому комфортно рухатися, а головне дихати)
Як перевірити чи правильно Ви вибрали розмір бюстгальтера? Дуже просто:
Ідеальний розмір повинен щільно прилягати до тіла, не підніматися на спині і не передавлює тіло. При примірки Ваше завдання нахилитися трохи вперед і подивитися щоб чашки бюстгальтера були повністю заповнені: щоб груди не нависала над ними і не випадали за межі.
Щоб білизна не було великим, не утруднювало рухів, не передавлює тіло


2. Товщина лямки. Тут все просто: для невеликих грудей вибирайте тонкі лямки, а якщо ви володарка красивого шикарного бюста, додатковою підтримкою буде слугувати широка лямка. Не потрібно носити з пишними грудьми тонкі лямки, так як в такому випадку вони мають властивості розтягуватися, упиватися в шкіру і виглядати не естетично.


3. Форма чашки бюстгальтера. Одна з частих помилок, яка призводить до неправильно обраному бюстгальтеру: невірно обрана форма. На кожну форму грудей є свої види і моделі бюстгальтерів (кругла чашка, трикутна чашка, балконет, анжелика, бюст'є, класика, спортивний, безшовний і тд.). І якщо Ви визначитеся саме зі своєю формою бюстгальтера, тоді і груди в ньому буде виглядати дуже ефектно і Вам буде зручно і комфортно при носінні.
3


4. Є правило, яким часто все нехтують, воно дуже просте: бюстгальтер і трусики повинні складати комплект, тобто бути однаковими за кольором і максимально схожі за текстурою і матеріалу. Адже ніхто не хоче потрапляти в незручні ситуації, коли необхідно роздягтися, а під одягом у Вас чорний бавовняний бюстгальтер і червоні атласні трусики - кохана людина не оцінить гумору, та й Ви, думаю не дуже охоче будете роздягатися.


5. Білизна, без якого Вам не обійтися. Різноманітність колірної гами нижньої білизни, від яскравих барвистих до спокійних пастельних в наш час не рідкість. У гардеробі кожної дівчини, жінки повинно бути як яскраві комплекти нижньої білизни на літній період і відповідний настрій, так і універсальні кольорові гами, а саме:
- Комплект нижньої білизни чорного кольору - кращий вибір для темної і чорного одягу;
- Комплект нижньої білизни бежевого кольору - універсальний варіант для світлої і навіть білого одягу;
- Мереживний комплект з еротичним подтекстом- обов'язково повинен бути присутнім в гардеробі. За статистикою чорну мереживну білизну виглядає ефектніше і соблазнительнее червоного.

На комплекті нижньої білизни білого кольору можна заощадити, так як воно Вам не буде потрібно, адже воно дуже помітно навіть під білим одягом
На комплекті нижньої білизни білого кольору можна заощадити, так як воно Вам не буде потрібно, адже воно дуже помітно навіть під білим одягом.
6. Вибір матеріалу. Вибираючи натільну білизну на кожен день не забувайте про якість матеріалу. Бувають більш натуральні матеріали, такі як бавовна, вони більш м'які приємні і дихаючі, але у них є мінус вони швидше застіривать і втрачають форму, а є білизна з синтетичних матеріалів (спандекс, поліестер і т.д). Вибирайте те, яке Вам більше до смаку і насолоджуйтеся.


7. Термін служби. Якщо Ви завжди в тренді, Вам відомо, що ті чи інші моделі дуже швидко застарівають, але ми зараз не про те. У кожного нижньої білизни термін служби різний, у кого то пів року, у кого-то рік, а у кого то і 2-3 роки. Все залежить від кількості шкарпетки, якості та дотримання правил прання (Про це Ви можете почитати в окремій статті "Як прати білизну" ). Не лінуйтеся і раз на рік, як мінімум, проводите ревізію своєї нижньої білизни і позбавляйтеся від старого, який втратив форму або колір натільної білизни.


8. Кількість. Загалом має бути в міру. За статистикою трусиків повинно бути більше ніж бюстгальтерів. На 1 бюстгальтер- троє трусиків різного формату (Стінг, класика, шортики, сліпи) і різної посадки (висока, низька, середня).
Сподіваємося, що підібрані пункти допоможуть Вам вибрати і підібрати для себе той самий ідеальний комплект нижньої білизни.

Цікаво ?

Новости