Як відкрити франшизу нижньої білизни

  1. Чому франшиза саме нижньої білизни
  2. Переваги придбання готової франшизи
  3. Підводні камені
  4. Франшизи магазинів нижньої білизни (найбільш популярні)
  5. Парижанка
  6. ARDI
  7. MILAVITSA

Бажаючі мати свій власний бізнес з продажу модного одягу в мріях бачать невеликий магазинчик з цікавими колекціями і величезною кількістю клієнтів. Але якщо у майбутнього підприємця немає знань про розвиток ринку, він не дуже чітко уявляє процес торгівлі одягом, фінансово безграмотний і не розуміє конкуренції в цій сфері бізнесу, то ця мрія так і може залишитися мрією. Для ведення бізнесу будуть потрібні певні знання, інформація або хоча б той чоловік, який може поділитися знаннями або досвідом.

Тому багато молодих бізнесменів вважають за краще робити свої перші кроки, набуваючи франшизу, де партнер надає не тільки популярний і розкручений бренд, але і схему розвитку бізнесу, яка вже перевірена і працює, а на додачу до цього додається консультація і допомога від компанії. Але перед підписанням договору про покупку франшизи варто дуже уважно вивчити всі пропозиції і розібратися, чого від вас чекає ваш франчайзер, і що ви отримуєте після підписання договору франчайзингу .

Сьогодні ринок франчайзингу в самому розквіті, і підібрати зацікавило вас пропозиція не складе труднощів. Але не поспішайте все оформляти, а перегляньте весь ринок пропозицій та оцініть свої власні сили і ресурси.

Купуючи франшизу, ви починаєте працювати під ім'ям певного бренду і за їхніми правилами, тому, якщо через деякий час ви вирішите закрити цей бізнес, то зробити це без значних фінансових втрат буде не так просто. З цієї причини до вибору варто підходити дуже серйозно і прискіпливо. Слід провести попереднє дослідження ринку на наявність попиту на різні бренди одягу, особливо скрупульозно варто підійти до питання вибору брендів нижньої білизни.

Чому франшиза саме нижньої білизни

Більшість підприємців розуміють, що піднімати бізнес з нуля дуже складно, проблематично, існує безліч підводних каменів, а от придбання франшизи дозволяє легко, безпечно і ефективно стартувати новому підприємству. Кількість магазинів, що спеціалізуються на продажах нижньої білизни, з кожним роком збільшується (приблизно на 10%), що відноситься до явних переваг.

Також до плюсів даного виду бізнесу відносяться невеликі інвестиції, в порівнянні з магазином одягу, не такі жорсткі вимоги до торгових площ і відсутність потреби у великому складі. До того ж мода на білизну не змінюється так стрімко, як на одяг або на взуття.

Якщо вас зацікавила франшиза магазину нижньої білизни, то крім впізнаваності бренду і наявності досвіду, зверніть увагу на стратегію розвитку компанії в мінливих умовах, на те, як бренд пристосовується до нових економічних умов. Наприклад, магазини білизни стали більше орієнтуватися на недорогий ціновий сегмент і в 2015 році ринок білизни просів майже на 15-30%, а ціни зросли на 40%.

Любов жінки до красивого нижньої білизни виглядає дивною і незрозумілою, адже цю частину жіночого гардеробу майже ніхто не бачить. Відповідний особливий випадок для особливого комплекту настає вкрай рідко. Але правильно підібрана білизна приємно для тіла, формує настрій жінки, а також коригує жіночу фігуру.

Але правильно підібрана білизна приємно для тіла, формує настрій жінки, а також коригує жіночу фігуру

Переваги придбання готової франшизи

Найефективніший, швидкий, легкий старт підприємцю забезпечить відкриття бізнесу за набутою франшизі. Зупинимося детальніше на вигідних моментах відкриття магазину нижньої білизни:

  • ця сфера діяльності навіть у великих містах все ще не достатньо заповнена;
  • зверніть увагу, що більша частина жінок вважають за краще купувати весь комплект жіночої білизни, впевнено вважаючи таке придбання більш вигідним, ніж покупка вроздріб;
  • прийнятна закупівельна ціна;
  • клієнтами є жінки, в основному, середнього достатку, і вони готові придбати комплект за 1 000 руб. і більше;
  • товар залишається в будь-якому випадку ліквідним - не варто займатися його переоцінкою, так як будь-яка модель знайде свого покупця;
  • бізнес швидко окупається і дає стабільний високий дохід.

Вигода, яку отримує підприємець, купуючи франшизу нижньої білизни:

  • реально діюча модель бізнесу;
  • відкриття та запуск проекту відбувається в найкоротші терміни;
  • якісний товар від відомого виробника (бренду);
  • реальна можливість відкрити і запустити в роботу відразу кілька точок;
  • шанс пройти навчання у професіоналів.

На що варто звернути увагу, вибираючи франшизу нижньої білизни:

  • дізнайтеся розміри придивилася франчайзингової мережі;
  • приділіть увагу вивченню динаміки зростання і розвитку цього бренду;
  • зверніть увагу на популярність торгової марки;
  • на ступінь надійності, ефективність придивилася франшизи.

дізнайтеся розміри придивилася франчайзингової мережі;   приділіть увагу вивченню динаміки зростання і розвитку цього бренду;   зверніть увагу на популярність торгової марки;   на ступінь надійності, ефективність придивилася франшизи

Підводні камені

У бізнесі з продажу жіночої нижньої білизни, як в будь-якому бізнесі, є свої труднощі, які обумовлені особливостями самої галузі плюс економічної ситуації в країні. Для пошуку пропозицій по франшизі, найчастіше, орієнтуються на відгуки підприємців про цю компанію в мережі, але цей варіант - не найкращий.

Будь-яка організація все відгуки про свою роботу ретельно моніторить, а негативні відгуки може видаляти без дозволу написав партнера, пригрозивши припиненням поставок. Ідеальним варіантом буде самостійно знайти діючих франчайзі, і вже з ними поговорити про тонкощі цього бізнесу, його труднощі і можливі підводні камені.

Недобросовісний франчайзер може ввести свого партнера в оману. Наприклад, в договорі про співпрацю невірно вказати реальну вартість франшизи, умови співпраці. Будьте пильні, щоб не довелося після відкриття магазину терміново шукати гроші на придбання товару в якості передоплати.

Особливу увагу варто приділити питанню про постачання. Багато компаній до своїх партнерів можуть пред'являти дуже жорсткі вимоги при виборі дорогих за ціною колекцій. Часто зустрічається схема, по якій головна компанія скидає своєму франчайзі зі складів залежаний товар, а все нові і затребувані колекції реалізує через мережу власних магазинів. Ще одним можливим нюансом є вимога мати депозит на певну суму (гарантія банку перед підписанням договору) .Для того, щоб зробити вибір, подивіться каталог франшиз у нас на сайті.

Для того, щоб зробити вибір, подивіться   каталог франшиз   у нас на сайті

Франшизи магазинів нижньої білизни (найбільш популярні)

Intimissimi

Відома марка нижньої білизни, виробником якої є Італія. На ринку вже близько 20 років, і користується величезною популярністю у представниць прекрасної статі. Товар представлений у трьох напрямках:

  • жіночий одяг для занять спортом;
  • комплекти жіночої нижньої білизни, широкий вибір колготок і панчіх (особливою популярністю користуються колекції білизни для особливих випадків);
  • зручна домашня одяг.

Для покупців франшизи білизни, колготок є кілька варіантів старту.

  1. Інвестиції - від 200 000 євро.
  2. Паушальний внесок - залежить від національного доходу (н / д).
  3. Роялті - н / д.
  4. Необхідна площа приміщення - 100 кв. м.

м

Парижанка

Компанія вийшла на ринок в 1998 році, а практика укладення франчайзингових договорів почала реалізовуватися з 2009 р За цей період компанія зі скромного магазину одягу стала міжнародною фірмою. Мережа розрослася не тільки на території Росії (майже 50 точок), але і по країнах ближнього зарубіжжя, СНД, Європи і навіть Америці.

Розвиватися під цією маркою можна за двома напрямками, які залежать від вкладень початкового капіталу майбутнього підприємця. Перший напрямок - нижню білизну Парижанка, представлене елітними моделями для покупців з вишуканим смаком. Магазин оформлений ексклюзивним антуражем, в ньому дорога обстановка і дуже уважні, чуйні продавці, що має створити атмосферу салону, розташованого в Парижі.

Другий напрямок - бюджетна лінія бренду «Mademoiselle de Paris», націлена на масового покупця, з доступними для даної аудиторії цінами.

  1. Інвестиції - 1,5-2,5 млн. Руб.
  2. Паушальний внесок - відсутній.
  3. Роялті - відсутній.
  4. Окупність - через 12 місяців.
  5. Країна походження - Франція.
  6. Необхідна площа приміщення - 35-40 кв. м.

м

ARDI

На ринку Росії з 1999 р Цей бренд - спільний проект двох жінок з Копенгагена, які розглядають нижню білизну, як спосіб самовираження жінки з величезною внутрішньою силою і незалежністю. В основі кожної колекції лежить модне і якісне нижню білизну. Останнім часом асортимент поповнився за рахунок одягу для відпочинку, розширено розмірний ряд.

  1. Інвестиції - від 1,5 млн. руб.
  2. Паушальний внесок - н / д.
  3. Роялті - 1 000 руб.
  4. Окупність - через 18 місяців.
  5. Країна походження - Данія.
  6. Необхідна площа приміщення - від 35 кв. м.

м

MILAVITSA

Магазини цього бренду представляють товари середньої цінової категорії, що дозволяє отримати стабільний споживчий попит і успішні продажі. Бренд широко відомий завдяки багатому асортименту і широкому розмірному ряду, задовольняє смаки найвибагливіших покупців.

  1. Інвестиції - від 2,4 млн. Руб.
  2. Паушальний внесок - відсутній.
  3. Роялті - відсутній.
  4. Окупність - через 12 місяців.
  5. Країна походження - Білорусь.
  6. Необхідна площа приміщення - від 50-100 кв. м.

м

Новости