Як одягатися вагітним стильно і зручно?

  1. Як одягнутися стильно вагітної?
  2. Як вагітної красиво одягнутися?

У давні часи жінці в очікуванні малюка звичаї наказували якомога менше з'являтися на людях, сидіти вдома. На щастя, в наш час майбутні матусі мають можливість вести активне життя, виходити в світ і навіть працювати.

І, звичайно, навіть з великим позиками потрібно не розлучатися з іміджем «модною штучки»! Як одягатися вагітним - розповість сайт "Красива і Успішна»!

У давні часи жінці в очікуванні малюка звичаї наказували якомога менше з'являтися на людях, сидіти вдома

Як одягнутися вагітної, щоб приховати або візуально зменшити живіт?

Взагалі-то, прагнення приховувати зростаючий животик, поки це хоч якось можливо - пережиток темної старовини. Чомусь досі багато жінок підспудно сприймають вагітну фігуру як некрасивість, тимчасовий недолік зовнішності ...

Але ж це не так: адже вагітність не хвороба і навіть не повнота, пов'язана із зайвою вагою, а природний стан організму і дуже щасливий час для майбутньої мами! Так навіщо відчувати незручність і драпірувати свою нову фігуру всякими балахонами?

Однак, якщо все ж ти не хочеш раніше неминучого терміну демонструвати своє становище громадськості, то можна вдатися до допомоги одягу!

Хороший варіант - довгі ампірні сукні та сарафани. Не хочеш саме ампір - віддай перевагу фасон «трапеція» (наприклад, з «американської» проймою).

Якщо вибираєш топ або блузу, придивися до непріталенное моделям з оборками. Відмінний вибір, як одягатися вагітним - широкі светри взимку або вільні «летять» блузи і туніки влітку.

Має значення і правильний вибір забарвлення речей.

Найкраще маскують збільшуються обсяги дрібні строкаті принти - квіточка, горошок, дрібна геометрія і т.д. Смужки (як поздовжні, так і поперечні) навпроти, підкреслять зміни фігури. Класичний спосіб зорового обману - річ, світла посередині і з темними вставками на боках - вона «худіт» фігуру.

Тій же меті служать комплекти з двох речей - наприклад водолазки і накинутою зверху парки, кардигани або подовженого жилета: вертикальні лінії одягу приховують животик.

Тій же меті служать комплекти з двох речей - наприклад водолазки і накинутою зверху парки, кардигани або подовженого жилета: вертикальні лінії одягу приховують животик

Як одягнутися стильно вагітної?

Сайт «Красива і Успішна» радить взяти на озброєння всім вагітним стиль «оversize» - нарочито об'ємні, ніби невідповідні за розміром, речі. Не думай, що оверсайз - це тільки балахони, в які влазить живіт на дев'ятому місяці (хоча, звичайно, на великому терміні парочку таких балахонів все ж не завадить)!

Це - пальто і кардигани з широкими, «невідповідними» рукавами, широкі штани, об'ємні «бабусині» кофти грубої в'язки, і т.д.

Коротше кажучи, щоб оверсайз був саме оверсайз, а не просто вимушеною зміною розміру, «занадто великим» в образі повинно бути ще щось, крім живота - широкі рукави, об'ємний шарф з довгими кінцями, що звисають до колін, велика дерев'яна або пластикова біжутерія , велика сумка і т.д., на вибір.

Але все-таки, що не переборщи - ти будеш стильно одягненою вагітної, якщо об'ємні речі в образі будуть поєднуватися з облягаючими: оверсайз-кардиган з легінсами, плаття-балахон з вузькими ботфортами, широка футболка з короткими брюками-чінос, і т.д.

Хороша для вагітних і етніка - вона також надає широкий асортимент просторих тунік, штанів-шароварів, вільних сарафанів і довгих спідниць.

Як вагітної красиво одягнутися?

Але якщо повсякденний гардероб для вагітної ще здається здійсненною задачею, то необхідність вибору вбрання для урочистого випадку валить в паніку. Багато жінок навіть відмовляються від світського життя до пологів через складність підбору сукні - а дарма!

Отже, кілька рішень від сайту sympaty.net.

По-перше, незамінний ампір! Красива якісна тканина сукні, довжина до щиколотки або в підлогу, відкрита зона декольте з розкішним кольє - і образ для виходу в світ готовий! Саме так одягаються вагітні зірки на червоні доріжки!

Інший варіант довгого вечірнього плаття - вільний зверху, приталені на стегнах (з пояском-ланцюжком на стегнах, наприклад). Верх може бути, наприклад, «кажан».

Верх може бути, наприклад, «кажан»

А як бути з коктейльної довжиною? Дуже просто - не лякайся фасонів по фігурі!

Наприклад, дуже добре може виглядати зшитий з розрахунком на животик «футляр» довжини до коліна. Облягаючі сукні з запахом-драпіруванням на грудях також підійдуть! Також можна знайти цікаві варіанти коктейльних суконь зі шлейфом, укорочених спереду.

Тепер ти бачиш, що красиво одягатися вагітним - не проблема?

-
Автор - Даша Блінова, сайт www.sympaty.net - Красива і Успішна

Копіювання цієї статті заборонено!

Як одягнутися стильно вагітної?
Як вагітної красиво одягнутися?
Як одягнутися вагітної, щоб приховати або візуально зменшити живіт?
Так навіщо відчувати незручність і драпірувати свою нову фігуру всякими балахонами?
Як одягнутися стильно вагітної?
Як вагітної красиво одягнутися?
А як бути з коктейльної довжиною?
Тепер ти бачиш, що красиво одягатися вагітним - не проблема?

Новости