Як вибрати одяг для вагітних

  1. Де взяти одяг для вагітних?
  2. Вибираємо гардероб для майбутньої матусі
  3. Одяг для вагітних: вибираємо матеріал
  4. Одяг для вагітних: як підібрати розмір?

Вагітність в житті будь-якої жінки - це справжнє диво, коли стають іншими: світовідчуття, погляди, смаки і навіть розміри власного тіла тимчасово змінюються Вагітність в житті будь-якої жінки - це справжнє диво, коли стають іншими: світовідчуття, погляди, смаки і навіть розміри власного тіла тимчасово змінюються. І ось під ці умови, що змінилися розміри дуже важливо правильно підібрати зручну і комфортний одяг.

Де взяти одяг для вагітних?

Перш за все потрібно вирішити: де саме брати одяг на цей короткий період часу - зшити на замовлення в ательє або купити в спеціалізованому магазині?

Ательє

Звичайно, пошиття одягу на замовлення - це ідеальний варіант для вагітної жінки, тому що:

  • можна самій вибрати потрібну модель і матеріал;
  • можна контролювати і управляти процесом пошиття;
  • при пошитті можна буде використовувати різні пристосування, які дозволять носити одяг не тільки від першого до останнього місяця вагітності, але і після пологів;
  • в одязі на замовлення завжди враховуються індивідуальні особливості статури.

Якщо ви плануєте якусь частину гардероба на період вагітності замовляти в ательє, краще це зробити заздалегідь, як тільки ви дізналися про вагітність, тому що на пошиття потрібен час.

Магазин

Якщо ж часу на це катастрофічно не вистачає, прекрасним місцем для придбання одягу стануть магазини, салони і бутіки, які спеціалізуються на продажу одягу для вагітних. У них теж є свої переваги:

  • допомога продавців-консультантів;
  • сертифікований товар, який передбачає якісні матеріали, що не заподіюють шкоди вагітності.

Не варто ризикувати і купувати одяг на ринку, яка не відрізнятиметься ні спеціальним кроєм, ні якістю. Краще подивіться одяг для вагітних в інтернет-магазині - це дуже зручно, адже навіть з дому виходити не доведеться.

Вибираємо гардероб для майбутньої матусі

Наступним питанням стануть самі речі: а що саме має бути в гардеробі вагітної жінки?

Спідня білизна

Про нижній білизні вагітна жінка повинна подбати насамперед:

  • бюстгальтер повинен мати кілька рядів застібок, широкі бретельки і глибокі чашечки;
  • трусики повинні бути або спеціальні, для вагітних, або з заниженою талією.

Нижня білизна має бути виготовлено з дихаючого матеріалу. І не забудьте до нього прикупити ще і бандаж , Зайвим він точно не буде.

взуття

Про взуття краще теж подбати заздалегідь:

  • відмовтеся від високих каблуків;
  • взуття повинна бути широкою і вільною.

Все взуття повинна бути максимально стійкою і зручною

Верхній одяг

Багато з метою економії вважають за краще не міняти верхній одяг під час вагітності. Однак вона може обмежувати живіт в талії і приносити незручність матусі і малюкові. Якщо останні місяці вагітності припадають на холодний сезон, а живіт в розмірах досить великий, придбайте широкі моделі вірніше одягу.

Спідниці, брюки, сукні, блузки

Цей одяг повинні бути легкої, вільної і коригуватися різними шнурівками і заклепками. У брюк та спідниць талія повинна бути занижена. Блузки та сукні повинні бути широкими не тільки в талії, але і в грудях.

Для кожної обраної вами речі є загальні рекомендації по матеріалу і розмірами.

Одяг для вагітних: вибираємо матеріал

Дуже багато в одязі для вагітних залежить від матеріалу, з якого вона пошита. Всім вагітним жінкам рекомендується купувати одяг тільки з натуральних матеріалів:

  • льон;
  • бавовна;
  • шовк.

Синтетичні матеріали можуть викликати роздратування шкіри і різні алергічні реакції, що неприпустимо в період вагітності.

Одяг для вагітних: як підібрати розмір?

Ну і, звичайно, розмірний ряд. Як убезпечити себе від оновлення гардеробу кожен останній місяць вагітності? Розмірного ряду для вагітних, звичайно, не існує. Обов'язково проконсультуйтеся з цього приводу у продавця-консультанта або майстра з пошиття: вони повинні допомогти вам в підборі потрібного розміру. Купуючи ту чи іншу річ, зверніть увагу на наступні чинники:

  • розтягується чи матеріал, з якого вона виготовлена? пам'ятайте, що ваш животик постійно росте - чи не стане річ через пару тижнів вузької?
  • в області живота на одязі повинні бути застібки, ремінці, клепки, в'язочка, тасьми і інші пристосування, які дозволяють коригувати талію на одязі під розміри зростаючого живота.

Всі поради носять загальний, універсальний характер, але не варто забувати про те, що кожна жінка - це власні смаки та уподобання в одязі.

Де взяти одяг для вагітних?
Де взяти одяг для вагітних?
Перш за все потрібно вирішити: де саме брати одяг на цей короткий період часу - зшити на замовлення в ательє або купити в спеціалізованому магазині?
Одяг для вагітних: як підібрати розмір?
Як убезпечити себе від оновлення гардеробу кожен останній місяць вагітності?
Пам'ятайте, що ваш животик постійно росте - чи не стане річ через пару тижнів вузької?

Новости