Як завантажити ТВ-шоу або безкоштовні фільми на iTunes

  1. Частина 1. Отримати безкоштовні фільми в iTunes Store
  2. Частина 2. Дивитися і отримувати безкоштовні ТВ-шоу в iTunes Store
  3. Частина 3. Перенесіть iTunes фільми або ТВ-шоу на будь-які пристрої безкоштовно

Всім відомо, що iTunes - гарне місце для покупки або оренди фільмів, телешоу і музичних кліпів. Деяким користувачам iTunes будуть задані наступні проблеми:

«Чи є безкоштовні iTunes фільми, які я можу завантажити для перегляду?»

Однак, коли ви шукаєте iTunes, ви, нарешті, дізнаєтеся, що iTunes не пропонує безкоштовну службу кіно. Пригнічено? Але тримайтеся, тут ми хотіли б показати вам, як завантажити фільми з iTunes безкоштовно. Отже, прочитайте це повідомлення і отримаєте iTunes Movies безкоштовно прямо зараз!

ЗМІСТ

Частина 1. Отримати безкоштовні фільми в iTunes Store

У ситуації, коли в iTunes немає безкоштовних iTunes Movies, ми можемо використовувати якесь стороннє програмне забезпечення для перегляду безкоштовних iTunes Movies на будь-яких пристроях.

Для користувачів iPhone:

Xineplex це база даних фільмів для любителів фільмів, які регулярно оновлюються і мають майже 2 річну історію. Ця програма iOS, так що користувачі можуть знайти iTunes фільми, які вони хочуть насолоджуватися на цьому крихітному пристрої iOS.

Для користувачів ПК:

# 1 Перегляд фільмів з сайту безкоштовних фільмів. В Інтернеті є багато безкоштовних веб-сайтів фільмів, тому ви можете насолоджуватися фільмами в iTunes через веб-сайт безкоштовного фільму.

# 2 Якщо ви хочете звільнити інтернет-з'єднання і хочете завантажити безкоштовні фільми, ви можете використовувати торрент щоб завантажити їх на ПК в форматі MP4, а потім ви можете безкоштовно користуватися фільмами в iTunes.

# 3 Як відомо всім, що iTunes має деякі фільми з ціною $ 0,99. Для деяких користувачів, які хотіли б заплатити не більше $ 1, вони все одно можуть орендувати або купити їх, а потім використовувати TuneFab M4V Converter для завантаження і перегляду в автономному режимі.

Примітка: Вміст мультимедіа iTunes знаходиться в захисті DRM, і вони не можуть бути переглянуті без додатка iTunes. Отже, щоб вільно грати в iTunes Movies, професійний iTunes Movies Downloader, наприклад Конвертер TuneFab M4V допоможе багато.

Частина 2. Дивитися і отримувати безкоштовні ТВ-шоу в iTunes Store

Оскільки на iTunes немає безкоштовних iTunes-фільмів, користувачі можуть отримати безкоштовний безкоштовний сервіс від iTunes. Що він дивиться і отримує безкоштовні телешоу на iTunes. Подивимося, як це виправити.

приготування:

Завантажити та встановити останню версію iTunes на вашому ПК з Windows або Mac.

• Увійдіть в систему і авторизуйтесь iTunes за допомогою Apple ID. Apple ID - необхідність завантаження безкоштовних фільмів з iTunes.

Крок 1. Після запуску iTunes натисніть «Зберегти» у правому верхньому кутку і відобразіть основний «Музичний» інтерфейс iTunes Store. Увійдіть в розділ «ТВ-шоу».

Крок 2. Знайдіть і виберіть «Безкоштовні телевізійні епізоди» (який замінює опцію «Безкоштовно на iTunes») в правому стовпчику. Натиснувши на цю опцію, ви побачите список поточних безкоштовних носіїв в головному вікні, включаючи безкоштовні пісні і безкоштовні епізоди в ТВ.

Крок 3. Виберіть телевізійні шоу, які ви хочете завантажити. І тепер ви можете знайти відео за допомогою «Get HD mark». Натисніть кнопку, щоб завантажити безкоштовні телешоу з iTunes.

Тепер ви успішно завантажили безкоштовні телешоу в магазині iTunes. Ви можете дивитися відео на своєму комп'ютері або передавати їх на iPhone, iPod або iPad для перегляду. Але що, якщо у вас немає пристрою Apple? Як ми всі знаємо, фільми iTunes знаходяться під захистом DRM від Fairplay, що запобігає їх копіювання і передачу на пристрої, відмінні від Apple, навіть безкоштовні відеоролики iTunes. Таким чином, вам може знадобитися слідувати іншому керівництву тут, щоб перенести фільми iTunes на телефон Android, PS4, Xbox One, Kindle Fire і т. Д. Для перегляду.

Частина 3. Перенесіть iTunes фільми або ТВ-шоу на будь-які пристрої безкоштовно

Якщо ти хочеш дивитися куплені / зняті ITunes фільми або ТВ-шоу без обмежень, вам може знадобитися видалити DRM з цих ITunes відео , Тут усунення неполадок Конвертер TuneFab M4V може допомогти вам в цьому. Конвертер TuneFab M4V спеціально розроблений для обходу DRM з фільмів iTunes, телешоу і музичні кліпи , А потім конвертувати зашифровані відео M4V в форматі MP4 , Ви знаєте, що MP4 - найпопулярніший формат відео, підтримуваний будь-якими пристроями. І після перетворення звукові доріжки і субтитри будуть добре збережені у вашому фільмі iTunes.

Крок 1. Завантажити та встановити TuneFab M4V Converter

Завантажте установчий файл за допомогою кнопки вище. Потім відкрийте його на своєму комп'ютері та встановіть TuneFab M4V Converter, слідуючи інструкціям.

Крок 2. Запустити TuneFab M4V Converter

Запустіть M4V Converter на свій комп'ютер. Тепер натисніть кнопку «Додати файли», щоб імпортувати безкоштовні фільми, завантажені з iTunes. Коли ви закінчите виділення, ви можете натиснути «Додати», щоб підтвердити перетворення M4V в MP4.

Крок 3. Стриптиз DRM з безкоштовних iTunes фільмів

Після того, як всі файли додані, ви можете почати видалення DRM з фільмів iTunes, натиснувши кнопку «Конвертувати» в верхньому меню. Вся конверсія буде завершена за короткий час.

Вся конверсія буде завершена за короткий час

Video Tutorial: TuneFab M4V Converter для видалення DRM з безкоштовних iTunes фільмів

Тепер всі завантажені безкоштовні фільми iTunes або телевізійні шоу / епізоди є загальним форматом MP4 і можуть бути перенесені в Samsung Galaxy S8, Huawei P10, LG G6, Kindle Fire, Xbox One і т. Д. Без будь-яких турбот. З будь-яких інших питань ви можете залишити їх нижче або надіслати електронною поштою [email protected] .

Пов'язані читання:

Як дивитися фільми iTunes на Kindle Fire

Кращий спосіб грати в iTunes фільми на Xbox One

Чи була ця інформація корисна? ТА НІ

Пригнічено?
Але що, якщо у вас немає пристрою Apple?

Новости