Як відключити мегафон ТВ

  1. Трохи про послугу
  2. Як відключити Медіапортал Мегафон ТВ: перевірені методи
  3. Звернення в офіс продажів компанії
  4. Дзвінок в службу підтримки
  5. Відправка SMS
  6. USSD-команда
  7. сайт Megafonpro
  8. Сайт Megafon TV
  9. Амедіатека і метод її відключення

Колись давно мобільний телефон вдавав із себе компактний засіб зв'язку, яке дозволяло зв'язатися з потрібними людьми десь завгодно. Але вже пройшло багато часу, і такий гаджет значно модернізувався шляхом додавання розробниками великого набору всіляких функціональних особливостей. Тепер невеликий смартфон дозволяє не тільки здійснювати дзвінки, але ще відправляти повідомлення, переглядати фото та відеоролики, грати в ігри. Оператор Мегафон пропонує підключити додатковий пакет каналів, щоб перетворити свій девайс в кишеньковий телевізор.

На щастя, послуга Мегафон ТВ доступна не тільки власникам мобільних пристроїв, але також підходить покупцям планшетів, ноутбуків і персональних комп'ютерів. Все залежить від того, який саме гаджет для перегляду телепередач виберіть ви. Заздалегідь варто враховувати, що кожен девайс має свої плюси і мінуси, які можуть вплинути на ваші враження від використання оплачених послуг даного сервісу. Запам'ятайте, що для комфортного перегляду передач знадобиться інтернет-трафік.

Трохи про послугу

Не так давно популярна в Росії компанія Мегафон розширила власну лінійку послуг, порадувавши своїх численних клієнтів впровадженням нового сервісу під назвою Мегафон ТВ. Дана послуга дозволяє назавжди забути про звичайний телевізор і почати дивитися улюблені програми, використовуючи більш компактні багатофункціональні гаджети, які знаходяться під рукою.

Вже згадана послуга «Відеопортал» має безліч переваг, які будуть цікаві користувачам:

  • наявність великої сітки, що складається з 150 телеканалів, розділених на окремі категорії;
  • вільний доступ до каталогу з фільмами з можливістю брати їх напрокат;
  • є можливість підключати пакет з певною кількістю каналів, щоб не переплачувати за те, що ви не будете ніколи дивитися;
  • діє подобова вартість, що дозволяє платити тільки за певні дні, коли ви точно не зможете обійтися без телебачення - щоденна абонентська плата становить 5-17 рублів, в залежності від обраного тарифного плану.

наявність великої сітки, що складається з 150 телеканалів, розділених на окремі категорії;   вільний доступ до каталогу з фільмами з можливістю брати їх напрокат;   є можливість підключати пакет з певною кількістю каналів, щоб не переплачувати за те, що ви не будете ніколи дивитися;   діє подобова вартість, що дозволяє платити тільки за певні дні, коли ви точно не зможете обійтися без телебачення - щоденна абонентська плата становить 5-17 рублів, в залежності від обраного тарифного плану

Як відключити Медіапортал Мегафон ТВ: перевірені методи

Всі люди різні, складно догодити абсолютно кожному. Незважаючи на велику кількість захоплених відгуків від клієнтів, також є негативні рецензії, що підтверджують той факт, що цей сервіс функціональний, але не ідеальний. Тому розчарованим абонентам необхідно заздалегідь знати, як відключити Мегафон TV швидко і без проблем, щоб убезпечити себе від безглуздих грошових витрат.

Вашій увазі пропонується кілька перевірених способів, що супроводжуються детальною інструкцією відключення послуги. Мегафон ТВ можна відключити на будь-якому пристрої, основні відмінності криються в покроковому алгоритм дій. Тому вивчайте інформацію і застосовуйте її на практиці.

Звернення в офіс продажів компанії

Є найпростіший спосіб для тих, хто хоче відключити Медіапортал Мегафон ТВ, але не знає, як це робиться. Ми радимо податися в один з офісів оператора Мегафон або в сервісний центр. Перед походом в організацію пам'ятайте, що слід брати з собою паспорт.

У цьому випадку алгоритм дій буде наступним:

  1. Для відключення послуги зверніться до консультанта і дозвольте йому перевірити ваш документ, що підтверджує особу.
  2. Якщо з паспортом все в порядку, співробітник зуміє відключити послугу «Медіа портал» Мегафон ТВ, використовуючи спеціальну програму, доступ до якої мають тільки оператори даної компанії.
  3. Через кілька секунд на мобільний телефон клієнта надійде текстове повідомлення, що інформує про те, що послуга відключена.
  4. При бажанні клієнт може відправити у відповідь SMS для того, щоб оцінити роботу штатного консультанта по 5-бальній системі.

Пропонований метод неодноразово перевірявся на практиці і гарантує позитивний результат. Однак дане рішення сподобається тільки тим абонентам, які захочуть витратити вільний час на відвідування офісу. Далеко не кожен зайнята людина може дозволити собі подібне. Тому далі будуть запропоновані більш швидкі способи вирішення поширеної проблеми для тих людей, хто хоче заощадити власний час і до сих пір не знає, як відключити Megafon TV без залучення стороннього консультанта.

Дзвінок в службу підтримки

Якщо ви не знаєте, як відключити Мегафон ТВ на телефоні, то це робиться дуже просто. Вам необхідно звернутися до цілодобової підтримку зареєстрованих клієнтів шляхом простого телефонного дзвінка:

  • Рекомендуємо набирати один з номерів - 88005500500, 0500 або +79261110500.
  • Коли зв'яжетеся оператором, він обов'язково запитає у вас паспортні дані, а також номер договору або клієнтського рахунку. Це потрібно для того, щоб співробітник компанії переконався, що ви - не шахрай і, дійсно, зацікавлені в тому, щоб відключити послугу Мегафон ТВ. Бажано під час телефонного дзвінка тримати свій паспорт заздалегідь під рукою.
  • Далі запитується інформація про номер стільникового телефону і його законного власника. якщо реєстрація СІМ-карти здійснювалася на іншу людину, оператор має право відмовити в допомозі тому, хто зателефонував клієнту до тих пір, поки з ним не зв'яжеться власник СІМ-ки.
  • Якщо ідентифікація телефонного номера пройшла без будь-яких труднощів, оператор зможе відключити портал Мегафон ТВ, а також розповість клієнту про те, як це можна зробити власними зусиллями. Для цього він відправить SMS-повідомлення з детальним алгоритмом дій.
  • Заздалегідь варто розуміти той факт, що доводиться чекати відповіді оператора. Іноді час очікування може досягати більше 10 хвилин. Тому даний метод підходить тільки терплячим людям, які нікуди не поспішають.

Тому даний метод підходить тільки терплячим людям, які нікуди не поспішають

Відправка SMS

Для того щоб скористатися таким способом, рекомендується знати точну назву пакета, який спочатку був обраний для підключення.

Якщо ваш пакет носить назву «Базовий», далі потрібно виконати такі дії:

  1. Наберіть номер 5060 і відправте на нього SMS з текстом «stop1» (для пакета «Пакет 18+» потрібно набирати «stop2»).
  2. Через кілька секунд надійде відповідне повідомлення про відключення послуги. Якщо ви помилитеся і введете неправильні символи, процес відключення не почнеться. Ви отримаєте у відповідь SMS-ку про те, що сталася помилка. Чи не рекомендуємо ставити прогалини при наборі тексту.

USSD-команда

Якщо хочете дізнатися, як відключити підписку Мегафон ТВ за допомогою USSD-команди, читайте далі. Відразу скажемо, що даний спосіб є найшвидшим. Він був розроблений виключно для тих людей, хто цінує свій час і не готовий його витрачати на візити в офіс компанії або телефонні дзвінки з подальшим очікуванням оператора.

Для того щоб правильно деактивувати базову підписку, необхідно виконати певні дії:

  1. Відкрийте вікно виклику.
  2. Введіть код * 506 # 0 # 1 # з наступним натисканням на кнопку виклику.
  3. Якщо потрібно відключити Мегафон ТВ «Пакет 18+», але ви не знаєте як, просто вводите інший код * 506 # 0 # 2 #, а потім натискайте на ту ж саму кнопку.

сайт Megafonpro

Оператор стільникового зв'язку розробив спеціальний портал, орієнтований для тих, хто не знає, як відключити послугу Медіапортал Мегафон ТВ.

Тепер деактивация буде неймовірно простий і безпроблемної, якщо своєчасно виконати наступні дії:

  1. Відвідайте офіційний веб-ресурс компанії Мегафон http://ip.megafonpro.ru/cat/mediamix.
  2. Увійдіть в особистий кабінет шляхом введення логіна з паролем. Це потрібно зробити зареєстрованим клієнтам. Якщо раніше вам не доводилося робити це, спочатку пройдіть швидку реєстрацію. Потрібно ввести номер мобільного телефону, потім на ваш пристрій надійде SMS з кодом підтвердження, який потрібно вводити в спеціальному полі.
  3. В особистому кабінеті натисніть на кнопку «Відключити послугу».
  4. Натисніть на пункт «Підписка на відеопортал» і відключіть раніше обраний пакет.

Сайт Megafon TV

Додатковий сайт www.megafon.ru доступний для власників мобільних пристроїв. Для цього ви повинні мати відомості для входу в особистий кабінет, а також компактний гаджет з SIM-картою від Мегафона. Система спеціально покаже корисні підказки, за якими легко зможуть орієнтуватися всі новачки, охочі відписатися від Мегафон ТВ і послуги «Відеопортал».

Амедіатека і метод її відключення

Окремої згадки заслуговує ще одна опція під назвою «Амедіатека», схожа на пакет каналів від Мегафон . Ця вкладка була створена для тих користувачів, хто любить дивитися нові фільми і серіали, у кого вистачає вільного часу на домашній перегляд в режимі онлайн, тримаючи в руках планшет або смартфон. Однак, якщо з недавніх пір ви позбавили себе задоволення дивитися серіали онлайн через гостру нестачу дорогоцінного часу, то немає ніякого сенсу оплачувати дану послугу в майбутньому. Тепер ми детально розповімо, як відключити пакет Амедіатека на Мегафон ТВ, щоб більше не переплачувати жодного рубля.

Для тих, хто не знайомий з тим, як відключити серіали в Мегафон ТВ на комп'ютері або інших пристроях, є невелика інструкція з докладними діями:

  1. Зайдіть в особистий кабінет.
  2. Відкрийте розділ «Пакети».
  3. Виберіть вкладку під назвою «Серіали».
  4. Натисніть на «Амедіатека», а потім на «Відключити».

Добова ціна послуги складає 17 рублів. Тому заздалегідь подумайте, чи варто платити за таке задоволення, якщо ви не є кіноманом. Завжди можна знайти альтернативні способи перегляду серіалів і фільмів.

Якщо ви є діючим абонентом Мегафона, то тепер знаєте велика кількість перевірених рішень, які дозволять без будь-яких зусиль відключити послугу Мегафон ТВ за потребою. Після деактивації обраного пакета в будь-який момент можна активувати його знову, щоб в черговий раз отримувати задоволення від домашнього перегляду телепередач, фільмів і серіалів. Швидше за все, в найближчому майбутньому первісна лінійка пакетів значно розшириться, що дозволить користувачам вибрати те, що їм дійсно потрібно для дозвілля.

Поделітеcь посиланням на статтю з друзями:

Поділитися на Facebook ВКонтакте Twitter Однокласники


Проголосуйте за статтю:


Новости