Як приготувати млинці з кабачків по пошаговому рецептом з фото

  1. Рецепт приготування кабачковий млинців із зеленню
  2. вибір продуктів
  3. Крок 2: приготування тіста
  4. Крок 5: подача млинців
  5. Відеорецепт млинців з кабачків
  6. Інші варіанти приготування

Овочеві млинці - це смачне, легке і корисне блюдо. А головне - готувати їх дуже просто, і продукти, які знадобляться, знайдуться у кожної господині. Хочу запропонувати вам разом зі мною приготувати кабачкові млинці. Вони виходять дуже смачними, і навіть якщо ви не дуже-то і любите страви з кабачків, після таких млинців ви не зможете залишитися байдужими до цього овочу.

Рецепт приготування кабачковий млинців із зеленню

Необхідні посуд і приналежності:

  • глибока миска;
  • терка;
  • їдальня і чайна ложка;
  • чашка;
  • ніж;
  • дошка для нарізування;
  • сковорода з антипригарним покриттям;
  • лопатка;
  • невелика миска для приготування соусу;
  • тарілка для подачі.

складові

Для приготування тіста:

Кабачок середнього розміру 1 шт. Сіль 1 ч. Л. Борошно 300-400 г Молоко будь-якої жирності 1 чашка або 300 мл Яйця сирі 3 шт. Сода 0,5 ч. Л. Чорний мелений перець за смаком Петрушка 1 пучок Масло рослинне 2 ст. л. Для приготування соусу: Майонез (покупної або домашній) 3 ст. л. Часник 2-3 зубки Петрушка або кріп за смаком

вибір продуктів

  • Для приготування таких млинців ви можете брати не тільки молоко, але і будь-який кисломолочний продукт. Наприклад, кефір, кисле молоко або сметану. В цьому випадку тісто вийде досить густим, але ситуацію легко виправити, додавши трохи води. Однак млинці будуть все так же дуже смачними.
  • Урізноманітнити смак млинців можна, використовуючи не тільки пшеничне борошно, а й інші види, а також помели. До того ж, ви зможете знизити калорійність і збільшити корисні властивості готового продукту.
  • Щоб кабачкові млинці вийшли ароматними, можна замість рафінованої олії використовувати нерафіновану, з яскраво вираженим ароматом. Таке масло зробить ваші млинці ще смачніше.
    Ну і, звичайно ж, всі продукти повинні бути свіжими і якісними.

Опис покрокового приготування

Крок 1: підготовка продуктів

  1. Кабачок добре помити і очистити від шкірки. Натерти на крупній тертці, додати сіль і дати настоятися близько 10 хвилин, щоб він пустив сік.
    Овочеві млинці - це смачне, легке і корисне блюдо
  2. Борошно варто додатково просіяти, щоб збагатити її киснем. Завдяки цьому, млинці виходять більш легкими і повітряними.
  3. Петрушку потрібно добре вимити.

    Чи знаєте ви? Наберіть в глибоку миску воду і замочіть зелень на пару хвилин. Тільки після цього промийте її проточною водою. Такий підхід дозволяє максимально добре вимивати із зелені частинки бруду.

  4. І звичайно, підготуйте всі інші інгредієнти, щоб під час приготування ви не відволікалися і не витрачали час на зайву метушню.

Крок 2: приготування тіста

  1. Як тільки кабачки настоятися, прибрати з них зайвий сік, додати молоко, яйця, борошно, соду і перець, перемішати з допомогою ложки до однорідної тістоподібної маси і дати настоятися 10-15 хвилин.
  2. Петрушку необхідно дрібно порізати і додати в тісто.
  3. Влити в нього рослинне масло і ще раз все добре перемішати. Тісто готове!

Крок 3: приготування млинців

  1. Для смаження таких млинців не варто брати занадто велику в діаметрі сковороду. Оптимальний діаметр 20-22 см. У розігріту сковороду влити трохи олії, приблизно 0,5 ч. Л., І викласти ложкою рівномірний шар тіста.
  2. Тісто необхідно постійно перемішувати, т. К. Інгредієнти в ньому важкі, і вони будуть постійно осідати.
  3. Смажити потрібно з двох сторін, як і звичайні млинці, тільки трохи довше.
  4. Поки ви будете готувати млинці, паралельно можна зробити соус.

Крок 4: приготування соусу

У невеликій мисці змішати майонез, дрібно порізаний або видавлений на чесночнице часник і дрібно порізану зелень.

Цей соус повинен трохи настоятися, щоб майонез ввібрав запах часнику, так що його можна зробити перед смаженням млинців або під час приготування.

Крок 5: подача млинців

  1. Теплий млинець промазати невеликим шаром соусу і згорнути в конверт або трубочку, як кому більше подобається. Так проробити з кожним.
  2. Готові млинці викласти в тарілку і можна подавати на стіл. Таке блюдо підійде як перекушування або для будь-якого чаювання.

Можна ще зробити м'ясну або грибну начинку, ці продукти відмінно поєднуються. А ще ви можете покласти огірочок всередину млинця.

Відеорецепт млинців з кабачків

На відео дуже добре і наочно показаний процес приготування млинців з кабачків із зеленню. А також показано, як і з чим можна подавати таке блюдо.

Млинці з кабачків! кабачки рецепти

Просто неймовірно гаджети і ситно! Інгредієнти: 1 кабачок, 3 яйця, молоко 300 мл., Сода 0,5 ч.л., сіль 1 ч.л., борошно 300-350 гр., Раст. масло 2 ст.л., приправи, зелень за бажанням.
САЛАТИ https://www.youtube.com/watch?v=0Xsf-c55s8A&list=PLgTYk970cXqSHiJQDnvR3L_Uy8NijDhPk ХОЛОДНІ ЗАКУСКИ НА СВЯТКОВИЙ СТІЛ https://www.youtube.com/watch?v=_q1dhMWyrvY&list=PLgTYk970cXqR9GpjuO2UhF0TQ7PVgO4Ip
Завжди повертайте до 40% з покупок на Аліекспресс і безлічі інших інтернет-магазинів. https://megabonus.com/?u=756716 Кружка-сито https://megabonus.com/y/Lz8Sc Щоб не пропустити нові відео тисніть дзвіночок зверху! )))

PT9M32S

https://youtu.be/A_K4YV6kf8o

2016-08-18T14: 39: 33.000Z

Інші варіанти приготування

Зараз хочу запропонувати вам цілий асортимент рецептів приготування млинців, які не залишать вас байдужими. Наприклад, якщо ви любите сир, спробуйте сирні млинці , Це дуже ситне і смачне блюдо. А якщо ви стежите за кількістю з'їдених калорій, гречані млинці - якраз те, що вам потрібно.

Ще менш калорійним варіантом є млинці з житнього борошна . Крім млинців на молоці, ви можете спробувати заварні млинці на кефірі , Які виходять дуже ніжними і м'якими, або повітряні і запашні млинці на пиві .

Сподіваюся, у вас з'явилося величезне бажання приготувати такий перекус, адже млинці з кабачків із зеленню - це дійсно дуже смачно. Обов'язково приготуйте такий делікатес. Діліться враженнями, пишіть свої рецепти приготування млинців з кабачків і залишайте коментарі.

Чи знаєте ви?
Com/watch?
Com/watch?
Com/?

Новости