Як почати писати для журналів про моду і красу

  1. Де знайти журнали для публікацій?
  2. свій блог
  3. помилки

Будь-модниці, якої нескладно годинами говорити про одяг, красі і останні тенденції, а також цікаво і грамотно висловити все в письмовій формі, легко заробити гроші написанням статей для журналів про моду і красу.

Будь-модниці, якої нескладно годинами говорити про одяг, красі і останні тенденції, а також цікаво і грамотно висловити все в письмовій формі, легко заробити гроші написанням статей для журналів про моду і красу

Як свідчить головне правило журналістів: "писати, тільки то - що ви знаєте" - це стосується і світу моди. Будь то модний одяг, зачіски іменитих іміджмейкерів - з приводу всього цього можна дати простим обивателям купу корисної інформації.

Що може бути краще, ніж заробляти гроші на статтях для журналів мод? Ось кілька порад для людей зі смаком про те, як отримати гроші на моді.

Де знайти журнали для публікацій?

Кращий спосіб знайти журнали, спрямовані на красу і стиль - це скористатися допомогою пошукових систем, таких як Google і Яндекс. Для початку підійде як інтернет-журнал так і друковане видання (більшість друкованих журналів мають свій сайт). Для того щоб стати модним автором вам буде потрібно час, щоб переглянути журнали, (або в інтернеті або в книжковому магазині), щоб відчути, які журнали викликають найбільший інтерес у читачів, а також виділити журнал працює найбільш близькою вам тематикою.

На сайтах багатьох журналів мод можна буде також розмістити резюме або запросити інформацію про вакансії. Навіть якщо журнал не платить за статті, журналісти-початківці можуть використовувати опубліковані статті для того щоб поповнити своє портфоліо.

свій блог

На додаток до пошуку модних журналів, які будуть публікувати ваші статті, які прагнуть до слави модні автори повинні почати вести свій блог . Створення та підтримка блогу легка і весела робота, яка може допомогти зрозуміти цікаві ваші статті письменнику, а також трохи підзаробити. Журналісти можуть також використовувати свій особистий блог, щоб розвивати свою нішу в конкретній галузі моди, або для з'єднання з іншими письменниками та модними редакторами, щоб створити свій власний модний ресурс.

Але також варто ознайомитися і вивчити статті на певні теми, які вам точно знадобляться у Вашій журналістській кар'єрі (особливо якщо немає відповідної освіти). Також варто зрозуміти в чому полягає робота редактора .

  • Як правильно використовувати мовні звороти
  • Як заробляти гроші онлайн на блозі
  • Жіноча мода
  • Чоловіча мода
  • Дитяча мода
  • Одяг
  • зачіска
  • аксесуари
  • макіяж
  • Ювелірні вироби
  • модельєри
  • бюджетна мода

Виділіть для себе певну нішу, і станьте найбільш затребуваним експертом. Так, наприклад, мами, які шиють одяг своїх дітей вручну буде цікаві журналу, орієнтованого на виховання та сім'ю.

помилки

Також варто остерігатися найпопулярніших помилок:
Однією з найбільш поширених помилок, яку допускають новоспечені журналісти - розсилка великої кількості запитів в різноманітні журнали, в надії збільшити свої шанси на публікації. Це час краще було б витратити на ретельне вивчення окремих журналів і знайти кілька варіантів для розміщення вашої (однієї, але найкращою) статті.

Наприклад, надіславши запит з приводу статті про модні лижних аксесуарах в журнал, орієнтований на літню жіночу моду ви даремно витратите час. Краще пошукати публікації, тематичні статті про спортивний одяг.

Кожен журнал матимуть різні вимоги з приводу ваших статей. Деякі публікації йдуть "на удачу", тобто стаття повинна бути написана і відправлена, а редактор розглядатиме її публікацію. Інші журнали беруть тільки запит, який являє собою резюме і ідею статті. Письменники повинні уважно прочитати і дотримуватися принципів журналу перед відправкою статті.

Отже, тепер ви знаєте як заробити на своїх «модних знаннях». Будьте наполегливі, і у вас все вийде!

Де знайти журнали для публікацій?
Що може бути краще, ніж заробляти гроші на статтях для журналів мод?
Де знайти журнали для публікацій?

Новости