Як одягнутися на корпоратив жінці після 40 років

  1. Як одягнутися на корпоратив жінці в 40 років: основні правила
  2. 5 головних табу при виборі одягу на свято
  3. Як одягнутися на корпоратив жінці 40 років: кілька модних образів
  4. оксамитові сукні
  5. гіпюровий наряд
  6. Гипюровое плаття з довгим рукавом і декольте
  7. Золотисту сукню прямого крою
  8. Ще кілька слів про те, що надіти на корпоратив жінці за 40
  9. Рекомендоване відео:

Новий рік, 8 березня, День народження компанії та інші свята - приводи для організації корпоративів. Для жінки після 40 років важливо виглядати елегантно, молодо, сучасно, тому правильний вибір способу - відповідальне заняття. Тут важливо все: фасон, колір, використовувані тканини, прикраси, взуття та аксесуари. Будь-яке неправильне рішення здатне зіпсувати настрій і свято.

зміст:

  1. Як одягнутися на корпоратив жінці 40 років: основні правила
  2. 5 головних табу при виборі одягу на свято
  3. Як одягнутися на корпоратив жінці 40 років: кілька модних образів
  4. Ще кілька слів про те, що надіти на корпоратив жінці за 40

Як одягнутися на корпоратив жінці в 40 років: основні правила

Святковий захід вимагає від жінки відповідного зовнішнього вигляду, тому важливо підібрати цибулю, який зможе підкреслити достоїнства жіночої фігури, приховати її недоліки.

Не вибирайте наряди червоного кольору.Вони привертають увагу, навіть якщо жінка цього не хоче.

Вони привертають увагу, навіть якщо жінка цього не хоче

Після 40 років жінка повинна вибирати образи, які підкреслять переваги її фігури, які не старитимуть.

Щоб створити правильний образ, слід врахувати такі аспекти:

  • Відповідність. Наряд повинен бути святковим, відповідати подій події і місця проведення. У деяких компаніях установлюють дрес-код, який необхідно виконувати.
  • Актуальність. Перед вибором сукні або костюма ознайомтеся з модними тенденціями. Це дозволить виглядати модно і молодо. Але тут потрібно бути акуратною, підтримувати баланс, щоб не піти в крайності.
  • Акцент на перевагах. Навіть якщо жінка повна, завжди можна знайти частину тіла, яку можна відкрити. Це можуть бути руки, груди, спина, але не варто після 40 років вибирати відразу кілька акцентів, інакше ви ризикуєте виглядати безглуздо.
  • Спокійна кольорова гама. Навіть якщо ви збираєтеся на новорічний корпоратив, утримайтеся від надмірно яскравих кольорів наряду, особливо це стосується червоного. Краще вибрати темні або світлі відтінки (бежевий, чорний, коричневий, зелений, синій).
  • Аксесуари. Будь-образ вигідно підкреслити або зіпсувати можуть аксесуари. Краще уникати занадто великої кількості прикрас, їх надмірності. Вони роблять акцент на обличчі, грудях і руках - саме там на шкірі до 40-50 років з'являються зморшки, змінюється фактура.

5 головних табу при виборі одягу на свято

Після 40 років жінка, збираючись на корпоратив, повинна виглядати дорого, шикарно. Але це зовсім не означає, що потрібно купувати в найдорожчому бутіку найбільш дорогий наряд. За помірні гроші можна досягти належного ефекту. Навіть повсякденні речі при правильній комбінації і підборі аксесуарів здатні надати жінці святкового вигляду.

В якості взуття під обраний образ не використовуйте чорні чоботи.Це виглядає повсякденно.

Деякі впадають у крайнощі, які грають проти них, тому потрібно уникати наступних помилок:

  • Безформна одяг. Не важливо, що вибирається для походу на корпоратив: плаття, блузка зі спідницею або брюками. Ці речі не повинні бути об'ємними, не мати форми. Балахони додають вік, а не приховують недоліки фігури.
  • Велика сумка. Розмір цього аксесуара впливає на загальне сприйняття створюваного образу. Сумки великих розмірів - це повсякденний варіант, який під час свята асоціюється з авоською. По-перше, це додає вік, по-друге, спрощує створюваний ансамбль.
  • Взуття без каблука. Балетки, черевики та інша взуття без каблука підходить для повсякденного носіння, а для свята потрібні туфлі або чоботи на підборах. Ідеальний варіант - класичні «човники». Це робить поставу королівської, стрункішою ноги, підкреслює елегантність.
  • Молодіжний одяг. Щоб виглядати молодше, не варто вибирати занадто короткі сукні або спідниці, повністю обтягуючі фігуру, ще й з глибоким декольте. При такому вбранні виникає дисонанс між цибулею і віком, останній лише підкреслюється. Жінка виглядає безглуздо.
  • Велика кількість золотих прикрас. Деякі помилково вважають, що золото в великій кількості - це добре. Цей метал здатний підкреслити статус дами, але все повинно бути помірно. Надмірна кількість таких прикрас є ознакою несмаку, акцентує увагу на стані шкіри обличчя, шиї, зони декольте.

Як одягнутися на корпоратив жінці 40 років: кілька модних образів

Найбільш безпрограшним варіантом, не втрачає свою актуальність, є коктейльне плаття чорного кольору. Його можна одягнути на святкування в ресторан і інше місце. Воно підійде жінці будь-якої статури, головне, правильно підібрати фасон.

Після 40 років жінка повинна вибирати «спокійні» наряди, без яскравих, помітних кольорів.

Якщо немає можливості витратитися на покупку нового вбрання, виходом із ситуації стане обігрування присутніх в гардеробі речей. Класичним варіантом є чорний низ (можна вибрати спідницю-олівець або брюки) і біла блузка. Остання повинна мати оригінальний крій, наприклад, волани спереду. Доповнити цей образ, зробити його святковим повинні відповідні аксесуари.

Обрана одяг і аксесуари не повинні бути дешевими - жінка після 40 років повинна бути зразком стилю.

Нижче розглянемо кілька трендових луків.

оксамитові сукні

Оксамит - фактурна тканина, речі з якої виглядають самодостатньо, шикарно. Тут навіть простий фасон буде виглядати елегантно, святково. Категорично не рекомендується в якості аксесуарів до оксамитового плаття використовувати прикраси з об'ємними камінням, яскраві, помітні сумочки і взуття.

Оксамит добре поєднується з матовим металом, спокійними, пастельними тонами. Якщо вибирається таке плаття, прикраси до нього повинні бути витонченими, трендовими. Туфлі-човники такого ж кольору або нейтрального бежевого - кращий варіант.

гіпюровий наряд

Чи не втрачають актуальності сукні та блузи з гіпюру з підкладкою. Це красива тканина, яка сама по собі є прикрасою. З цієї причини доповнювати образ потрібно акуратно. Не слід вибирати перлинні прикраси в стилі а-ля ретро. Вони візуально додають вік.

Краще зупинити вибір на витончених, непомітних аксесуарах, наприклад, оригінальний срібний кулон на ланцюжку, бежевий клатч, класичні туфлі. Доповнити образ може піджак романтичного стилю.

Гипюровое плаття з довгим рукавом і декольте

Це досить поширений спосіб, який підходить жінкам після 40-45 років. Часто вони мають приталений крій з однотонної тканини з гіпюровим верхом. Особливою родзинкою є акцент на декольте. Ні в якому разі сюди не можна вішати масивні, помітні намиста, підвіски, намиста та інше.

Вибрані аксесуари повинні бути сучасними, модними, підкреслювати створюваний образ.

Золотисту сукню прямого крою

Це вільний наряд в області живота і стегон. Використовувана тканина є самодостатньою і не вимагає прикрас. Такий лук підійде практично кожної, світлі тони візуально молодят.

Ще кілька слів про те, що надіти на корпоратив жінці за 40

Вибираючи, в чому піти на корпоратив жінці, краще вибирати довжину міді або максі. Красу і стрункість ніг підкреслюють спідниці-годе. Якщо вибирається пишний верх, то низ повинен бути вузьким і навпаки.

Щоб добре провести корпоратив, слід подбати про своє здоров'я. Записатися на прийом до будь-якого фахівця, отримати професійну медичну консультацію безкоштовно можна тут http: //45плюс.рф/registration/ .

Рекомендоване відео:

9663 0 0

Новости