Як одягнутися стильно і недорого жінці за 40 фото

  1. Чи можна одягнутися недорого, але виглядати при цьому стильно?
  2. розпродажі
  3. тренди
  4. Мас-маркети
  5. прості фасони
  6. Формуємо свій гардероб
  7. плаття
  8. кофти
  9. спідниці
  10. штани
  11. Верхній одяг
  12. взуття
  13. аксесуари
  14. Як зі смаком підбирати аксесуари? (Відео)
  15. Поради Евела Хромченко: стильний образ після 40 років (відео)

Зміст статті

Сьогодні ми розповімо, як жінці за 40 одягнутися стильно і недорого, а наші фото наочно все продемонструють. Це питання хвилює багатьох представниць прекрасної статі, які перейшли якийсь віковий рубіж. І хоча роки - досить умовне поняття, завжди хочеться бути модно і ефектно одягненою. Але чи можна поєднати вимога виглядати стильно і недорого і свій бюджет? Провідні стилісти стверджують, що це цілком можливо. Сьогодні ми розповімо, як і на чому можна заощадити, а які речі краще купувати не економлячи.

Чи можна одягнутися недорого, але виглядати при цьому стильно?

Існує правило, що чим жінка старше, тим ретельніше вона повинна стежити за собою, вибирати більш дорогу стильний одяг, віддавати перевагу якісним тканинам. Але як бути, якщо маєш обмежений бюджет?

Не купуйте випадкові речі. Як часто гардероб буває заповнений такими предметами, які придбані похапцем, за порадою найкращої подруги або з бажання бути схожою на якусь гламурну красуню. Кожна людина індивідуальна. І такий одяг зробить чергову пролом у вашому бюджеті і залишить розчарування в душі.

розпродажі

Не любите розпродажі? А дарма. Це дозволить не переплачувати за нові брендові речі, які при переоцінці можуть коштувати в кілька разів дешевше. Сьогодні виробники змінюють асортимент своїх магазинів майже один раз на місяць. Тому модні новинки встигають потрапити в розпродаж практично в той же сезон. Відвідуйте сподобалися магазини частіше, щоб купити обновки недорого і одягнутися стильно, як на фото.

тренди

тренди

А тепер до модних трендів. Багато жінок за 40 намагаються щороку купувати нові брендові речі і поповнювати свій образ. Але не варто кожен раз придивлятися до великих дорогим обновкам. Багато з них мають актуальний в цьому сезоні декор, оригінальний крій, сміливі деталі. Але вже через півроку вони можуть вийти з моди. І носити це буде некомфортно, і викинути шкода.

Тому придивіться до невеликих предметів, таким як хустки, ремені, кофтинки, топи. З ними завжди можна сміливо сформувати стильний цікавий ансамбль, що доводять наші фото.

Мас-маркети

Придивіться до асортименту молодіжних мас-маркетів. Звичайно, їх одяг має свою аудиторію і відображає актуальні модні тенденції. Багато з них повторюють речі з колекцій найпрестижніших світових будинків моди. Але шиються вони з тканин не настільки високої якості. Тут можна придбати собі дуже симпатичні моделі, в основному для літнього сезону. Наприклад, для відпочинку на морі прекрасно підійдуть яскраві блузки, топи, майки або шорти. Вони і виглядати будуть стильно, і в сезон розпродажів стоять зовсім недорого. Приклади дивіться на фото.

прості фасони

Якщо немає можливості витратити великі гроші на вечірнє вбрання, але хочеться одягнутися стильно і виглядати шикарно, вибирайте лаконічні прості фасони костюмів, спідниць, суконь, які можна буде носити і в будній день. Увечері доповніть свій образ красивим кольє, сережками або завершите ансамбль піджаком або цікавим палантином. Приміряйте на себе прямі чорні штани і красиву білу блузку. Підберіть туфлі на високих підборах, біжутерію і маленьку сумочку. Такий комплект часом буде виглядати краще, ніж дороге плаття і маса прикрас. Зверніть увагу на фото.

Гардероб для кожного дня жінці за 40 можна скласти з недорогих речей. Так улюблений нашими жінками трикотаж коштує недорого. Але не ведіться на модні тренди з мереживами, яскравими деталями, неоновими написами і так далі. Залиште їх для 15-річних дівчат. Їх важко поєднувати з іншими предметами гардеробу, а ультрамодні принти збільшать їх вартість у кілька разів. Віддайте перевагу речам простим, що дозволить одягнутися стильно і недорого. Наприклад, однотонний в'язаний светр можна носити зі спідницею, брюками, джинсами, як на фото. А для ультрамодного джемпера з написом або помітним малюнком підібрати пару буде набагато важче.

Формуємо свій гардероб

Формуємо свій гардероб

Наступні поради також призначені жінкам, що переступили 40-річний рубіж. Звичайно, фігура жінки - це її територія. І тільки вона має право вирішувати, що подобається і які речі їй носити. Четвертий десяток не привід уникати яскравою, красивою одягу, її просто потрібно розумно поєднувати з гармонійним кроєм і деталями, які додадуть в образ індивідуальності.

плаття

Сукня має бути в гардеробі у кожної жінки. Багато стилісти радять для жінок за 40 вибирати одяг світлих відтінків або з рослинними принтами. Але стильно виглядають і насичені глибокі відтінки. Сьогодні особливо актуальні сукні в клітку, з рюшами і воланами, з рукавами різної довжини. А ось неонові кольори залиште для юних дівчат. Не варто нехтувати "маленьким чорним платтям", яке повинно бути в гардеробі кожної елегантної жінки:

Довжина сукні може варіюватися в залежності від його призначення і тканини, з якої воно пошито. Одяг для кожного дня повинні прикривати коліна. Для урочистої події, такого як весілля або ювілей, можна одягнутися більш стильно, наприклад, купити плаття довжиною до підлоги. Але в цілому виходите зі своєї фігури. Для повної дами не варто носити занадто обтягуючий одяг, але і балахони а-ля Алла Борисівна в 80-х не ваш випадок. Дивіться наші фото.

кофти

Якщо у вас в гардеробі ще немає білих або різнокольорових сорочок в офісному стилі, обов'язково придбайте їх. Вони дістануться вам недорого, підходять дамам люди різного віку і будуть виглядати стильно з будь-якими брюками і спідницями. Перевагу бажано віддавати подовженим варіантам, що не задираються при нахилі фігури.

Сьогодні влітку в моді блузки з таких тканин, як шифон, ситець, шовк. Для холодної пори року придбайте джемпера і светри з витонченою в'язкою. Відтінок краще підібрати під себе.

Одна порада: не беріть об'ємні моделі з великими в'язаними візерунками, при наявному зайвій вазі вони візуально додадуть зайвих кілограмів.

Одна порада: не беріть об'ємні моделі з великими в'язаними візерунками, при наявному зайвій вазі вони візуально додадуть зайвих кілограмів

Стилісти радять жінкам за 40 відмовитися від топів і футболок з малюнками, так як вони занадто наївно виглядають на солідних дам. Такі речі повинні бути простої форми і без принтів. Вони незамінні на відпочинку, прогулянках, але щоб одягнутися для роботи стильно і недорого, краще зупинити свій вибір на блузі або сорочці, як на фото.

До речі, не варто забувати і про джинсовій сорочці. Вона може освіжити образ і зробити його стильним. З чим краще поєднується джинсова сорочка, читайте в цієї статті.

спідниці

спідниці

Незамінні сьогодні для жінок і спідниці. У повсякденному діловому образі хітом залишається пряма спідниця або спідниця-олівець, що доводять багато фото.

У повсякденному діловому образі хітом залишається пряма спідниця або спідниця-олівець, що доводять багато фото

Підібравши до неї світлу блузку або білу сорочку, можна не сумніватися, що ви будете виглядати стильно і по-діловому. Цікаво виглядає і плісирована модель середньої довжини або в підлогу.

Цікаво виглядає і плісирована модель середньої довжини або в підлогу

Вони виконуються з однотонної тканини або мають невеликий малюнок. У холодну пору року потрібно додати піджак. Такий варіант підійде не тільки для роботи, але і для прогулянки.

Такий варіант підійде не тільки для роботи, але і для прогулянки

Носити чи короткі спідниці, вибір за вами. Але відверте міні на жінках за 40 часто виглядає вульгарно.

штани

Мода 2017 року щодо брюк для жінок за 40 досить демократична. Стильно виглядають штани в класичному стилі. Вони і деально підходять і для роботи, і для відпочинку. Доповнити образ дозволить модний піджак, топ, блузка. Але слід правильно підібрати колір.

Відштовхуючись від своєї фігури можна недорого придбати штани-банани, завужені донизу моделі. Не забороняється носити і укорочені брюки до середини ікри або трохи вище щиколотки. Елегантні штани зі стрілками і з високою посадкою красиво виглядають на жінках будь-якої ваги.

Сьогодні дрес-код не забороняє носити джинси не тільки на прогулянку, в дорогу, але і на роботу. Краще віддати перевагу моделям без принтів і різних прикрас. Вибирайте джинси традиційних відтінків, як на фото.

Верхній одяг

Для холодної пори року краще підібрати класичне пальто ніжних відтінків від бежевого до світло-коричневого.

Якщо ви придбали елегантну модель темного кольору, то доповніть свій образ світлими тонами шапки і шарфика.

Актуальними сьогодні і куртки зі шкіри та замші, які залишаються в моді вже не один рік. Для зими в місті хорошим вибором стане однотонна утеплена куртка з капюшоном, її можна купити недорого, приклад на фото.

Не виходять з моди шуби і кожушки з натурального хутра. Зупиніть свій вибір на фасон, який підійде до фігури. Хороша дорога шуба або кожушок можна носити на роботу, урочисті заходи. А для прогулянок і зимового відпочинку краще одягнутися в пуховик. Сучасні виробники випускають масу варіантів зимових курток не тільки на пуху, а й з якісними наповнювачами, які гріють навіть в сильний мороз, зверніть увагу на фото.

взуття

Багато стилісти стверджують, що взуття в будь-якому віці повинна бути дорогою і комфортною. Тому що плаття або кофта не зможуть надати настільки великого впливу на ваше самопочуття, як туфлі або чоботи. До 40 років у деяких жінок вже з'являються проблеми з венами або суглобами, тому віддаємо перевагу взуттю хороших якісних брендів. Крім того, взуття спільно з модною сумкою може перетворити ваш образ. Навіть звичайні джинси виглядають по-іншому в ансамблі зі стильною сумочкою і туфлями, як на фото.

При проблемах з ногами можна підібрати зручне взуття на середньому або низькому каблуці. Він необов'язковий в першій половині дня, а для жіночною одягу і походу в театр, ресторан бажаний. Якщо ви любите прикраси і стрази на взуття, залиште їх для пляжних ляпанець.

аксесуари

Кількість прикрас повинно бути в міру. Не варто поєднувати все разом золоті, срібні, пластикові вироби, що абсолютно не прикрасить жінку за 40. Ідеально буде виглядати тонкий браслет, невеликі сережки, акуратні кольє. Серед інших аксесуарів вибирають сонцезахисні або прості окуляри, шарфи, хустки, годинник. Такі речі можуть неймовірно стильно виглядатимуть на будь-якій жінці. Головне, щоб все це підходило до вашого образу.

Як зі смаком підбирати аксесуари? (Відео)

Що небажано носити жінці за 40

Що небажано носити жінці за 40

Багато жінок за четвертий десяток, махнувши на себе рукою і перейнявшись роботою, дітьми і внуками, вирішують, що тепер можна не стежити за собою, і одягаються в усі просте і безформне. Але як казала героїня одного фільму: «Після 40 життя тільки починається». Тому не варто передчасно ставати бабусею і носити несмачні речі.

Від чого бажано відмовитися, щоб виглядати стильно, але і платити недорого жінці за 40? Дами в такому цікавому віці все ще повні сил і енергії, але вже мають в достатку досвід і мудрість. Тому, щоб відчувати себе красивою і стильною, слід бути більш обачними з такими речами:

  • Безформні наряди, що нагадують просторий балахон. Такий одяг приховає деякі недоліки фігури. Але вона ж змаже і всі достоїнства. Навіть якщо ви жінка в тілі, підкресліть красивою одягом зону декольте, талії, стегон. А балахон носите на пляжі у вигляді красивої туніки або парео, де легкі тканини під подувом теплого вітру будуть чудово облягати вашу фігуру.
  • Нарочито недбалі речі. Такі наряди прекрасно виглядають на дівчатах, але на жінках у віці будуть виглядати нерозумно і недоречно. Чим старше жінка, тим акуратніше і якісніше повинна бути її одяг. Рвані джинси, майки і топи з обшарпаними краями можуть створити дисонанс між віком жінки і її одягом. Звичайно, якщо фігура все так же витончена як в юності, такі речі можна дозволити відпочинку, але в повсякденному житті, на роботі від них варто відмовитися.
  • Безліч золотих прикрас. Масивні ланцюжка, кілька кілець на пальцях, важкі сережки у вухах - не тільки додадуть до реального віку кілька років. Сьогодні така велика кількість вважається поганим тоном і ознакою відсутності смаку. Нехай краще буде одна, але тонкий ланцюжок. Або акуратні стильні сережки і колечко. Воно і стане вам недорого. А ще можна підібрати гарну біжутерію.
  • Великі сумки та взуття без каблука. Перші наводять думку на господарські торби і мішки, а також можуть створювати асоціації з втомленою домогосподаркою. А вибираючи другі, віддайте перевагу туфлям або чобітків з невеликим каблуком або скелею. Це візуально подовжить ноги і додасть ході хвилююче чарівність. Але від зручного взуття без підборів повністю відмовлятися не варто. Немає нічого смішніше, ніж дама на шпильках на пляжі або в лісі.
  • Вульгарні речі. Те, що можна пробачити юній дівчині 18 років, буде нерозумно і вульгарно виглядати на жінці за 40. Не допускайте в своєму стилі прозорих блузок, суконь із занадто глибоким декольте, обтягуючих лосин, величезних розрізів. Та й яскравий макіяж як у індіанців, що вийшли на стежку війни, залиште в минулому. Відбулася жінка не може дозволити собі допускати в своєму образі таких промахів.

Поради Евела Хромченко: стильний образ після 40 років (відео)

Якщо вам за 40, не впадайте в крайнощі. Короткий топік зі стразами і рвані джинси не зроблять вас молодше. Але і безформна спідниця з темної блузкою - не варіант навіть для дуже похилого віку. Намагайтеся виглядати елегантно і доглянуто. Ви не любите класичний стиль, шукайте свій, той, що вигідно підкреслить зовнішність. Як можна одягнутися стильно і недорого жінці за 40, ви можете побачити на представлених фото.

Чи можна одягнутися недорого, але виглядати при цьому стильно?
Але чи можна поєднати вимога виглядати стильно і недорого і свій бюджет?
Чи можна одягнутися недорого, але виглядати при цьому стильно?
Але як бути, якщо маєш обмежений бюджет?
Як зі смаком підбирати аксесуари?
Від чого бажано відмовитися, щоб виглядати стильно, але і платити недорого жінці за 40?

Новости