Як вибирати правильно плавки

  1. Види чоловічих плавок
  2. Як вибрати плавки за розміром
  3. Матеріали чоловічих плавок
  4. Популярні варіанти чоловічих плавок 2015 року

З настанням спеки перед сильною половиною людства постає актуальне питання вибору плавок. В даний час у продажу представлено безліч різних варіантів чоловічої білизни. Так що будь-який чоловік зможе підібрати підходяще.

Види чоловічих плавок

З настанням спеки перед сильною половиною людства постає актуальне питання вибору плавок

Одна з популярних моделей - плавки сліпи . Це щільно облягають класичні труси, які в більшості випадків підходять практично до будь-якої фігури.

Як вибрати плавки за розміром

Розмірна сітка плавок нічим не відрізняється від сітки чоловічої нижньої білизни. Ви можете виміряти Розмірна сітка плавок нічим не відрізняється від сітки чоловічої нижньої білизни Для вибору плавок за розміром вас потрібно знати:

  1. зріст
  2. об'єм талії

Матеріали чоловічих плавок

На етикетках ви знайдете такі позначення матеріалів

  • реs - поліестер;
  • pa - поліамід;
  • tac - тактель;
  • co - бавовна;
  • ny - нейлон.
  • sp - спандекс;
  • el - еластан;
  • pbt - полібутілентерфталат
  • lycra - лайкра

Якщо ви будете використовувати плавки часто, більш довговічними будуть плавальні труси з 57% поліестеру і 43% полібутілентерфталата. Якщо плавки потрібні для поїздки на море або рідкісних походів в басейн, то варто брати варіант на 80% складається з поліаміду і на 20% з лайкри.

https://www.ria.com/advertisement/search/?category_id=1&subcategory_id=98

Популярні варіанти чоловічих плавок 2015 року

Найактуальнішими моделями серед чоловічого населення є боксери. У них комфортно ходити, оніподчерківают фігуру. При тому відтінки плавок найрізноманітніші, і іноді навіть шокуючі. Зараз нижню білизну можна знайти прикрашене різними малюнками, лейблами, написами. Так, наприклад, колумбійський бренд Vuthy представив увазі боксерки кольору хакі, а також з малюнком черепа і чорно-білими квіточками.
Найактуальнішими моделями серед чоловічого населення є боксери Для консервативних молодих людей, які віддають перевагу класиці, підійдуть купальні шорти. У колекціях 2015 року їхня запропонувала компанія TEAMM8. Такі шорти урізноманітнили малюнком невеликих пальм. Що, безумовно, привертає до них пильну увагу. Також компанія пропонує своїм споживачам облягаючі плавки. Колір таких плавок яскравий і соковитий. Притому додаткові деталі, такі як пояс, шнурки, кишені на таких плавках протилежного кольору з основним.
Ще одним цікавим варіантом на літо стали шорти середньої довжини. Як правило, такі плавки мають квітковий малюнок, а додаткові деталі у вигляді кишень, поясів виконані з однотонної світлої тканини. Таке незвичайне поєднання відтінків загострює на собі увагу.
Американські дизайнери, натхненні пляжами, пропонують увазі плавки-Хіпс. А також шорти, які зроблені з поліестеру або стрейча. Актуальним малюнком 2015 року вважається ромб і клітина. Бренд Whittall and Shon пропонує молодим людям блищати на пляжах в коротких шортах. Малюнком таких шорт стали корали і горох.
Величезну популярність придбали невеликі плавки з вузькими боками. Їх запропонував грецький бренд Modus Vivendi. Як правило, їх вважають за краще сміливі, впевнені в собі молоді люди, які при цьому хочуть по максимуму засмагнути. Чоловіча фігура для таких плавок повинна бути в ідеальному стані, а також слід приділити увазі зоні бікіні.
безсумнівно, вибір плавок задача нелегка і важлива. До цього процесу слід підійти серйозно і відповідально. Необхідно, щоб обрана модель підходила чоловікові. Надаючи йому привабливості і впевненості в собі. Тоді відпочинок пройде на славу.

Com/advertisement/search/?

Новости