Як і який вибрати кухонний комбайн краще

  1. Як вибирати чашу для комбайна
  2. Які насадки краще вибрати для кухонного комбайна

Сучасній господині не просто обійтися без помічника на кухні Сучасній господині не просто обійтися без помічника на кухні. Можна назвати безліч монотонних і трудомістких операцій, які краще довірити машині з метою підвищення якості результату і економії часу. Кухонний комбайн поєднує в собі безліч корисних функцій: меле, ріже, вимішує, збиває і так далі. Сучасний ринок побутової техніки пропонує широкий асортимент таких приладів. Часом питання, як вибрати хороший кухонний комбайн, призводить в деяке замішання.

Для початку треба визначитися, що означає хороший? Тут справа навіть не в тому, якої фірми буде агрегат. Звичайно, краще купувати марки відомих і перевірених брендів, наприклад, Bosch, Braun, Kenwood, Moulinex, Philips. Швидше, треба зрозуміти, для чого саме вам потрібен комбайн, щоб не зробити дорогу покупку з набором потрібних для вас функцій. Тому, наведені нижче поради, допоможуть вам зробити правильний вибір.

Перш за все, слід визначитися з тим, який кухонний комбайн вибрати за розміром, тобто оцінити габарити агрегату. Якщо розміри апарату погано співвідносяться з площею кухні, краще звернути увагу на модель поменше.

Далі рекомендується уважно вивчити функціональні можливості приладу Далі рекомендується уважно вивчити функціональні можливості приладу. Якщо окремі опції ніколи не знадобляться покупцеві, не варто переплачувати за них. До речі, кухонні комбайни, які містять стандартний набір функцій, в більшості випадків більш компактні, ніж багатофункціональна побутова техніка.

Покупець повинен зробити вибір між ручним комбайном і автоматизованої моделлю. Машина, що має ручне управління, також здатна подрібнювати, різати і збивати продукти, однак всі дії будуть вимагати фізичних витрат.

Віддавши перевагу автоматичний агрегат ручному, слід уточнити потужність кухонного приладу. Потужність визначається можливостями машини, числом її швидкісних режимів. Однак зовсім не обов'язково купувати комбайн з найвищими параметрами потужності. Потрібно щоб цей показник відповідав обсягу чаші. Скажімо, потужність в 300 Вт цілком достатня на обсяг в 1,5 літра.

Як вибирати чашу для комбайна

Можливий матеріал, з якого виробляються чаші - метал, скло або пластик. Найменш міцний, зрозуміло, пластик, тобто через деякий час чашу доведеться міняти. Важливі також параметри місткості, якими володіє ця деталь. Зручно, якщо вона має власну кришку, як, наприклад, модель Bosch MUM 86R1 з чашею, виготовленої з нержавіючої сталі. Її максимальний обсяг 5.4 л, а потужність комбайна 1600 Вт. Це просто звір.

Це просто звір

Кухонний комбайн Bosch MUM 86R1

Які насадки краще вибрати для кухонного комбайна

Існують стандартні елементи, якими володіють практично всі комбайни. Як правило, це дисковий ніж для подрібнення, ніж для нарізки, насадка-блендер для коктейлів та терка. Досить часто зустрічається і насадка-віночок, що спрощує процес збивання крему і мусу.

Рідше кухонний комбайн має такі насадками як емульгатор, призначений для замісу тіста і змішування соусів, млин для перемелювання горіхів і круп, прес для виробництва пюре і дитячого харчування і так далі.

І, нарешті, при виборі конкретної моделі не останнє значення мають такі моменти, як колір техніки і її сполучуваність з інтер'єром кухні. Ну а про те, якої фірми краще вибрати кухонний комбайн, говорилося на початку цієї статті.

Поставтеся з усією відповідальністю до покупки цього кухонного помічника, адже він може стати надійним «другом» при приготуванні смачних страв. Сподіваємося, наші поради про те, як вибрати кухонний комбайн, допоможуть зробити цю дружбу приємною і довгою. Обов'язково подивіться відео-поради від продавця цієї техніки.

Для початку треба визначитися, що означає хороший?

Новости