Як носити черевики з сукнею

  1. стиль Бохо
  2. Офісний стиль
  3. гламурний стиль
  4. Ретро стиль
  5. Сукня з друкованим принтом з черевиками на підборах
  6. Сукня з підкресленою талією з спортивними черевиками
  7. Сукня - сорочка з черевиками на підборах
  8. Сукня - максі з спортивними черевиками
  9. Сукня з передніми кишенями з черевиками на платформі

Настали холоди і прийшов час зробити нові покупки в залежності з сезоном. Сукні, які ви носили влітку, можна носити і восени в поєднанні з черевиками.

Поєднання черевик з сукнею завжди сміливий вибір моди. У цьому сезоні плаття і черевики є зручним і практичним нарядом, в якому ви постійно можете змішувати стилі і отримувати щоразу новий образ. Цієї осені в моді ковбойські черевики і черевики челсі. За допомогою таких черевиків можна створити не тільки повсякденне вбрання для прогулянки, але і гламурний наряд і навіть в офіс. Як поєднувати черевики і сукні для різного випадку, читайте в нашій статті.

стиль Бохо

Нейтральні кольори, багаті текстури, оригінальність - все це неповторний стиль Бохо, який вже котрий сезон не сходить зі сторінок модних журналів
Нейтральні кольори, багаті текстури, оригінальність - все це неповторний стиль Бохо, який вже котрий сезон не сходить зі сторінок модних журналів. Цієї осені стиль Бохо буде не повним без трикотажного плаття або об'ємного светри. Щоб образ виглядав стильним і сучасним, доповніть наряд вашими улюбленими ковбойськими черевиками і аксесуарами в контрастних тонах.

Офісний стиль

Ви можете відпочити від високих шпильок і носити в офіс черевики челсі, вони будуть шикарно поєднуватися з вашим стриманим офісним вбранням і дадуть комфорт і впевненість протягом усього робочого дня і навіть на вечірці з друзями ввечері
Ви можете відпочити від високих шпильок і носити в офіс черевики челсі, вони будуть шикарно поєднуватися з вашим стриманим офісним вбранням і дадуть комфорт і впевненість протягом усього робочого дня і навіть на вечірці з друзями ввечері. Для офісу черевики варто вибирати більш стримані, бажано чорні з натуральної шкіри.

гламурний стиль

Оксамитове плаття є хітом сезону, воно більше підійде для гламурного стилю, а не для стилю гранж
Оксамитове плаття є хітом сезону, воно більше підійде для гламурного стилю, а не для стилю гранж. Плаття не має сильно облягати фігуру, воно повинно ковзати по лініях вашого тіла. Щоб образ вийшов сучасним, таке плаття відмінно поєднується з черевиками. Будьте впевнені в універсальності таких черевиків, ви зможете їх носити практично з будь-яким платтям цієї осені.

Ретро стиль

У моді 70 - ті роки, тому щоб виглядати в тренді в вашому гардеробі обов'язково повинні бути черевики челсі і замшеве плаття А - силуету
У моді 70 - ті роки, тому щоб виглядати в тренді в вашому гардеробі обов'язково повинні бути черевики челсі і замшеве плаття А - силуету. Наряд в ретро - стилі ідеально підходить в якості повсякденного для зустрічі з друзями і вечірки. Вибираючи плаття А - силуету із замші в коричневих тонах, ефект буде в два рази більше. У холодну пору таке вбрання варто доповнити непрозорими щільними колготками.

Сукня з друкованим принтом з черевиками на підборах

Принти в одязі вже який сезон не виходять з моди
Принти в одязі вже який сезон не виходять з моди. Якщо у вас є плаття без рукавів з V - подібним вирізом і графічним принтом, яке ви носили влітку, цієї осені ви сміливо можете носить його з черевиками на рифленою підошві на товстому каблуці зі шнурівкою.

Сукня з підкресленою талією з спортивними черевиками

Пллатье в мінімалістському стилі з підкресленою талією поєднуйте з черевиками на суцільній підошві в спортивному стилі
Пллатье в мінімалістському стилі з підкресленою талією поєднуйте з черевиками на суцільній підошві в спортивному стилі. У такому образі ви будете почувати себе комфортно і впевнено, в той же час стильно і сучасно.

Сукня - сорочка з черевиками на підборах

Якщо у вашому гардеробі ще немає сукні - сорочці, ви обов'язково повинні його придбати
Якщо у вашому гардеробі ще немає сукні - сорочці, ви обов'язково повинні його придбати. Сукня такого крою універсально, його можна носити в будь-який час року. Для осені відмінним варіантом стане картате плаття - сорочка, а в поєднанні з замшевими черевиками на підборах, ви будете виглядати чудово. Зараз в моді винний відтінок, осінні черевики винного відтінку найактуальніші. З чим ще носити плаття - сорочку, щоб виглядати модно, дізнайтеся на нашому сайті .

Сукня - максі з спортивними черевиками

Цієї осені в моді сукні - максі
Цієї осені в моді сукні - максі. Рукава три чверті і довжини трохи вище щиколотки - відмінний варіант для осені. Такі сукні - максі відмінно поєднуються з спортивними черевиками зі стегнами дизайном. Поєднання по суті просте, але дуже цікаве.

Сукня з передніми кишенями з черевиками на платформі

Плаття з передніми кишенями увійшли в моду цієї осені
Плаття з передніми кишенями увійшли в моду цієї осені. Сукня має бути не надто довгим і короткими рукавами, підходить таке плаття для струнких дівчат. Поєднуйте таке плаття з замшевими черевиками на платформі, щоб отримати жіночний образ.

Новости