Як підібрати колір ременя

  1. Колір ременя до штанів і костюму
  2. Ремінь під сині штани
  3. ремінь під світлі брюки
  4. ремінь до чорних штанів
  5. який колір ременя вибрати до джинсів
  6. Як такі знайти?

Ми виявили досить багато запитів на тему вибору кольору ременя до різної одязі, і вирішили написати з цього приводу колонку в нашому блозі. Давайте будемо керуватися декількома головними принципами:

1) У більшості випадків ремінь повинен підходити за кольором до черевиків і будь-яких додатків;

2) Припустимо, ви любите коричневий колір, і у вас є кілька аксесуарів різних коричневих відтінків. В один із днів шопінг не задався, і ви придбали мідно-коричневий гаманець, горіхово-коричневий краватку, теракотові туфлі і запонки кольору коричневого махагона. Смішно? Ні, з коричневим таке зустрічається досить часто. Та ж історія може бути і з синім, і з червоним, і з будь-яким іншим кольором, який багатий на різні відтінки.

Як бути в даному випадку? Як врівноважити різні відтінки предметів свого гардероба? Наприклад, взяти ремінь з такого ж поєднання різних відтінків - краще рішення в даній ситуації. наприклад, ремінь Ground . Він, мовляв, точно буде підходити до всіх перерахованих вище аксесуарів.

3) Ремінь може підходити в колір якихось окремих видатних деталей черевик або аксесуарів. Ну, наприклад, якщо у вас червоні шнурки в чорних черевиках, то чому б не купити червоний ремінь з окантовкою? Так само можна сказати, що якщо у вас в черевиках сині шнурки, у сумки і портмоне - синя окантовка, та ще й синя краватка, то тут дуже круто підійде ремінь з синьою окантовкою:

Колір ременя до штанів і костюму

Зараз в моді аксесуари з різними варіантами колірних вставок, але якщо розглядати класику, до звичайних класичних брюк підійдуть чорні, коричневі, і темно-коричневі ремені. Знову таки - головне, щоб колір ременя вписувався в колір інших деталей гардеробу. Чорний, до речі, підходить практично до всього, особливо якщо у вас чорне взуття (якщо у вас немає чорному взутті - терміново купуйте, а потім до нас, за ременем). Відмінно для класичного стилю підійде поєднання синьо-коричневих і темно-синіх і темно-коричневих відтінків:

Схожі моделі з нашої колекції, які підійдуть до класичного костюма можна знайти в розділі чоловічі ремені для брюк . Наприклад, класична модель State :

Ремінь під сині штани

Зазвичай до штанів рекомендують підбирати ремінь, на тон темніше одягу. Але до синіх штанів найбільш канонічним і вірним вибором буде коричневий ремінь. Це саме класичне поєднання кольорів, але завжди вдале. Втім, якщо ви візьмете темно-синій ремінь, то ніхто вас не засудить, а й вісником моди вас назвати буде важко.

ремінь під світлі брюки

Якщо ви сьогодні вирішили вийти з дому в світлих штанах, а в шафі тільки строгі чорні ремені, спортивні червоні або джинсові сині - не виходьте з дому взагалі, ну або переодягніться. Підступність світлих (а особливо - білих!) Брюк в тому, що до них можна взяти тільки такий же світлий ремінь - білий, кремовий або, на крайній випадок, світло-коричневий. Так що якщо ви зібралися не на сільську дискотеку, то краще придбайте до світлих штанів відповідний аксесуар.

ремінь до чорних штанів

До темним штанів підійде тільки ремінь, за кольором близький до чорного, бажано, без різних перфораций або візерунків. Чим сильніше буде відрізнятися тон ременя від темних брюк, тим ваш вид буде більш спортивним, що часто може бути не до місця. Але якщо під рукою відповідного темного ременя немає, то беріть коричневий, але важливо, щоб він поєднувався з кольором з хоча б ще однією річчю у вашому гардеробі - черевиками, годинами або портфелем. В цьому випадку, вас точно ніхто не дорікне у відсутності смаку.

На фотографії - варіант поєднання ременя Senat з класичними сірими брюками, сорочкою і строгим класичним пальто.

На фотографії - варіант поєднання   ременя Senat   з класичними сірими брюками, сорочкою і строгим класичним пальто

який колір ременя вибрати до джинсів

Тут, звичайно, все набагато простіше і немає строгих правил, однак нехтувати першими двома правилами все одно не рекомендуємо. Для джинс і casual стилю існує величезна безліч різних варіацій фактури і кольору. Розберемося на прикладах.

Темно-коричневий ремінь з подвійною перфорацією розмірних отворів. Стильно, дорого. Чому ні? Добре поєднується і з чорними, і з синіми джинсами.

Добре поєднується і з чорними, і з синіми джинсами

Класичний варіант - чорне. І до синього, і до чорного.

І до синього, і до чорного

Молочний коричневий колір.

Молочний коричневий колір

Як такі знайти?

Посилання на подібні моделі в нашому каталозі: Georgia , Oklahoma , Colorado , А якщо не знаєте як вибрати розмір ременя, подивіться статтю як правильно вибирати розмір ременя .

Смішно?
Як бути в даному випадку?
Як врівноважити різні відтінки предметів свого гардероба?
Ну, наприклад, якщо у вас червоні шнурки в чорних черевиках, то чому б не купити червоний ремінь з окантовкою?
Чому ні?
Як такі знайти?

Новости