Як поєднувати плаття з черевиками

З настанням зими багато жінок розчароване зітхають: ну ось, знову надягати нудні штани і ховати подалі улюблені сукні З настанням зими багато жінок розчароване зітхають: ну ось, знову надягати нудні штани і ховати подалі улюблені сукні. На ділі все не так сумно - просто потрібно вміти поєднувати сукні з зимовим взуттям, зокрема черевиками.

Якщо черевики створені в класичному стилі, то вони будуть підходити до сукні будь-якого фасону. Це елегантні моделі з невеликим каблуком. У повсякденному житті вони найкраще виглядають з сукнями-футлярами.

Якщо плаття суворе, класичного крою, то для нього необхідно ретельно вибирати взуття. Так, має використовуватися виключно моделі черевик, у яких вузьке халяву. Інші будуть виглядати недоречно.

Повсякденні сукні можна носити з різними черевиками. Тут багато припускаються помилки, вважаючи, що вибирати черевики можна тільки під довга сукня, тоді як міні-сукні можна носити тільки з чобітьми. Це не так. Так, дійсно, довга сукня не можна надягати з чобітьми, проте коротке плаття можна одягти з черевиками.

Наприклад, відмінно виглядають в поєднанні з черевиками сукні-поло. Якщо поділ сукні має трапецієподібний фасон, то з ним можна носити будь-які моделі черевик. Наприклад, родзинку в образ можна додати, надівши грубі черевики з широкою халявою.

Такі черевики також чудово поєднуються з джинсовими сукнями, а також з шкіряними сукнями. Крім того, вони роблять образ більш зухвалим, якщо надіти їх разом з бандажним сукнею.

Плаття і черевики можуть стати основою мілітарі-стилю. В цьому випадку грубі черевики «а-ля берци» поєднуються з простими сукнями прямого крою. Вони повинні бути однотонні, спокійній забарвлення, наприклад, білими, сірими.

Добре поєднуються сукні та черевики і в сафарі-стилі. Сукня має бути світлою колірної гами, прямим або ж трохи приталеним. Черевики можуть бути як на кілька тонів темніше плаття, так і різко контрастними.

Новости