Як правильно вибрати зимове взуття - жіночі чоботи або черевики, унти або уггі?

  1. Як правильно вибрати зимове взуття?
  2. Як вибрати теплу зимову взуття?
  3. Як вибрати неслизьку зимове взуття?
  4. Як вибрати жіночі зимові чоботи?
  5. Жіночі шкіряні чоботи на зиму
  6. Жіночі замшеві зимові чоботи
  7. Жіночі дутики на зиму
  8. Жіночі термо-чоботи на зиму
  9. Як вибрати жіночі зимові черевики?
  10. Як вибрати зимові уггі?
  11. Жіночі зимові унти

З настанням холодів кожна жінка замислюється про те, як вибрати зимове взуття, щоб комфортно себе почувати навіть в саму морозну погоду. Хоча асортимент подібних виробів просто вражає, далеко не всі моделі забезпечують необхідне тепло і виглядають привабливо. Корисні поради експертів і стилістів допоможуть не помилитися з вибором.

Як правильно вибрати зимове взуття?

Щоб підібрати дійсно теплу і якісну модель, потрібно знати безліч нюансів, як вибрати жіночу зимове взуття. Перед покупкою дуже важливо ретельно оглянути виріб, оцінити якість швів і матеріалів, уважно вивчити підошву. Величезне значення має і розмір - тепла зимова взуття для жінок ні в якому разі не повинна тиснути або натирати, але і не повинна бути занадто вільної і бовтатися на нозі. Нарешті, вирішальним фактором має стати зовнішній вигляд - будь-яка сучасна модниця не зможе ходити в тому предметі, який їй категорично не подобається.

Як вибрати теплу зимову взуття?

У холодну пору ноги необхідно тримати в теплі, оскільки ця частина людського тіла надзвичайно схильна до переохолодження. До того ж, якщо хоча б один раз застудити ноги, це з величезною часткою ймовірності призведе до виникнення простудних захворювань. Щоб уникнути переохолодження, потрібно знати кілька правил, як вибрати хороше зимове взуття, наприклад:

  1. У якісної моделі обов'язково повинен бути утеплювач. Як правило, його функції виконує натуральне хутро, однак, деякі панянки воліють вироби з синтетичними утеплювачами, які зігрівають нітрохи не гірше. В останньому випадку потрібно приділити особливу увагу виробникові - хороші синтетичні утеплювачі використовують тільки перевірені бренди, що виробляють взуття для північних широт.
  2. Питання, як вибрати зимове взуття з натуральним хутром, займає багатьох жінок. Величезна кількість недобросовісних продавців видають за нього штучні волокна, тому, щоб не помилитися, важливо знати кілька корисних рекомендацій. так, відрізнити натуральне хутро від штучного можна за блиском - він більш матовий. При огляді моделі, що сподобалася буде незайвим злегка посмикати за ворсинки і погладити їх проти росту. Якщо при виробництві взуття використовувався натуральне хутро, у вас в руках не повинно залишитися нічого, а ворс через пару секунд повернеться в початкове положення. Штучні аналоги поводяться зовсім по-іншому, до того ж, від них може виходити неприємний запах.
  3. Зверніть увагу на розташування утеплювача. У багатьох країнах взимку переважає прохолодна температура, тоді як справжні морози зустрічаються вкрай рідко. З цієї причини в магазинах можна зустріти величезну кількість чобіт і черевиків, виконаних в стилі «євро-зима», - хутро в них розташований лише в нижній частині і практично ніколи не заходить за щиколотку. Якщо ж у вашому регіоні переважають негативні температури повітря, які зберігаються тривалий час, краще віддати перевагу варіанту, вся Внутрішня поверхня якого заповнена утеплювачем.
  4. При відповіді на питання, як вибрати теплу зимову взуття, дуже велике значення має її розмір. Якщо він підібраний неправильно, ноги мерзнутимуть, причому незалежно від того, мала дана модель або велика. Щоб цього уникнути, необхідно ретельно міряти вподобану пару і стежити, щоб між стопою і поверхнею взуття залишилося невеликий простір для циркуляції повітря.

Як вибрати неслизьку зимове взуття?

Взимку не тільки збільшується ймовірність застудити ноги, але і з'являється серйозний ризик посковзнутися на заледенелой дорозі, впасти і отримати травму. Багато дівчат задаються питанням, як вибрати якісну зимове взуття, в якій не буде слизько. Вирішальну роль в мінімізації даного ризику грає вибір підошви. На сьогоднішній день в асортименті виробників представлені різні варіанти - вироби з підошвою з гуми, поліуретану або ПВХ. На слизькій дорозі самими кращими є моделі з ПВХ, але і поліуретан поводиться непогано.

Крім того, фахівці рекомендують звернути увагу на кількість різних зубчиків і виступів - чим їх більше, тим більшу впевненість на слизькій дорозі таке взуття подарує своїй власниці. Обов'язково переконайтеся, що підошва міцно пришита або приклеєна до основної частини виробу. Хоча якісні шви забезпечують більш надійне зчеплення, не варто відмовлятися і від клеєних моделей - сучасні виробники використовують дуже міцний клей, який з легкістю може замінити прошивку.

Як вибрати жіночі зимові чоботи?

Більшість дівчат, замислюючись про те, як вибрати зимові чоботи, для початку визначаються з матеріалом. Продукція сучасних виробників виготовляється зі шкіри, замші, синтетичних волокон і багато чого іншого. Не знаючи всіх характеристик, переваг і недоліків цих виробів, можна згодом розчаруватися у виборі. Тим часом, існує безліч способів визначитися з тим, як вибрати хороше зимове взуття, щоб не відчувати холоду і дискомфорту.

Жіночі шкіряні чоботи на зиму

Як правило, задаючись питанням, які зимові чоботи вибрати, модниці віддають перевагу виробам з натуральної шкіри. Вони надзвичайно стійкі до деформацій, прекрасно зберігають тепло і, до того ж, дуже практичні. Шкіру дуже легко очистити від будь-яких забруднень, в тому числі, і від слідів солі, які нерідко стають причиною повної втрати зовнішнього вигляду взуття з інших матеріалів.

Жіночі замшеві зимові чоботи

Взуття з натуральної замші виглядає стильно і привабливо, тому дуже часто стає предметом вибору представниць прекрасної статі. До того ж, на думку багатьох жінок, взуття з цього матеріалу значно тепліше, ніж аналогічні моделі зі шкіри. Тим часом, замша абсолютно не практична - в брудну і сльотаву погоду на ній залишаються сліди солі і бруду, які дуже важко вивести з поверхні.

З цієї причини як низькі, так і високі замшеві чоботи на зиму можна носити тільки в морозну погоду, коли на вулиці відносно чисто. Вони відмінно поєднуються з короткими спідницями , Будь-якими моделями джинсів і платтів. Ця модна і витончена взуття може стати прекрасним доповненням ділового, повсякденного або романтичного образів, тому для багатьох жінок вона є кращою.

Жіночі дутики на зиму

Для дівчат, яким доводиться багато часу проводити на вулиці, відмінним вибором можуть стати зручні жіночі зимові чоботи-дутики. Ці вироби мають поліуретанову підошву і текстильний верх, а зовні виглядають так, як ніби їх надули повітрям. Завдяки повітряному прошарку такі чобітки прекрасно зберігають тепло, але при цьому дозволяють ногам дихати, що дуже важливо під час тривалих зимових прогулянок. Крім того, багато моделі дутиков покриваються вологовідштовхувальними матеріалами, тому вони практично несприйнятливі до впливу сльоти та мокрого снігу.

Жіночі термо-чоботи на зиму

Останнім часом надзвичайно популярними стали теплі зимові чоботи для жінок, виготовлені з штучних матеріалів, що не пропускають холодне повітря. З виворітного боку верхнього шару в такому взутті розташовується спеціальна мембрана, через яку виводиться піт, завдяки чому організм не перемерзає. Цей варіант є одним з найбільш бажаних, оскільки він забезпечує модницям комфорт при температурі до -40 градусів за шкалою Цельсія.

Як вибрати жіночі зимові черевики?

Не всі жінки віддають перевагу високим чобіт, багато зупиняють свій вибір на зручних і теплих черевиках, в яких комфортно пересуватися в будь-яку погоду. Як правило, таке взуття носять в комплекті з брюками або джинсами, до спідниць і суконь вона підходить не дуже добре. Проте, жіночі зимові черевики на хутрі можуть мати різне стилістичне виконання - якщо одні модниці воліють грубуваті моделі в чоловічому стилі, то інші вибирають жіночні варіації на танкетці.

Як вибрати зимові уггі?

Деякий час назад в світ моди увірвався неймовірно зручний вид зимового взуття - жіночі уггі . Ці теплі чобітки з овчини, хоча і мають досить незвичайний зовнішній вигляд, відмінно поєднуються з різними предметами гардеробу, дуже швидко зігрівають і надійно зберігають тепло. Вибирати уггі необхідно з урахуванням наступних нюансів:

  • для максимального комфорту овчина повинна бути густою і м'якою, а все її ворсинки повинні мати однакову довжину;
  • підошва повинна бути гнучка і товста;
  • всі стики в подібних виробах повинні бути ідеально рівними і акуратними;
  • для сльотавій погоди вибирайте шкіряні зимові уггі для жінок, які не так сприйнятливі до вологи і бруду.

Жіночі зимові унти

Для тих жінок, які в усьому воліють комфорт, відмінно підходять зимові унти з натуральним хутром. Це взуття неймовірно тепла і зручна, однак, через оригінального зовнішнього вигляду її не просто поєднувати з різними предметами гардеробу і аксесуарами. Так, дана модель категорично не поєднується з вечірніми сукнями і ділової одягом , Виконаної в класичному стилі. Вибирати унти необхідно, виходячи з якості хутра, - він повинен бути щільним і рівним, а при перевірці за допомогою пальців ворсинки не повинні випадати.

Як правильно вибрати зимове взуття?
Як вибрати теплу зимову взуття?
Як вибрати неслизьку зимове взуття?
Як вибрати жіночі зимові чоботи?
Як вибрати зимові уггі?
Як правильно вибрати зимове взуття?
Як вибрати теплу зимову взуття?
Як вибрати неслизьку зимове взуття?
Як вибрати жіночі зимові чоботи?
Як вибрати жіночі зимові черевики?

Новости