Як вибрати демісезонне взуття?

Найкапризніший період року прийнято називати "демісезонні". Це саме той час, коли вночі температура може опускатися до -10, а вдень досягати +15. Коли дощ змінюється сонцем по три рази за день. Коли зима змінює осінь, а весна - зиму. Яка ж взуття витримає таку погоду? Найстильніша і найкрасивіша!

Найстильніша і найкрасивіша

Давайте відразу обмовимося головні критерії вибору демісезонного взуття:

Матеріал. Це досить не простий сезон, а значить взуття треба вибирати з особливою педантичністю. Так, замша і нубук переносять таку погоду з гідністю, але тільки при використанні спеціальних захисних засобів. А ось лакові туфлі або чоботи можуть серйозно постраждати, так що з ними краще почекати до пори до часу.

Утеплювач. Морози не так вже й великі, так що якщо ви не збираєтеся гуляти ночами або не перебуваєте постійно на вулиці, то серйозний утеплювач вам абсолютно ні до чого. Легко можна обійтися байкою або спеціальною мембраною. В результаті ніжки і не замерзнуть, і не спітніють.

В результаті ніжки і не замерзнуть, і не спітніють

Каблук. На щастя, тонка кірка льоду абсолютно не обов'язкова складова, так що представниці прекрасної половини людства можуть знову взувати навіть саму нестійку шпильку. Головний критерій - щоб вам було комфортно в такому взутті!

Колір і фасон. А це вже зовсім строгий критерій. Адже все залежить тільки від вашого смаку і стилю. Єдине, що наважимося вам порадити, вибирати щось яскраве і контрастне. До демисезонной одязі легше підібрати більш яскраві аксесуари, а значить ваше взуття може бути практично всіх кольорів веселки!

А тепер ми підійшли до найцікавішого. Інтернет-магазин ditto.ua приготував для вас топ-7 найкращих варіантів демісезонного взуття, які не тільки захистять вас від усіх атмосферних примх, але і приємно порадую дизайном. Це стильні та універсальні варіанти, які точно затишно пропишуться в гардеробі будь-якої модниці:

1. Якщо все ще холодно - чоботи і напівчоботи . Якщо ви ще не втомилися від високого халяви і боїтеся замерзнути під час чергового несподіваного зниження температури, це саме те, що ви шукали!

2. Якщо ж чоботи вже набридли, зверніть увагу на черевики. Халяву в них нижче, але замезнуть точно не дадуть!

Халяву в них нижче, але замезнуть точно не дадуть

3. Більш вишуканий фасон - ботильйони . Це взуття вже не нагадує про сніжної зими і чудно виглядає на жіночій ніжці. Відмінна риса цього типу взуття - витончена класична форма і високий каблук. А додаткові декоративні елементи додадуть навіть самому строгому і діловому образу легкої пікантності і кокетливості.

4. Спортивний-шик. Каблук - це занадто не практично? Тоді вам відмінно підійде взуття в стилі active - кросівки і кеди . Вони зручні і універсальні. У прийдешньому сезоні їх будуть активно поєднувати навіть зі спідницями і класичним стилем. Будьте в тренді!

5. Але, якщо кросівки - це для вас зовсім перебір, то пропонуємо спробувати снікерси . Унікальна модель взуття - щось середнє між черевиками і кросівками і обов'язково з невеликою прихованою платформою. І практично, і стильно, та ще й при цьому дуже зручно!

6. Нетлінна класика - туфлі. Мабуть, саме туфлі - це єдиний тип взуття, який носять круглі рік. Правда, взимку їх зазвичай використовують в якості сменки. Але демісезонний період дозволяє побалувати себе і взувати туфлі на кожен день! З каблуком або без, зі шнурівкою або пряжкою, з яскравим принтом або класичної забарвлення - ви точно знайдете щось саме для себе.

З каблуком або без, зі шнурівкою або пряжкою, з яскравим принтом або класичної забарвлення - ви точно знайдете щось саме для себе

Будьте прекрасні при будь-якій погоді. Радуйте себе і своїх близьких красивими і стильними обновками разом з інтернет-магазином ditto.ua!

Яка ж взуття витримає таку погоду?
Каблук - це занадто не практично?

Новости