Як правильно носити срібні браслети?

  1. На якій руці носити срібний браслет?
  2. З чим поєднуються срібні браслети?

Браслет, як аксесуар, прийшов в сучасний світ з давньої античної епохи і є невід'ємною, улюбленою частиною наряду безлічі жінок і чоловіків. На сьогоднішній день важко знайти представницю прекрасної статі, в скриньці якої не було хоча б декількох браслетів, з різного металу і з застосуванням різних візерунків або інкрустації. Не варто забувати, що чоловічі браслети користуються не меншою популярністю останнім часом, ніж жіночі. Але варто зазначити, що не всі любителі браслетів, добре уявляють собі, як правильно носити браслети, особливо це відноситься до браслетів зі срібла . У даній статті хотілося б познайомити вас з кількома способами носіння жіночих і чоловічих срібних браслетів.

У нинішньому світі мода настільки вільна, що дозволяє вам проводити будь-які експерименти з вашим зовнішнім виглядом і гардеробом, проте в ювелірній індустрії все ще залишаються свої підвалини, що стосуються також і носіння срібних браслетів.

  • Комбінація годинника і браслета. Останнім часом така форма носіння браслета стала вкрай популярна. Але варто зазначити, що в цьому випадку аксесуари повинні бути витримані в одному стилі, і годинник органічно впишуться в загальний дизайн отриманого прикраси. Не допускається комбінація срібного браслета і золотого годинника. Дуже хорошим рішенням стає комбінування срібного браслета з годинником, оснащеними темним шкіряним ремінцем.
  • Ідея багатошаровості або так званий стиль «бохо» має на увазі носіння відразу декількох браслетів на одній або обох руках. В цьому випадку, разом з срібними браслетами можна надіти браслет зі шкіри або каучуку, можлива комбінація з декількох срібних браслетів. Такий підхід дозволяє експериментувати, щоразу отримуючи новий образ, але необхідно пам'ятати, що краще, якщо вироби поєднуються за фактурою, дизайну і колірній гамі, інакше замість стильного художнього безладу може вийти повний несмак.
  • Манжети. Такий стиль досить інноваційний, хоча і був розроблений близько 60 років тому. Він полягає на тому, що не важливо, на якій руці ви носите браслет, так як два однакових прикраси ви одягаєте відразу на зап'ястя обох рук. Самі браслети можуть бути жорсткими, широкими і гладкими, може застосовуватися гравірування або інкрустація, можливі об'ємні прикраси зі вставками.

Кілька слів про чоловічих срібних браслетах.

  • Непомітні браслети з срібла підійдуть впевненим в собі консервативним чоловікам. Срібні чоловічі браслети стильно виглядають з будь-якими квітами, не кидаються в очі.
  • Молоді чоловіки більш демократичні, крім класики вони зацікавляться стильними шкіряними браслетами, які будуть добре поєднуватися зі спортивним одягом і джинсами. Також такі браслети підійдуть і до популярної останнім часом, одязі в рок-стилі. Шкіряні браслети можуть бути не тільки гладкими, але і плетеними, з вставками з срібла і ін.

На якій руці носити срібний браслет?

На якій руці носити срібний браслет

Насправді, таке питання піднімається досить рідко, так як мода, а про це йшлося вище, сьогодні досить ліберальна і будь-яка інновація найчастіше приймається охоче і швидко. Якщо раніше було прийнято носити жіночі або чоловічі срібні браслети на лівій руці, то сьогодні допускається його носіння і на лівій, і на правій, і на обох руках, причому комбінування стилів і квітів лише вітається.

З чим поєднуються срібні браслети?

Срібло, на відміну від золота досить важко комбінувати з різними кольорами, але є ряд відтінків, що дозволяють виділити срібний колір або навпаки створити більш лаконічну загальну картину. Серед них:

  • перламутровий;
  • білий;
  • сірий;
  • Темно коричневий;

Дуже важливо враховувати, що при носінні браслета зі срібла, загальна колірна гамма повинна відповідати браслету, від пряжки на ремені, до сережок у вухах. У випадку з сріблом гармонійність кольорів грає величезну роль.

Якщо ж ви хочете купити срібний браслет , Ви зможете з легкістю зробити це в перевіреному інтернет магазині ТД «Аметист-В», який користується заслуженою популярністю у клієнтів вже досить тривалий час.

На якій руці носити срібний браслет?
З чим поєднуються срібні браслети?
На якій руці носити срібний браслет?
З чим поєднуються срібні браслети?

Новости