Як брати в борг на МТС

  1. Способи взяття в борг у МТС
  2. Активація послуги «На повній довірі»
  3. Як брати в борг на МТС за допомогою послуги «Обіцяний платіж»

Багато користувачів популярної компанії час від часу хочуть дізнатися, як брати в борг на МТС Багато користувачів популярної компанії час від часу хочуть дізнатися, як брати в борг на МТС. Це особливо буде цінно, коли потрібно терміново зателефонувати, а гроші на рахунку закінчилися. Ситуація може стати особливо безвихідній, якщо готівкові кошти теж відсутні або коли немає технічної можливості поповнити рахунок. Компанія МТС надає безліч послуг, однією з них є можливість здійснення дзвінків навіть тоді, коли на рахунку немає коштів.

Способи взяття в борг у МТС

Один із способів брати в борг на МТС - використання послуги «Кредит». Кожен бажаючий зможе отримати на рахунок 300 рублів, які можна витратити на послуги мобільного зв'язку. Існують тарифи, в яких ці послуги надаються в автоматичному режимі. Однак в цьому випадку необхідно своєчасно повернути кошти, в іншому випадку існує ризик блокування номера телефону. Щоб скористатися послугою «МТС-кредит», необхідно понад 6 місяців користуватися телефонним номером або ж стати контрактним абонентом.

Хочете дізнатися, як брати в борг на МТС іншим способом? Є й інші можливості. Розмір коштів, які можна отримати в якості позики на власний рахунок, знаходиться в прямій залежності від щомісячних витрат на зв'язок. Взяти в борг на МТС можна за допомогою послуг «На повній довірі» або «Обіцяний платіж».

Активація послуги «На повній довірі»

Щоб брати в борг на МТС за допомогою послуги «На повній довірі», немає необхідності в кожній ситуації направляти запит Щоб брати в борг на МТС за допомогою послуги «На повній довірі», немає необхідності в кожній ситуації направляти запит. Як тільки кошти будуть витрачені, кредит відразу ж надійде на рахунок. Завдяки цьому не доведеться переривати спілкування після витрачання коштів. При негативному балансі на рахунку можна навіть дзвонити. З самого початку послуга «На повній довірі» дозволяє отримати кошти в 200 рублів. Однак через 6 місяців співпраці з мобільним оператором ліміт по позиці складе половину від середніх витрат на оплату мобільного зв'язку. Існує ряд умов, яких необхідно дотримуватися, щоб скористатися послугою:

  • Абонент повинен не менше 3 місяців використовувати послуги МТС
  • За час співпраці необхідно поповнити рахунок на 125 рублів або більше
  • Для отримання кредитних коштів на рахунку повинна бути хоча б невелика грошова сума

Щомісяця розмір ліміту можна підвищувати. Для цього потрібно вчасно оплачувати кредити і рахунки, підвищувати щомісяця розмір поповнення на значну суму.

Щоб активувати послугу, необхідно відправити на номер 111 SMS-повідомлення з текстом 2118. З самого початку надається кредит в розмірі 200 рублів.

Як брати в борг на МТС за допомогою послуги «Обіцяний платіж»

Послуга «Обіцяний платіж» надається неймовірно швидко, на її підключення потрібно лише кілька секунд Послуга «Обіцяний платіж» надається неймовірно швидко, на її підключення потрібно лише кілька секунд. Однак тут є одне важливе обмеження - рахунок абонента повинен бути не менше мінус тридцяти рублів.

При виконанні цієї умови необхідно визначити необхідну абонентові суму грошових коштів. Розмір залежатиме від частоти використання телефоном, а також середніх щомісячних витрат на телефонні розмови. Так, наприклад, якщо в місяць на рахунок кладеться 500 рублів, тоді можна без проблем отримати 300-рублевий кредит. А ось при місячних витратах вище цієї суми, є шанс отримати в борг 800 рублів.

Послуга «Обіцяний платіж» дозволяє отримати кредит розміром від 50 рублів. Примітно, що при поверненні цих коштів не буде потрібно переплачувати за використання коштів. Однак повернути позику потрібно в найближчий тиждень. Для активації послуги, слід виконати такі умови:

  • Повернуто кредити, які були отримані з інших програм
  • Виконано умови по кредитах «Обіцяний платіж», відкритих раніше

Щоб активувати послугу «Обіцяний платіж», просто відправте зі свого номера МТС SMS * 111 * 32 #.

Якщо ж виконати дані умови не представляється можливим, можна спробувати отримати послугу «На повній довірі». Однак перед цим в будь-якому випадку буде потрібно виплатити взяті кредити.

Якщо хочете знати, як брати в борг на МТС, необхідно врахувати, що одночасно отримати послуги «На повній довірі» і «Обіцяним платежем» не представляється можливим. При цьому потрібно пам'ятати, що компанія відрізняється лояльністю до своїх абонентів і простотою правил.

Отже, ми розглянули ефективні можливості, які допоможуть взяти в борг на МТС без будь-яких проблем. Сподіваємося, ця інформація виявиться Вам корисною.

Інші статті на нашому сайті

Хочете дізнатися, як брати в борг на МТС іншим способом?

Новости