Як вибрати модний бере і з чим його носити: головні тренди осені 2017

Ірина Сімейка Автор

Бере, що незмінно асоціюється з образом стильною парижанки, несподівано став наймоднішим головним убором 2017 року, і залишиться актуальним ще не один сезон.

Під час засилля моди на спортивний стиль і об'ємні речі немов з гардероба бойфренда поява в колекціях дизайнерів берета - явище несподіване. Спочатку креативний директор модного будинку Christian Dior Марія Грація Кьюрі випустила на подіум моделей в беретах, а потім тренд підхопили і інші дизайнери.

На фото: Self-Portrait, Emporio Armani, Christian Dior

Бере більше не асоціюється виключно зі стриманою класикою, як це було раніше. Зірки і модні блогери, які мали в минулому році бейсбольні кепки, а в цієї весни кашкети з козирком, восени повністю переключилися на берети, доповнюючи ними все, від шуб з штучним хутром, як італійка Кьяра Феррані, так і короткі велосипедки, як модель Белла Хадід .

Бере підходить дівчатам з різними формами осіб, надаючи їх образам романтичного шарму. Модниці по всьому світу ще на початку осені почали носити берети в поєднанні з легкими сукнями - адже цей головний убір створений не тільки для того, щоб гріти в негоду, а для внесення стильного штриха в образ. Бери на замітку для весни 2018!

Стильні образи гостей недавно пройшли Тижнів моди в Нью-Йорку, Парижі, Мілані та Лондоні лише підтверджують, що бере - тренд в світі головних уборів, який тепер можна носити навіть у поєднанні з повсякденним одягом: об'ємними пальто, кросівками і грубими черевиками.

Об'ємний светр і штани з лампасами, брючний костюм з кедами або кюлоти в поєднанні з пухнастим кардиганом - восени 2017 року і навесні 2018 бере виглядає гармонійно з усім!

Демократичні марки урізноманітнили різними моделями беретів свої колекції в тому числі, запропонувавши модницям, головні убори, прикрашені хутряними помпонами і штучними перлинами.

На фото: Bershka, Stradivarius

Також берети, які можна носити прямо, створивши легкий обсяг, так і кокетливо зсунувши на бік, можуть мати грайливі написи або зроблені не тільки з щільної вовни, а й еко-шкіри.

На фото: Topshop, Zara

В ТЕМУ: 5 правил, як носити модні тренди пишним дівчатам, щоб виглядати стрункіше

Новости