Як поміняти мову в скайпі? щонайдокладніший керівництво

  1. Як поміняти мову в скайпі?
  2. Як встановити власний переклад в Skype:

Якщо ви зовсім недавно зареєструвалися в Skype, і вам вже дуже сильно хочеться в повній мірі скористатися даною програмою, однак мовні обмеження занадто вже вам заважають, то написана нижче інструкція спеціально для вас. Досить часто люди вимушені шукати відповіді схожими питаннями і в інших міжнародних програмах, які мають безліч мов. Швидше за все, що після установки вами програми Skype, головне меню і будь-які вкладки будуть вказані англійською мовою, але ж це може бути для вас великим прегражденіе, щоб відчувати себе господарем у своєму профілі.

Як поміняти мову в скайпі?

Один з найпоширеніших варіантів того, як краще і швидше за все змінити мову в Skype:

  1. Авторизуватися в своєму профілі Skype, проте цього можна і не робити.
  2. Виходячи з ваших уподобань, змінити мову користування програмою Skype ви можете прямо в меню авторизації.
  3. Зверніть свою увагу на верхні вкладки, і натисніть на одну з них, яка називається «Інструменти».
  4. У випливаючим вікні слід вибрати «Змінити мову».
    Якщо ви зовсім недавно зареєструвалися в Skype, і вам вже дуже сильно хочеться в повній мірі скористатися даною програмою, однак мовні обмеження занадто вже вам заважають, то написана нижче інструкція спеціально для вас
  5. Скайп видасть ще одне які випливають віконце, в якому вам потрібно вибрати мову, який є найближчим до вашого розуміння. Насолоджуйтесь Skype зрозумілою для вас мовою.

Якщо ви дуже давно користуєтеся скайп, то ви повинні знати, що в нього можна заходити за допомогою офіційного сайту. Виконайте кожен з підпунктів наступної невеликий інструкції:

  1. Спишіть в google пошуку «Скайп».
  2. Пройдіться по найпершому знайденому результату, оскільки це і буде офіційний сайт Skype .
  3. Тут ви спокійно можете увійти в свій профіль, і для цього достатньо скористатися вкладкою «Увійти» вгорі праворуч.
  4. Авторізуетесь в скайпі за допомогою вашого логіна і пароля.
  5. Перегортуєте всю сторінку вниз, і там буде невелике поле, яке послужить зміні мови в Skype.
  6. Тепер ви можете прямо з цього сайту запустити бета-версію онлайн-скайпу, яка запуститися в новому вікні браузера. Щоб запустити цю версію необхідно натиснути «Спробуйте Skype для браузера», яка розташована праворуч вашої сторінки з обліковим записом.
  7. Як тільки ви авторізуетесь, весь скайп буде вже саме тією мовою, яку ви вибирали на самому початку.

Можливість свого перекладу тексту в скайпі дозволяє налаштувати мову в даній програмі виключно під себе. Можливо, це може бути корисно тим, хто вже звик користуватися іншою програмою для зв'язку, однак їм не звичний той переклад, який скайп може підносити. Тому розробники скайпу дозволили користувачам зносити власні зміни в мовні настройки, таким чином, замінюючи кожне слово в цій програмі - своїм.

Як встановити власний переклад в Skype:

  1. Обов'язково авторизуватися в системі скайпу, використовуючи свій логін і пароль.
  2. Серед верхніх вкладок вибрати одну - «Інструменти».
  3. У віконці, що з'явилося натиснути «Змінити мову».
  4. Які випливають віконце дозволяє користувачеві вибрати такий варіант під назвою «Редактор мовного файлу».
  5. Перед вами відкривається табличка з усіма можливими словами і опціями, які скайп використовує, а навпроти них можна вставляти свій варіант перекладу.
  6. Стовпець «Поточний» і є вашою метою, оскільки саме в ньому слід вводити ваш власний переклад.
  7. Як тільки ви самі визначилися з тим, з якими мовними змінами вам буде краще користуватися програмою, вам слід підтвердити свою дію, натиснувши «Зберегти».
  8. Даний мовний файл слід зберегти в папці зі скайп на диску «C». Більш точне місцезнаходження - пройтися через «Program Files», і потрапити в папку «Skype», в якій буде папка «Phone».
  9. В скайпі слід натиснути «Застосувати», після чого дія мовного зміни вступить в силу.
  10. Якщо ви десь скачали або створили самі ще один файл, який буде служити іншим мов в скайпі, вам слід його завантажити в цю програму через цю ж вкладку «Інструменти» і «Змінити мову». Натисніть на кнопку «Завантажити мовний файл Skype ...» і відкрийте потрібний вам файл. Всі дії необхідно підтвердити натисканням кнопки «Застосувати».

Після цієї невеликої інструкції ваш власний мова буде додано до списку всіх пропонованих мов Skype. Тоді ви зможете в будь-який час пройтися в «Інструменти», а також «Змінити мову», і вибрати вам варіант мови.

Як поміняти мову в скайпі?
Як поміняти мову в скайпі?

Новости