Як і з чим носити жіноче пальто-бушлат?

  1. Звідки взявся такий фасон?
  2. З яким одягом поєднується пальто-бушлат?
  3. Кольорова гамма
  4. Де купити пальто-бушлат?

Жіноче пальто-бушлат увійшло в моду ще в 60-х минулого століття і до сих пір не втратило своєї актуальності. Нове життя цієї верхньому одязі дав знаменитий дизайнер Ів Сен-Лоран на показі мод в 2002 році. Тоді модель бушлата була представлена ​​в своєму класичному варіанті і дуже вдало доповнювалася довгими широкими брюками.

Перш за все, це:

  • двобортні;
  • широкий відкладний комір;
  • два ряди гудзиків;
  • лаконічні лацкани.
Жіноче пальто-бушлат увійшло в моду ще в 60-х минулого століття і до сих пір не втратило своєї актуальності

Звідки взявся такий фасон?

Спочатку бушлат був розроблений для військових, а саме для моряків. Це дуже зносостійкий вид одягу і актуальний при негоді, адже широкий комір закриває обличчя від поривів вітру.

З плином часу чоловіче пальто модернізувалося і полюбилося представницями прекрасної статі. Бушлат є дуже універсальним видом одягу: підкреслює строгість класичного стилю, допомагає створити романтичний образ, ідеальний варіант для повсякденного носіння, гармонійно виглядає в стилі мілітарі.

З яким одягом поєднується пальто-бушлат?

штани

Якщо Ви віддає перевагу класичному стилю в одязі і дотримуєтеся суворого дрес-коду на роботі, то безпрограшним варіантом є поєднання бушлата і брюк прямого крою. Доповнити образ можна строгими сорочками, лаконічними блузами, стриманими топами і практичними водолазками. Оптимальним варіантом будуть спокійні забарвлення одягу. Якщо не хочете виглядати «нудно», то штани можна замінити на скинни, треггінси, дудочки і навіть шкіряні штани. Такий одяг облягає фігуру і додає привабливості. Щоб зробити головний акцент на бушлат, дотримуйтеся нейтральних або темних кольорів низу і уникайте принтів. Для повсякденного носіння або для прогулянки на вихідних доречно поєднання бушлата і джинсів. Ідеально, якщо пальто укороченого вигляду. Доповнити образ можна м'якими черевиками і светром вільного крою.

спідниці

Виграшно виглядає поєднання пальто-бушлата зі спідницями різного фасону. Суворим, але в той же час звабливим, є ансамбль пальто й спідниць класичного покрою: олівець, трапеція, прямі моделі. Дотримуйтеся нейтральних і спокійних кольорів. Для street-style можна використовувати моделі різної кольорової гами, крою та тканинного прояви (наприклад, звичний текстиль можна замінити шкірою). Перевага віддається спідницям середньої довжини і міні.

плаття

З робітниками луками відмінно поєднуються класичні фасони суконь. Приталені моделі виглядають витончено і привабливо, підкреслюють стрункість силуету. Краще підбирати моделі спокійних кольорів, однотонні, картаті, з непомітним абстрактним малюнком або принтом.

Аксесуари Оскільки бушлат «родом» з військового минулого, слід зберегти історично склалися строгість і простоту. Відмовтеся від аристократичних ноток, вигадливих аксесуарів і розкішної декоративної отделкі.Неброская біжутерія і акуратні класичні ремені ідеально доповнять образ. Головні убори і рукавички, взуття та сумочки повинні бути простого покрою. Бушлат відмінно поєднується з човниками на шпильці і навіть з жокейський чобітьми, але при підборі взуття важливо враховувати стилістику всіх складових образу.

Кольорова гамма

Якщо підбираєте прінтованний низ, то пальто-бушлат має бути виконано в темних тонах Відмовтеся від легких і летять тканин, їх поєднання з пальто можна назвати, скоріше, недоречним, ніж гармонійним Ідеальний варіант - щільний трикотаж, шкіра, поплін.

І на останок. Створюючи свій неповторний образ, не забувайте про гармонію. Це стосується всього: аксесуарів, одягу, крою і колірної гами. Пам'ятайте, що поєднуючи бушлат з спідницею, брюками або сукнею, акцент повинен бути спрямований тільки на одну річ. Досягти цього можна тільки за допомогою принтів і забарвлення одягу. Не бійтеся експериментувати! Підбирайте образи, відповідні певній обстановці і Вашому способу життя.

Де купити пальто-бушлат?

Якщо ви задаєте таке питання, то напевно ви вже швидше за все знаєте відповідь - в інтернет-магазині Russianshop.org. Тут ви можете купити пальто в спільних покупках або як в інтернет магазині - при покупці в вигляді спільних покупок - на пальто буде діяти додаткова знижка, яка вказана в умовах завершення спільної покупки. В розділі теплого одягу ви зможете підібрати пальто-бушлат вказавши потрібний фасон у властивостях товарів. Також можна відразу підібрати потрібний розмір, колір.

Спільні покупки на пальто - хороший спосіб купити недорого пальто хорошої якості, брендове, при цьому знижка формується не за рахунок "стоку", старіння моделі або інших причин, а за рахунок зниження витрат при такому способі продажів. Цей спосіб вигідний обопільно - і продавцю і покупцю. Покупець отримує товар дешевше, а продавець продає більше товарів, при цьому не збільшуючи витрат.


Звідки взявся такий фасон?
З яким одягом поєднується пальто-бушлат?
Звідки взявся такий фасон?
З яким одягом поєднується пальто-бушлат?
Де купити пальто-бушлат?

Новости