Як і з чим носити перли?

  1. Як підібрати прикраси з перлами для себе?
  2. Як правильно носити перли: поєднання з одягом
  3. А з чим перли носити не варто?

Прикраси з перлами, на думку жіночого сайту "Красива і Успішна», неодмінно варто мати кожній жінці! Перли можуть бути скромним і розкішним, підходити під діловий стиль і під вечірнє вбрання, його можна носити юним дівчатам і людям похилого леді.

Перли можуть бути скромним і розкішним, підходити під діловий стиль і під вечірнє вбрання, його можна носити юним дівчатам і людям похилого леді

Як підібрати і носити перли - про це і піде мова!

Як підібрати прикраси з перлами для себе?

Кому можна носити перли?

Раніше, на початку 20 століття, існувала думка, що він не для юних - перлинні сережки, намиста і брошки рекомендувалися жінкам за 30, а то і за 40 ...

Однак сучасні правила не настільки консервативні - і це чудово, тому що перли можуть прекрасно підійти жінці в будь-якому віці! Однак вік власниці все ж повинен враховуватися при доборі конкретного прикраси.

Завантаження ...

Правила підбору перлів від сайту sympaty.net:

  • Чим старше жінка, тим якісніше (і дорожче) повинен бути перли. Якщо 20-річна дівчина може носити низьку бус з нерівного річкових перлів (в ньому є своя принадність!), То жінці в 40-50 років буде більш доречно придбати для себе варіант з перлинами правильної форми. Коли молода дівчина має в своїй скриньці прикраса з дорогими перлинами, особливо в золоті - вона може надіти його ввечері, для урочистого заходу. А вік постарше дає переваги - носити аналогічне прикраса в світлий час доби і навіть без особливого приводу!

А вік постарше дає переваги - носити аналогічне прикраса в світлий час доби і навіть без особливого приводу

  • Чим дорожче одяг - тим дорожче перли. Розкішну вечірню сукню не можна носити з дрібним некаліброваними перлами, це дисонанс - потрібна прикраса відповідної якості і вартості. Те ж стосується дорогих ділових костюмів і платтів ділового стилю - вони вимагають хорошого перлів.
  • Чим дорожче метал оправи - тим якісніше і дорожче перли (в сережках, кільцях, брошки). Звичайно, це правило швидше стосується ювелірів, ніж покупців, але якщо вам пропонують купити нерівну перлину в золоті (або навпаки, стверджують, що перлина в звичайній нержавійці ідеальна) - варто насторожитися і запідозрити шахрайство.
  • Білі перли йде всім і завжди. Перли з бежевим або сіруватим відтінком піде жінкам постарше. Рожеві перли, навпаки - для молодих. Чорна перлина рідко йде зовсім юним, а й на літніх він виглядає надто похмуро - це для образу «фатальної жінки».
  • Іноді радять підбирати відтінок перлів під колір ваших зубів. Не у всіх людей зубна емаль сліпучо-біла - це нормально! Але буде недобре, якщо мимовільне порівняння білосніжною перловою низькі з зубами відтінку слонової кістки вийде не на вашу користь.

Але буде недобре, якщо мимовільне порівняння білосніжною перловою низькі з зубами відтінку слонової кістки вийде не на вашу користь

Як правильно носити перли: поєднання з одягом

З чим і як носити перли?

  • З повсякденним одягом. Якщо ви віддаєте перевагу спокійному casual - то невеликі сережки з підвісками-перлинками будуть цілком доречні з блузками, джемпери, жакетами і т.д.
  • З діловим одягом. Сорочки та костюми, сукні-футляри - все це прекрасно доповнюється лаконічною перловою низькою, сережками-пуссети з перлами або кільцем з перлиною. Замість бус може бути скромна брошка на лацкані жакета.
  • З нарядами ретро-стилю гарні намиста з перлів. Як носити довгу низьку - зав'язуючи її вузлом нижче грудей.
  • З коктейльними сукнями. Перли - краще доповнення до дрес-коду «formal cocktail» - тобто до ошатним, але досить скромним і лаконічним за кроєм і обробці суконь.
  • З вечірніми сукнями. В цьому випадку доречні по-справжньому розкішні перлові прикраси - з дорогоцінними металами і дорогоцінним камінням. Однак якщо сукня сама по собі має декор - наприклад паєтки , Вишивку і т.д. - то перли може бути недоречний.

- то перли може бути недоречний

А з чим перли носити не варто?

  • З строкатими речами. На дрібному принте, особливо багатобарвному, перлове прикраса «загубиться». Виняток - кільця і ​​сережки, якщо рукав короткий - то браслети .
  • З речами стилів гранж, хіпстера, swag і т.д., спортивної та молодіжним одягом. Думаю, ви розумієте, чому перли тут недоречний!
  • З дешевої біжутерією - пластикової, дерев'яної і т.д.
  • Натуральні перли, навіть недорогий, не варто носити з біжутерією з намистин «під перли».

Перли дуже жіночний! Навіть проста прикраса з ним освіжає обличчя, робить сяючим погляд! Тому варто мати його в своїй скриньці!

-
Автор - Даша Блінова, сайт www.sympaty.net - Красива і Успішна

Копіювання цієї статті заборонено!

Як підібрати прикраси з перлами для себе?
Як підібрати прикраси з перлами для себе?
Кому можна носити перли?
А з чим перли носити не варто?

Новости