Як вибрати гарне і недороге помолвочноє кільце?

  1. Lovestory по-голлівудськи
  2. Куди нареченому податися?

Рано чи пізно настає в житті чоловіка такий момент, коли розумієш: або ти їй робиш пропозицію або вона піде до іншого. Ви вже разом більше ніж пару років, вже з'їдений не один пуд солі, вже пробували розлучитися - не вийшло, бо любов - сильніша, ніж ваш егоїзм в сумі, вже батьки активно натякають на онуків, з цією жінкою ти відчуваєш себе як вдома, навіть в наметі на Евересті. Все це і багато іншого говорить про те, що пора вибирати кільце на заручини і почути в кінці цього цікавого процесу заповітне "так".

Lovestory по-голлівудськи

Звичайно, ви разом переглянули не один десяток весільних комедій, і краєм ока помічали, як загоряються її очі, коли на пальці героїні з'являється помолвочноє кільце з великим діамантом. Але реалії життя такі, що навіть якщо ви - дуже щедрий чоловік, готовий заради коханої продати останню сорочку, залишившись в одних трусах, не факт, що улюблена це оцінить, бо жити з великим діамантом в курені добре, але з каменем поменше, але в квартирі - ще краще. І так, після заручин слід весілля, і щоб не стати героями однієї з останніх мелодрам, і не тягнути з торжеством 3-4 роки, нещадно «уколюючи», щоб купити золоті обручки, оплатити застілля, треба враховувати ціну, яку ви готові заплатити за помолвочноє кільце. Пол-карата, а краще в цілий карат або три карата діамант - це звичайно добре, але якщо потім не «вигуляти» його у весільній подорожі на островах, або як мінімум у казковому Львові або приморській Одесі, - повірте, казка, як мінімум буде наполовину.

Куди нареченому податися?

Ми вже майже десяток років вибираємо з закоханими чоловіками кільця для заручин . І у нас накопичилося чимало порад, якими хочемо поділитися. Один раз навіть наречена сказала: немає. Ох, як же ми переконували цього чоловіка, що кільце з гранатом, навіть у вигляді серця, краще подарувати просто так, а на заручини вибрати щось інше. Але він просто закохався в один виріб і нас не послухав. Втім цей клієнт вже щасливо одружений багато років на інший, і на другий раз він нас послухав і купив класичне кільце з невеликим діамантом і у нього все вийшло. Варіанти на вибір кільця консультанти 3 карата ділять на 3 параметра:

  • по бюджету;
  • по дизайну;
  • по часу.

Зазвичай ми поєднуємо все три параметра, як фільтри, знаходячи ідеальний варіант.

Варіант 1

Бюджет до 100 +/- доларів, дизайн класичний, тиждень в запасі.
Однозначно ми будемо вибирати з того, що є в наявності, що дуже звужує вибір, втім каталог у нас величезний і є з чого вибрати.

Помолвочние кільця з цирконієм (фіанітів) класичного дизайну

Варіант 2

Бюджет 100-150 доларів, дизайн ближче до традиційного, можливі кольорові камені, в запасі тиждень - дві.

Помолвочние кільця з сапфіром і діамантами або цирконієм

Помолвочние кільця з смарагдом і діамантами або цирконієм

Помолвочние кільця з топазом, аметистом, хризолітом

варіант 3

Ви маєте в своєму розпорядженні сумою в 150 - 300 еквівалентів національній валюті, і запасом часу в 2-3 тижні варіацій у вас більше:

по-перше, придивляємося до діамантів побільше, форму радимо все таки ближче до «американському» стилю;

по-друге, можемо собі дозволити красиві великі кільця на заручини з цирконієм або камінням Сваровскі, які виглядають як голлівудські аналоги мрії вашої нареченої;

по-третє, можна купити золоте кільце з серцем і квіточкою, а також модне зараз золоте кільце - корона або золоте кільце - серце з цирконієм або іншими каменями є романтичним Помолвочное варіантом, який цілком може забезпечити вам перемогу;

по-третє, можна купити   золоте кільце з серцем   і квіточкою, а також модне зараз золоте кільце - корона або золоте кільце - серце з цирконієм або іншими каменями є романтичним Помолвочное варіантом, який цілком може забезпечити вам перемогу;

ну і по-четверте, чому б не піти по шляху британського принца, який подарував нареченій на заручини сапфір в оточенні розсипи діамантів? Ваша наречена не носить сапфіри? А подивіться, що радять астрологи і езотерики носити представникам її знака, і подаруйте цей камінь оправлений в золото! Так - забезпечено! Потім на річницю весілля доповніть її щастя сережками або кулоном в комплект. Жінки це люблять!

Якщо ви хочете бути оригінальним, то ласкаво просимо в світ кілець з сапфірами, смарагдами, топазами або чорними діамантами, але все таки це повинен бути класичний романтичний дизайн або hi-tekh.

У нас таких безліч! Не вірите? тоді вам сюди .

варіант 4

Ви придивляєтеся до кілець від 350 - 400 доларів і варіант 500, 600 або навіть 700 умовних одиниць вас цілком влаштовує? І очевидно, що ви хотіли б побачити «серйозний» діамант в кільці вашій дівчині.

Що ж, для початку радимо подивитися ось ці помолвочние кільця з діамантів і, які вимагають сказати так, ще не почувши питання.

варіант 5

виготовити на замовлення помолвочноє золоте кільце. Якщо ви знайшли в інтернеті картинку, в яку закохалися і зрозуміли, що тільки цей перстень гідний вашої обраниці - не питання. Заповнюєте ось цю форму, далі ми пропонуємо кільком нашим фірмам партнерам виготовити цей варіант і хто запропонує ціну і терміни найприємніші для клієнта - той і буде його виготовляти. Так, в нашій практиці були самі незвичайні варіанти: від помолвочного у вигляді сонечка або кулона у вигляді серця, яке вручали нареченій до простого кільця з діамантом в 4 лапках.

Стрибнути зі скелі в щастя

Ми розуміємо, це все непросто, це як стрибнути зі скелі, це перехід в іншу лігу, це змінить назавжди ваше життя і ви вагаєтеся. Навіть самий мужній і впевнений в собі чоловік в глибині душі відчуває страх, підійшовши до вітрини блискучих штучок і відчуває невпевненість під поглядами продавщиць, які оцінюють за зовнішнім виглядом стан його гаманця. Це неприємно. І для цього існує інтернет-магазин ювелірних виробів і консультанти онлайн. Вони знають відповіді на всі питання, вони допоможуть вибрати і вони точно не побачать ваше сумнів і збентеження. І кращі з них знають, що від величини діаманта або іншого каменю, вставленого в кільце, або його вартості не залежить сімейне щастя.

І що головне - це ... любов. Кохайте і будьте щасливі!

Наталія Слюсар, директор ІМ «3 Карата»

2018 @ Інтернет-магазин «3 Карата»

Всі права захищені. Використання матеріалів блогу має супроводжуватися робочої посиланням на джерело.

Куди нареченому податися?
Ваша наречена не носить сапфіри?
Не вірите?

Новости