Як вимірювати тиск за допомогою iPhone?

  1. Withings Smart Blood Pressure Monitor
  2. iHealth Blood Pressure Dock
  3. iHealth Wireless Blood Pressure Monitor

Сподіваюся, заголовок вас не збентежить, адже самим смартфоном виміряти свій артеріальний тиск не вийде - для цього потрібен спеціальний аксесуар

Сподіваюся, заголовок вас не збентежить, адже самим смартфоном виміряти свій артеріальний тиск не вийде - для цього потрібен спеціальний аксесуар. Однак немає нічого простішого придбати його, компанії Withings і iHealth популяризували свої тономерти для iPhone, зробивши їх досить доступними.

Доступність ця, звичайно, відносна. Гаджети, які ми сьогодні розглянемо, а саме Withings Smart Blood Pressure Monitor і iHealth Blood Pressure Dock коштують у кілька разів дорожче хороших тонометрів, які ви можете знайти в аптеці. Але функціонал, природно завдяки iPhone, у високотехнологічних аксесуарів на висоті. Отже, що ж уміють наші тонометри?

Withings Smart Blood Pressure Monitor

Withings Smart Blood Pressure Monitor - тонометр, придбати який можна у безлічі російських реселерів за 7 000 рублів. Гаджет вимірює ваш тиск, зберігає отримані дані в пам'яті iPhone, а додаток йде в комплекті з тонометром будує графік, що показує всі зміни вашого артеріального тиску за вказаний часовий період.

Підключити Withings Smart Blood Pressure Monitor дуже просто - USB-кабель, що йде з пристрою підключаємо до iPhone і можна починати користуватися. Ніяких складних налаштувань і вибору конфігурацій робити не потрібно.

Якщо ви стоїте на обліку (або просто є знайомий) у лікаря, що володіє азами роботи з комп'ютером, то можете надсилати йому безпосередньо результати вимірювань артеріального тиску по електронній пошті. Це дуже зручно і в теорії допомагає лікареві судити про ваше здоров'я без необхідності приїжджати додому.

iHealth Blood Pressure Dock

Дешевший варіант тонометра для iPhone - iHealth Blood Pressure Dock ви зможете придбати за 6000 рублів. Доступний гаджет у великої кількості реселерів в Росії і країнах СНД. Функціонал iHealth Blood Pressure Dock практично не відрізняється від першої розглянутої нами моделі: пристрій вимірює артеріальний тиск, запам'ятовує результати, будує графіки і в разі потреби позоволіт відправити дану інформацію лікаря.

Пристрій дешевше через свою ергономіки. Підключається iHealth Blood Pressure Dock до iPhone за допомогою дока, в який вам необхідно розмістити свій смартфон. Виходить більш схоже на традиційний тонометр, але місця займає значно більше. З іншого ж боку, док має вбудовану батарею, завдяки чому iPhone під час роботи з тонометром нерозряджаються.

Точність вимірювання тиску гаджетами Withings Smart Blood Pressure Monitor і iHealth Blood Pressure Dock не повинна викликати сумнівів. Пристрої працюють правильно і, як запевняють розробників, не один раз протестовані в самих найсуворіших умовах. Не вірити їм просто-напросто не сенсу, неробочий медичний пристрій просто б не пустили на ринок, тим більше міжнародний.

iHealth Wireless Blood Pressure Monitor

Поза конкурсом варто згадати про iHealth Wireless Blood Pressure Monitor, бездротову версію iHealth Blood Pressure Dock. Підключаючись до iPhone по Bluetooth, гаджет дуже точно вимірює наступні показники: тиск, пульс, ЧСС, потім будує всілякі графіки та запам'ятовує дані результати.

Цей пристрій стане ідеальним помічником для тих, кому доводиться часто міряти тиск - зайва метушня з проводами задоволення, як відомо, не приносить.

Всі розглянуті в цьому невеликому огляді пристрої працюють як з iPhone, так і з іншими пристрої, що працюють на базі iOS.

Рекомендовані теми:

Поставте 5 зірок внизу статті, якщо подобається ця тема. Підписуйтесь на нас ВКонтакте , Facebook , Twitter , Instagram , YouTube , Telegram , Viber і Яндекс.Дзен .



Повернутися в початок статті Як вимірювати тиск за допомогою iPhone?

Отже, що ж уміють наші тонометри?

Новости