Як вибрати подарунок дитині на День Народження

Запорука гарного настрою в День Народження - правильно підібраний подарунок

Запорука гарного настрою в День Народження - правильно підібраний подарунок. «Що подарувати дитині?» - задається питанням батьки. Полиці магазинів рясніють іграшками різних брендів. Як не загубитися в такому різноманітті? Дуже просто. Існує кілька простих правил!

Віддавайте перевагу товарам, які реалізуються в відомих торгових мережах. Великі магазини несуть відповідальність за свою продукцію. Пам'ятайте: іграшки для дітей повинні бути зроблені з високоякісних матеріалів і мати сертифікати відповідності. Ці документи можна попросити у продавця в магазині і упевнитися, що виріб відповідає всім вимогам безпеки. Таких сертифікатів немає? Швидше за все, придбати іграшку краще в іншій торговельній мережі.

Дуже важливий критерій при виборі подарунка для дитини - вік. Пам'ятайте: для малюків головне - яскравість, захопливість, але в той же час простота. Іграшка не повинна бути занадто складною для сприйняття. Звертайте увагу на маркування упаковки. На кожній коробці ви знайдете інформацію - для якого віку ця іграшка підійде найкраще. Наприклад, для самих маленьких - це від 0 до 3-х років.

Старшим дітям елементарні іграшки навряд чи будуть цікаві. Щоб не помилитися і зробити подарунок дитині, згадайте про його захоплення. Малюк обожнює тварин і захоплюється доісторичним світом? Купіть йому інтерактивного динозавра Dino Zoomer . А ось, на думку любителів активних ігор, найкращим подарунком для дітей стануть спортивні товари від Little Tikes , Такі, як кільце для баскетболу.

Що подарувати дитині, щоб витягти максимум користі від подарунка? Зверніть увагу на різні головоломки . Такі іграшки для дітей відмінно розвивають дрібну моторику. До речі, як і конструктори. З цією іграшкою фантазії немає меж, але тут важливо знати: для маленьких дітей краще вибирати конструктори з більшими деталями.

Ці прості правила допоможуть вибрати іграшку, яка сподобається дитині і зробить подарунок бажаним, а День Народження - веселим і незабутнім.

«Що подарувати дитині?
Як не загубитися в такому різноманітті?
Таких сертифікатів немає?
Малюк обожнює тварин і захоплюється доісторичним світом?
Що подарувати дитині, щоб витягти максимум користі від подарунка?

Новости