Як зняти гроші з Яндекс гаманця готівкою без комісії

  1. Як зняти гроші з Яндекс гаманця на банківську карту
  2. Виведення коштів з Яндекс гаманця на карту «Яндекс.Деньги»
  3. Виведення коштів з рахунку «Яндекс.Деньги» на банківський рахунок
  4. Як вивести гроші з Яндекс гаманця через систему переказів
  5. Інші способи зняття коштів з Яндекс гаманця
  6. Виведення коштів на рахунок іншої платіжної системи
  7. Виведення коштів з Яндекс гаманця на баланс телефону

Платіжний сервіс «Яндекс

Платіжний сервіс «Яндекс.Деньги» володіє досить великим функціоналом. Система дозволяє не тільки оплачувати послуги і здійснювати покупки в інтернет-магазинах, а й приймати платежі. Якщо Ви вирішили створити Яндекс гаманець з метою прийому платежів, то в певний момент виникне необхідність виведення коштів з системи. Багато користувачів не знають, як зняти гроші з Яндекс гаманця, особливо ті, хто зареєструвався в сервісі недавно. Зрозуміло, для учасників системи «Яндекс.Деньги» доступна можливість виведення коштів з гаманця, причому варіантів існує кілька.

Зняти гроші з Яндекс гаманця можна:

  • На банківську карту;
  • На карту «Яндекс.Деньги»;
  • На банківський рахунок фізособи;
  • Через систему грошових переказів (Western Union, CONTACT, РНКО «РИБ», Ідрам, Юністрім, SWIFT);
  • На гаманець іншої електронної платіжної системи;
  • На баланс мобільного телефону.

Для більшості користувачів найбільший інтерес викликає можливість виведення грошей на банківську карту. Безсумнівно, це дуже зручний варіант, однак в деяких випадках може бути зручніше скористатися іншим способом. У будь-якому випадку рекомендуємо ознайомитися з усіма варіантами, а після вибрати найбільш підходящий для Вас.

  • важливо
  • Для учасників системи «Яндекс.Деньги» також доступна можливість переказу коштів з гаманця юрособі та ВП по ІПН одержувача.

Як зняти гроші з Яндекс гаманця на банківську карту

Як зняти гроші з Яндекс гаманця на банківську карту

Напевно, більшість з тих, хто читає цю статтю мають банківську карту або відразу кілька карт. Це не дивно, адже сучасній людині складно уявити своє життя без пластикової карти. Даний банківський продукт дозволяє здійснювати оплату товарів і послуг, а також знімати гроші без комісії. Отже, для багатьох користувачів буде зручно вивести гроші з Яндекс гаманця на банківську карту. Ми вже розповідали, що з карти можна поповнити Яндекс Гроші без комісії. Вивести кошти на карту без комісії не вийде. Виведення коштів з Яндекс гаманця на банківську карту передбачає комісію в розмірі 3% + 45 рублів.

Звичайно ж, платити за виведення коштів з гаманця цілих 3% від суми платежу не хочеться багатьом, але більш вигідних альтернативних варіантів немає. Зняти гроші з Яндекс гаманця без комісії неможливо. Винятком є ​​тільки той випадок, коли гроші виводяться на номер мобільного телефону. Даний варіант складно назвати оптимальним, особливо, якщо вам потрібно перевести в готівку гроші. Також Ви можете відкрити картку «Яндекс.Деньги» і використовувати її для оплати покупок і послуг, але за зняття готівки з картки все одно доведеться заплатити. До цього питання ми ще повернемося. Інші способи виведення коштів теж передбачають практично таку ж комісію, як і при виведенні грошей на карту. На жаль, така реальність і з цим нічого не поробиш. Варто зазначити, що схожа практика актуальна для всіх російських платіжних систем, наприклад, щоб зняти гроші з Ківі на карту доведеться заплатити 2% + 50 рублів. Якщо умови виведення на карту Вас влаштовують, скористайтеся наведеної нижче інструкції.

Щоб вивести гроші з Яндекс гаманця на карту виконайте наступні дії:

  1. Увійдіть до свого облікового запису «Яндекс.Деньги»;
  2. Перейдіть в розділ «Зняти»;
  3. Виберіть пункт «На банківську карту»;
  4. Вкажіть номер карти, суму і натисніть на кнопку «Продовжити»;
  5. Підтвердіть операцію.

Гроші надійдуть на Ваш рахунок протягом трьох днів. Термін зарахування залежить від конкретного банку. Чекати довго доводиться рідко, найчастіше зарахування коштів на карту відбувається миттєво. Мінімальна сума переказу грошей з Яндекс гаманця на карту становить 500 рублів. Максимальна сума залежить від статусу в системі. Якщо Ви пройшли ідентифікацію в системі «Яндекс.Деньги» , То для вас доступні максимальні ліміти.

Виведення коштів з Яндекс гаманця на карту «Яндекс.Деньги»

Деньги»

Як зняти гроші з Яндекс гаманця на карту ми з'ясували. Як бачите, нічого складного в цій процедурі немає. Єдиний недолік - наявність комісії. Якщо у Вас немає мети перевести в готівку кошти, то можна оформити карту «Яндекс.Деньги». За допомогою цієї карти можна оплачувати товари і послуги без комісії. За зняття готівки і переклад на іншу карту буде утримана комісія 3% + 15 рублів. В принципі, Ви отримуєте звичайну карту, але з комісією на зняття готівки і виведення коштів. Вивести гроші з Яндекс гаманця на карту «Яндекс.Деньги» можна без комісії, тому даний спосіб буде вигідний для користувачів, які часто розплачуються карткою.

Вартість обслуговування картки «Яндекс.Деньги» становить 199 рублів за три роки. Поповнюється карта без комісії за номером гаманця. Замовити карту можна на сайті платіжного сервісу і отримати поштою. Також Ви можете замовити банківську карту з плюсами. Дана карта передбачає аналогічні умови, але додатково дозволяє власникові отримувати бонуси від Зв'язкового-клубу, правда, вартість такої карти становить 499 рублів за три роки.

Щоб замовити карту «Яндекс.Деньги» виконайте наступні дії:

  • Увійдіть до свого облікового запису «Яндекс.Деньги»;
  • Перейдіть в розділ «Банківські картки»;
  • Виберіть тип карти і натисніть на кнопку «Детальніше»;
  • Натисніть на кнопку «Замовити карту»;
  • Підтвердіть свої персональні дані і вкажіть адресу доставки карти.

Термін доставки карти залежить від конкретного населеного пункту. Сервіс відправить вашу карту через 5 днів після замовлення. Дізнатися приблизний термін доставки можна на сайті пошти Росії. Також Ви зможете стежити за доставкою по трек-номеру.

Виведення коштів з рахунку «Яндекс.Деньги» на банківський рахунок

Для учасників системи «Яндекс
Для учасників системи «Яндекс.Деньги» доступна можливість виведення коштів на банківський рахунок. Гроші зараховуються протягом трьох днів. Розмір комісії становить 3% + 15 рублів. В даному випадку можна застосувати ті ж умови, що і при виведенні на банківську карту. Правда, даний варіант вимагає вказівки не тільки номери карти, але і інших реквізитів. Тому, перед тим, як зняти гроші з Яндекс гаманця на банківський рахунок слід подумати, чи не буде зручніше здійснити виведення на карту. Якщо даний варіант для Вас прийнятний, дотримуйтесь наведеної нижче інструкції.

Щоб вивести гроші на банківський рахунок, виконайте наведені нижче дії:

  1. Увійдіть до свого облікового запису «Яндекс.Деньги»;
  2. Перейдіть в розділ «Зняти»;
  3. Виберіть пункт «На банківський рахунок фіз особи»;
  4. Виберіть в списку відповідний банк або натисніть на посилання «Будь-який інший банк РФ»;
  5. Заповніть реквізити, вкажіть суму переказу і натисніть на кнопку «Переказати гроші».
  • важливо
  • Для деяких банків передбачена можливість миттєвого виведення коштів і спеціальні форми (Промсвязьбанк, Альфа-Клік, Відкриття і Тінькофф).

Як вивести гроші з Яндекс гаманця через систему переказів

Як вивести гроші з Яндекс гаманця через систему переказів

Якщо Вам потрібно перевести в готівку гроші з Яндекс гаманця, при цьому розглянуті вище способи вам не підходять, то можна скористатися послугами однієї з систем грошових переказів. Платіжний сервіс «Яндекс.Деньги» співпрацює з усіма відомими системами грошових переказів. Термін виведення коштів і розмір комісії буде відрізнятися в залежності від конкретної системи. Перед тим, як зняти гроші з Яндекс гаманця через одну з систем переказів рекомендуємо ознайомитися з характерними їм всім умовами.

Вивести кошти можна через такі системи переказів:

  • Western Union (комісія 4.5%, переклад виконується 1-2 дня);
  • CONTACT (комісія 4.5%, переклад виконується 1-2 дня);
  • Юністрім (комісія 4.5%, переклад виконується 1-2 дня);
  • РНКО «РИБ» (комісія 3% + 15 рублів, переклад виконується 1-2 дня);
  • Ідрам (комісія 3% + 15 рублів, переклад виконується протягом декількох хвилин);
  • SWIFT (комісія в доларах - 25 USD, переклад виконується 1-2 дня).

Переклад через систему грошових переказів передбачає необхідність запам'ятовування персональних даних для отримання платежу на сайті платіжної системи. Після вказівки всіх даних Ви отримаєте спеціальний код, який потрібно для отримання переказу в пункті видачі готівки.

Інші способи зняття коштів з Яндекс гаманця

Інші способи зняття коштів з Яндекс гаманця

Ми розглянули всі офіційні способи виведення коштів з рахунку системи «Яндекс.Деньги». Якщо зайдете в свій аккаунт «Яндекс.Деньги» і перейдете в розділ «Зняти», то до Вашої уваги будуть представлені наведені вище способи. Втім, є й інші способи зняття коштів з Яндекс гаманця. Зрозуміло, вони менш популярні, проте за певних обставин можуть користувач може віддати їм перевагу.

Як мінімум, є ще два способи виведення коштів з платіжного сервісу «Яндекс.Деньги». Якщо Вас цікавить, як зняти гроші з Яндекс гаманця без комісії, то розгляньте варіант переказу коштів на баланс мобільного телефону. Також деяким користувачам буде зручно перевести гроші з аккаунта «Яндекс.Деньги» на рахунок іншої платіжної системи, наприклад, ВебМани або Ківі. Всі ці операції можливі, але тут не обійшлося без підводних каменів. Розглянемо ці два способи окремо.

Виведення коштів на рахунок іншої платіжної системи

Багато користувачів мають одночасно кілька гаманців в різних електронних платіжних системах. Нерідко виникає необхідність перевести кошти з одного гаманця на інший. Подібна можливість дозволяє уникнути додаткових операцій і може бути дуже зручна. Переказати гроші з Яндекс гаманця на гаманець WebMoney або QIWI можливо, правда, умови будуть далеко не найвигідніші. Поповнити Ківі гаманець з рахунку «Яндекс.Деньги» можна безпосередньо з сайту платіжної системи. Комісія за переказ - 3%. Гроші надійдуть на рахунок Ківі гаманця миттєво. З перекладом на рахунок ВебМани справи йдуть складніше. В даному випадку доведеться вдатися до допомоги обмінників. Для початку розглянемо порядок виведення коштів на Ківі гаманець.

Щоб перевести гроші з Яндекс гаманця на QIW виконайте наступні дії:

  1. Прихильника чи критика наразі «Яндекс.Деньги»;
  2. Перейдіть в розділ «Товари та послуги»;
  3. Виберіть пункт «Онлайн-сервіси»;
  4. Знайдіть у списку пункт «Поповнення гаманця QIWI»;
  5. Вкажіть номер Ківі гаманця, суму платежу і натисніть «Заплатити».

Щоб перевести гроші з Яндекс гаманця на ВебМани потрібно скористатися послугами онлайн-обмінників. Розмір комісії буде залежати від конкретного обмінного пункту. Щоб не витрачати час на пошуки самого вигідного пропозиції скористайтесь сервісом bestchange.ru. Даний сайт займається моніторингом обмінних пунктів і дозволяє ознайомитися з пропозиціями декількох обмінників на одній сторінці.

Виведення коштів з Яндекс гаманця на баланс телефону

Даний спосіб є найвигіднішим, проте популярністю він не користується і зрозуміло чому. Якщо потрібно перевести в готівку гроші з Яндекс гаманця, то такий варіант Вам не підійде. Звичайно, Ви можете перевести гроші на баланс телефону, а потім відправити їх на карту або використовувати для інших цілей, але в такому випадку комісія може бути вище, ніж при прямому виведенні на банківську карту. Якщо ж такий варіант вас влаштовує, дотримуйтесь наведеної нижче інструкції.

Щоб поповнити телефон з «Яндекс.Деньги» виконайте наступні дії:

  • Прихильника чи критика наразі «Яндекс.Деньги»;
  • Перейдіть в розділ «Товари та послуги»;
  • Виберіть пункт «Мобільний телефон»;
  • Вкажіть номер телефону і натисніть «Заплатити».

Комісії немає для будь-якого оператора. Гроші надійдуть на рахунок мобільного телефону миттєво. Зворотне поповнення Яндекс гаманця можливо тільки з телефону, який використовувався при реєстрації в системі.

Новости