Як зняти гроші з Ківі гаманця готівкою без комісії

  1. Способи виведення грошей
  2. Характеристика основних способів виведення коштів
  3. Підбиття підсумків

Електронні гроші останнім часом стають все більш популярними через свою доступності та зручності використання. Для того щоб стати володарем гаманця онлайн, потрібно пройти швидку реєстрацію та почати користування. Більш того, він легко поповнюється, а з його допомогою можна оплачувати велика кількість послуг або товарів. Також електронні гроші - це відмінний спосіб отримувати оплату за свою роботу в інтернеті. Якщо раніше були проблеми з виведенням грошей, то сьогодні все стало дуже просто і доступно кожному. Далі ми розповімо про те, як отримати гроші з Ківі рахунку, і які способи існують.

Однією з найбільш популярних електронних систем є QIWI і сьогодні мова піде саме про неї. Ця стаття буде корисна не тільки тим, хто вже є володарем гаманця Ківі, а й тим, хто планує завести гаманець і зняти гроші готівкою. Відразу ж хочеться сказати початківцям користувачам Ківі, що при реєстрації доведеться вказати персональні дані, причому їх достовірність перевірятиметься. Тому якщо ви хочете знімати гроші без проблем і труднощів, то не намагайтеся нікого обдурити. Більш того, боятися вводити свою особисту інформацію не варто, адже вона надійно захищена системою, оскільки для компанії QIWI безпеку клієнтів є пріоритетом.

Способи виведення грошей

Якщо ви є власником гаманця QIWI і хочете зняти гроші, то ви можете скористатися одним із способів, який дозволяє або перевести гроші на карту, або отримати готівку.

Найбільш популярними і простими способами виведення є:

  • Переклад на банківський рахунок.
  • Переклад на карту міжнародного зразка будь-якого банку.
  • Висновок через платіжні системи PrivatMoney, Anelik, Unistream і інші.
  • Висновок через приватні обмінні пункти.
  • Зняття готівкою з карти Ківі VISA, яка належить електронній системі QIWI.

Кожен з варіантів має свої особливості, відмінністю в комісії і зручністю. Далі ми більш детально зупинимося на кожному з них і розповімо, як в результаті зняти готівку.

Характеристика основних способів виведення коштів

Отже, давайте почнемо з самого популярного і простого - переклад на банківський рахунок. Для цього вам потрібно буде зайти в відповідний розділ на офіційному ресурсі платіжної системи QIWI і ввести дані в форму, що з'явилася. Після цього гроші прийдуть на ваш рахунок, причому операція здійснюється практично моментально. Однак слід зазначити, що комісія залежить від конкретного банку, а тому, щоб не було сюрпризів, необхідно заздалегідь уточнювати це питання. Після того як гроші надійдуть на карту, їх легко можна буде перевести в готівку в будь-якому відділенні банку.

Ще один спосіб зняти готівку з електронного гаманця Ківі - банківський термінал. В такому випадку вам доведеться заплатити комісію від 2% і очікувати кілька днів до надходження коштів на картку через систему Master Card Money Send. Перевага методу в тому, що ви можете відправити гроші на картку практично будь-якого банку. Головна умова такого способу виведення грошей з електронного гаманця - картка повинна бути виконана з міжнародного зразку. Що стосується виведення коштів з гаманця QIWI на картки Visa, то тут процедура ідентична, але термін зарахування трохи менше.

Окремо хочеться відзначити приватні обмінні пункти Ківі. Суть їх роботи в тому, що є спеціальні сайти, які в автоматичному режимі здійснюють обмін віртуальних грошей на реальні: готівка або гроші на карту. Перевага такого способу в швидкості операцій, оскільки кошти надходять практично моментально. Що стосується комісійних платежів, то вони досить невисокі, а це також дуже вигідно.

Зняти гроші також може допомогти карта QIWI VISA Plastic. Суть в тому, що ви замовляєте спеціальну карту, яка буде прив'язана до вашого електронного гаманця. Отримавши її, ви зможете без проблем зняти гроші в будь-якому банкоматі. Цікаво те, що гроші будуть відразу ж списуватися з віртуального рахунку. Якщо ви не хочете оформляти цю карту, перевести в готівку гроші можна і за допомогою звичайної банківської карти. Але в такому випадку доведеться трохи почекати.

Але в такому випадку доведеться трохи почекати

Підбиття підсумків

Електронний гаманець QIWI - дуже зручний і корисний інструмент, який відкриває велику кількість можливостей перед його володарем. Більш того, сьогодні існує безліч способів перевести в готівку кошти з віртуального рахунку, що є додатковою перевагою.

Також хочеться відзначити, що якщо у вас виникли якісь труднощі з виведенням грошей або ви просто хочете їх зняти, то ви завжди можете звернутися в службу технічної підтримки системи компанії QIWI, яка оперативно надасть вам необхідну допомогу. Відстежувати фінансові потоки, які надходять на гаманець, можна у вкладці «Звіти».

Схожі статті

Новости