Як вибрати кращі зручні джинси для повних жінок?

  1. Що має на увазі щільна комплекція тіла?
  2. Модні джинси для повних жінок
  3. 2. Чорні джинси для повних жінок
  4. 3. Джинси з високою талією для повненьких
  5. 4. Джинси із середньою посадкою
  6. 5. Джинси-кльош для повних
  7. 6. Джинси з прямими штанинами
  8. 7. Вузькі скинни для повних жінок
  9. 8. Джинси Bootcut
  10. 9. « Мамині »джинси для пишних жінок
  11. 10. Білі джинси для повненьких
  12. 11. Джеггінси
  13. 12. Джинси з лампасами
  14. Які джинси не підходять для повних жінок?

Для повних жінок процес придбання одягу трохи відрізняється від досвіду покупок худеньких дівчаток. Повнотілою красуням завжди складніше підібрати наряд. Але, завдяки швидкозростаючою індустрії моди, збільшилася кількість варіантів одягу розміру плюс. Причому вони так само хороші, як і для будь-якого іншого типу тіла. Продовжуйте читати публікацію, щоб дізнатися, які зручні джинси для повненьких дівчат пропонують сучасні дизайнери.

Продовжуйте читати публікацію, щоб дізнатися, які зручні джинси для повненьких дівчат пропонують сучасні дизайнери

Що має на увазі щільна комплекція тіла?

Існує дискусія про те, хто підпадає під визначення «щільний тип фігури». Деякі люди плутають це поняття з надмірною вагою. Вони часто забувають, що щільний тип тіла не обов'язково означає зайву вагу. Деякі жінки можуть бути трохи м'язистими, але як і раніше мають привабливу яскраву фігуру, наприклад тип пісочного годинника. Це і можна віднести до кремезну постать. Жінки з розмірами зі знаком плюс можуть іноді бути ще більш спокусливими, ніж худорляві. Так що все відносно.

Модні джинси для повних жінок

1. Джинси-бойфренди для повних жінок

Ви не є любителькою джинсів, які занадто обтягують силует? Тоді носите фасони з середньою посадкою, які відповідають вашим параметрам в поясі. Ці укорочені джинси облягають ваше тіло вгорі, а потім стають вільніше в нижній частині. Врахуйте один нюанс - бойфренди найчастіше мають довжину 7/8, можуть бути підібрані. (Але не плутайте їх з джинсами герлфренд , Що мають більш вузькі штанини і добре виражену лінію талії - такі не підійдуть повненьким.)

Бойфренди найбільше підходять дівчатам високого і середнього зросту. Пампушками низького зросту необхідно «додавати» кілька сантиметрів за допомогою взуття на платформі або танкетці, щоб фігура не здавалася присадкуватою.

Нагадаємо, що укорочені брюки в моді сьогодні, також як вишиті, рвані, потерті. Повний список модних джинсів 2019 року дивіться на нашому сайті.

Багатьох хвилює питання, прийнятні чи рвані джинси для повних жінок? Чому б і ні? Звичайно, потертості і дірки перетягують увагу на ноги. Ну і що? Якщо сміливість - це віддзеркалення вашого внутрішнього характеру, то впевнено вибирайте рвані бойфренди. Відмінно підійдуть моделі, в яких серія потертостей має вертикальний напрямок, як на фото. Але уникайте занадто великих дірок на тканини.

2. Чорні джинси для повних жінок

У вас маленький зріст і ноги не відрізняються досконалістю? Ви не хочете виставляти напоказ ці недоліки тіла? Тоді вам потрібні джинси, які роблять ноги витягнутими, стрункими і контурними. Джинси, які ви вибираєте, повинні бути витонченими. Виберіть чорний колір в цьому стилі, і ви ніколи не помилитеся. Темні відтінки синього кольору або чорні - це найбільш підходящі джинси для повних ніг.

3. Джинси з високою талією для повненьких

Ось цей фасон з упевненістю можна віднести до категорії «джинси для пишних форм». Ці еластичні високі штани з деніму приймають форму вашого тіла. При цьому вони не виглядають так, ніби ви з усіх сил намагаєтеся влізти в них. Такий ефект забезпечує висока талія. Джинси з високою посадкою можна носити навіть з топом, накинувши поверх кардиган або шкіряну куртку. Це наймодніші джинси для повних 2019 року. Про них ми писали в статті «10 речей, які допомагають виглядати стрункіше ».

4. Джинси із середньою посадкою

Повні жінки зазвичай ухиляються від носіння джинсів з низькою талією, тому що здається, що вони просто не можуть затримати обсяг пишного тіла. І це правильно. Хоча можуть бути і інші хороші варіанти в якості альтернативи джинсам з високою талією. Bootcut, «мамині» джинси або бойфренди - ваш ідеальний вибір, коли мова заходить про середню посадці. Вони зазвичай не надто обтягують ваше тіло, не розкриваючи занадто багато.

5. Джинси-кльош для повних

Якщо найоб'ємнішою частиною тіла у вас є стегна, то вам однозначно необхідно вибирати джинси Клеш . Ви, напевно знаєте, що після тріумфального повернення з минулого вони знову ідентифікуються як наймодніші джинси .

Для фігури груша це є ідеальним вибором, адже вони візуально врівноважують пропорції тіла. Розкльошені низ трохи вирівнює лінії. Якщо стегна занадто широкі, то необхідно звернути увагу на фасони з клешеная, яке починається від середини стегна. Хоча деякі пампушки відмінно виглядають в фасонах, що мають клешение від коліна. А якщо кльоші мають ще й високу талію, та до того ж поєднуються з високими підборами, то це найбільш підходящі джинси для повних стегон.

Варіанти, занадто розширюються внизу, не рекомендуються дівчатам низького зросту. Вони «вкрадуть» кілька сантиметрів зросту, що неприйнятно для пишних форм.

6. Джинси з прямими штанинами

Прямі джинси - вдала ставка для жінок з пишними формами. Це варіант, який ми радимо. Вони ідеально підходять для вашої форми, не створюючи опуклостей і не облягаючи тіло. Напевно, це головна річ, яка має бути присутня в шафі кожної повненький жінки. Вони облягають тіло тільки в талії, а потім переходять у вільні прямі «труби».

7. Вузькі скинни для повних жінок

Хтось скаже, що вузькі скинни не можна ідентифікувати, як джинси для повної фігури. Але якщо у вас є гарна пишна фігура пісочного годинника, вам необхідно виставляти це напоказ при кожній нагоді. І найкращий спосіб зробити це - носити облягаючі скинни. Вони зазвичай м'які, еластичні і зберігають форму вашого тіла, при цьому будучи зручними і не дуже щільними. Стрейчева тканина добре пристосовується до фігури. «Пісочний годинник» можна назвати самою жіночною з усіх типів фігур. Якщо стегна занадто широкі, то носите з скинни подовжений верх, а ось тонку талію підкреслюйте паском.

У прохолодну погоду надягайте високі чоботи , Заправивши в них джинси.

У прохолодну погоду надягайте   високі чоботи   , Заправивши в них джинси

8. Джинси Bootcut

Джинси Bootcut - це фасон, який щільно облягає стегна, а від коліна вони трохи розширюються. Особливо цей фасон обожнюють шанувальниці стилю кантрі. Адже штанини не заправляйте в чоботи, а прикривають їх. Джинси розтягуються в потрібному місці і надають форму. Хоча ці джинси зазвичай мають занижену талію, але можна знайти фасони з середньою і високою посадкою. Саме останні, із завищеною талією, підійдуть, якщо у вас є невеликий животик. А ось якщо обсяги верхній частині істотні, то Bootcut може і не врятувати ситуацію. Такий же фасон, але з заниженою талією, можна носити тільки якщо у вас щільна комплекція, але немає звисає живота.

Щоб візуально подовжити ноги і виглядати стрункіше, носіть їх з взуттям на високих підборах.

Щоб візуально подовжити ноги і виглядати стрункіше, носіть їх з взуттям на високих підборах


9. « Мамині »джинси для пишних жінок

Те, що ще недавно вважалося нудним, тепер повертається в новому амплуа. І на цей раз (на щастя жінок всіх типів тіла) вони підходять практично всім, особливо милашка в стилі плюс сайз. Вони неймовірно стильні і доповнюють вашу фігуру. Mom джинси для повної жінки прекрасно підлаштовуються під вашу пишну структуру тіла, хоча не мають стрейтч- і мало розтягуються.

Ви можете підібрати штанини або обірвати краю, щоб зробити джинси модними своїми руками .

Ви можете підібрати штанини або обірвати краю, щоб   зробити джинси модними своїми руками

10. Білі джинси для повненьких

Існує думка, що щільні жінки не можуть носити білі джинси. Це більше оману вашого розуму, ніж правило моди. Якщо і ви піддалися цій помилці, то подивіться на Плотненько жінок на фото, як вони дефілюють в білих джинсах. Шукайте джинси, які мають середню посадку, тонку тканину і додаткове місце для стегон. Вам однозначно сподобаються джинси для повних, фото яких представлено нижче, незважаючи на «ризикований» білий колір.


11. Джеггінси

Ви все ще наповнюєте свій шафа безформними легінсами, тому що вони відмінно розтягуються і вам легко в них влізти? Ми нагадаємо, що є більш стильний і універсальний варіант - джеггінси. Вони пошиті з еластичною тонкої тканини, так що теж будуть одягатися легко. Цей варіант більш прийнятний для зустрічей поза домом. Тільки врахуйте, що джеггінси облягають стегна і тіло, тому необхідно вибрати подовжений верх, щоб не акцентувати увагу на повних стегнах.

12. Джинси з лампасами

Помітили, що в бутиках з'явилися брюки з лампасами? це свіже модне віяння (До речі, теж родом з минулого), яке ще не все можуть прийняти. Але ви ж прогресивна стильна жінка, тому уважніше придивіться до них. Вертикальні лінії подовжують силует, а це піде на користь пишною фігурі.

Які джинси не підходять для повних жінок?

Сучасна модна індустрія, як бачите, надає можливість кожній жінці виглядати привабливо, незалежно від того, яке у неї статура. Але є фасони джинсів, які строго не рекомендовані пампушками. Які джинси не повинні знаходитися в гардеробі повненьких дівчат?

- Джинси із заниженою талією не зможуть утримувати зайві сантиметри, особливо звисає животик.

- Чи не рекомендовано носити фасони з великими дірками, це може виглядати не зовсім естетично.

- Необхідно купувати джинси виключно за розміром. Не думайте, що речі на розмір менше зроблять вас стрункіше, це не так. Більш широкі брюки будуть сповзати і погано тягнути фігуру.

- Маленькі кишені ззаду можуть візуально збільшити обсяг сідниць.

- Широкі накладні кишені створять зайву об'ємність. З цієї ж причини не радимо обирати джинси з великим виразним декором. Можна носити джинси з дрібним декором, плоскою вишивкою.

- Д жінси з дуже тонкої тканини створять небажані складки і видадуть нерівності на стегнах і талії.

- Дівчатам з низьким зростом не рекомендовано носити укорочені джинси.

- Дівчатам з низьким зростом не рекомендовано носити укорочені джинси

Ви переконалися, що можете вибрати модні джинси для пишних жінок, не відмовлятися від комфортності і практичності, скласти свій сучасний стильний образ і відчувати себе впевнено. Час від часу міняйте джинси на широкі укорочені кюлоти. Всі нюанси вибору модних кюлотов для повних жінок читайте в популярній статті на сайті.

Google

Що має на увазі щільна комплекція тіла?
Що має на увазі щільна комплекція тіла?
Чому б і ні?
Ну і що?
Ви не хочете виставляти напоказ ці недоліки тіла?
Які джинси не підходять для повних жінок?
Які джинси не повинні знаходитися в гардеробі повненьких дівчат?

Новости