Як там ваш будинок? Розумнішає?

  1. Найменша бездротова метеостанція в світі
  2. розумна лампа
  3. Універсальний бездротової пульт ДУ
  4. Пульт управління електроприладами

Як то кажуть, 21 століття, про який так довго говорили знамениті письменники-фантасти, настав. З одного боку автомобілі по місту поки не літають, машина часу теж поки під питанням, а з іншого - у кожного з нас є маса можливостей, щоб почати перетворювати свій будинок в будинок майбутнього.

З одного боку автомобілі по місту поки не літають, машина часу теж поки під питанням, а з іншого - у кожного з нас є маса можливостей, щоб почати перетворювати свій будинок в будинок майбутнього

Найменша бездротова метеостанція в світі

Найменша бездротова метеостанція в світі

Чи бувало у вас таке, що інтернет показує одну погоду, а виходячи на вулицю, ви розумієте, що все зовсім не так і з одягом ви помилилися? Все вірно, метеорологи прогнозують погоду на великих територіях і заздалегідь, тому ймовірність помилитися у них досить висока. А нам же потрібно знати, що відбувається за вікном прямо зараз - коли ми ще в трусах п'ємо каву на кухні.

Rooti Labs CliMate - це найменша в світі бездротова метеостанція, яка буде повідомляти вам яка погода прямо зараз, і ви зможете бачити цю інформацію на екрані вашого смартфона. Так що тепер у вас немає проблем з погодою - ви завжди точно знаєте, що там на вулиці, а значить точно розумієте, що надіти, щоб уникнути нежиті. Крім температури цей крихітний гаджет відстежує, також, вологість і рівень ультрафіолетового випромінювання. Ви завжди можете прикріпити його до сумки або залишити в дитячій кімнаті, і завжди будете в курсі, як там ідуть справи.

Наочні іконки у вигляді рослин відразу покажуть вам, як поточна погода може вплинути на ваше стан і дасть рекомендації. Крім цього, якщо ви внесете дані про свою шкіру, наприклад, то гаджет буде попереджати вас про шкідливих сонячних випромінюваннях.

Крім цього, якщо ви внесете дані про свою шкіру, наприклад, то гаджет буде попереджати вас про шкідливих сонячних випромінюваннях

Крім усього іншого, мікро-метеостанція дуже корисна для тих, кому важлива певна температура і вологість, наприклад, в підвальному приміщенні, де не можна допустити появи цвілі і паразитів. Rooti Labs CliMate повідомить вам про те, який стан повітря там, де ви не часто буваєте.

розумна лампа

розумна лампа

У кожного з нас вдома є, як правило, три джерела світла: загальний на стелі, настільна лампа або торшер, а також нічник, який допомагає добиратися вночі до туалету і не шуміти. розумна лампа Luminous BT Smart Bulb може виконувати функції всіх трьох, і не тільки.

По-перше, варіантів яскравості світла у неї набагато більше. керуючи лампою на екрані смартфона, ви можете зменшувати і збільшувати її, як вам захочеться. По-друге, лампа змінює кольору. Тут знову ж таки спектр широкий і ви можете виставити не тільки розслабляючий «холодний» або підбадьорливий «теплий», а й будь-які інші, включаючи інтимний червоний, наприклад. Якщо ви користуєтеся «яблучними» девайсами у вас є можливість завантажити додаток Magic LED Light, який дозволить вам вибирати навіть відтінки кольорів.

Ще одна вкрай корисна функція лампи - це здатність відключатися в той час, який ви їй заплануєте на своєму смартфоні. Наприклад, якщо ваші діти бояться засипати в темряві, а вам не хотілося б, щоб світло горіло всю ніч - ви ставите на автоматичне відключення через певний час і спокійно йдете спати.

Універсальний бездротової пульт ДУ

Універсальний бездротової пульт ДУ

Увечері після роботи менше всього на світі хочеться бігати по всьому будинку, вставати і сідати кожен раз, коли потрібно включити світло, телевізор, музичний центр, DVD і так далі. Хочеться розтягнутися на дивані і відпочити. Це цілком можна влаштувати, якщо встановити універсальний WiFi пульт дистанційного керування Orvibo AllOne . Цей гаджет схожий зовні на маленьку літаючу тарілку - круглий і плоский. Це, по-перше, дозволяє йому вписатися практично в будь-який інтер'єр, а по-друге, завдяки такій формі, кут прийому сигналу 360 градусів, а це значить, що Orvibo зможе контачити з будь-яким пристроєм, який знаходиться в кімнаті.

Мало того, що ви зможете управляти своїми приладами і світлом прямо з дивана, ви ще зможете підключити їх до інтернету і контролювати їх з будь-якої точки світу прямо зі свого смартфона. По-моєму розумний будинок неможливо уявити собі без такого гаджета.

Пульт управління електроприладами

Пульт управління електроприладами

І наостанок, ще один девайс, який допомагає керувати домашніми приладами та пристроями дистанційно - це розумна розетка Orvibo WiWo S20 . Ви можете підключити до неї свій смартфон або планшет через бездротовий зв'язок і спокійно керувати будь-якими приладами, які включаються в розетку.

Мені, наприклад, сподобалася можливість встановити таймера, який буде включати і вимикати вашу розетку в певний час. Тобто, наприклад, я можу підключити свій смартфон на ніч, він зарядиться за три години і відключиться, і ніякого надлишкового заряду.

Мітки гаджети , розумний будинок

Новости