Як одягнутися в офіс влітку, як урізноманітнити свій літній офісний гардероб?

  1. Правильні колір, принт і текстура - половина справи
  2. Правильно одягнутися в офіс влітку - кілька свіжих ідей
  3. Обходимо строгі правила

Жіночий сайт "Красива і Успішна» ретельно стежить не тільки за корпоративної модою, а й тенденціями в офісному «мікрокліматі», саме тому сьогодні ми розповімо, як одягнутися в офіс влітку, щоб дотримати правила ділового дрес-коду і заодно не наразити свій організм тепловому перегріву.

Жіночий сайт Красива і Успішна» ретельно стежить не тільки за корпоративної модою, а й тенденціями в офісному «мікрокліматі», саме тому сьогодні ми розповімо, як одягнутися в офіс влітку, щоб дотримати правила ділового дрес-коду і заодно не наразити свій організм тепловому перегріву

Якщо всі співробітники твоєї компанії змушені дотримуватися суворих правил в одязі, ми підкажемо кілька ідей, як можна урізноманітнити свій літній офісний гардероб.

Правильні колір, принт і текстура - половина справи

Головне влітку - це натуральні тканини. Якщо хочеш одягнутися в офіс, щоб було комфортно влітку, вибирай речі з шовку, льону, бавовни. Нехай вони не завжди будуть виглядати ідеально випрасуваними, але одяг із синтетичної тканини влітку в офісі може створити ще більш неприємне враження про співробітника.

Простеж, щоб тканина не світилась! Віддай перевагу спокійним світлим тонам, яскраві фарби притягують більше сонячного світла. Взагалі, стилісти радять влітку не змішувати безліч різних кольорів, як в одязі, так і в аксесуарах і косметиці.

Шорти в офіс - річна заміна спідниці!

Що стосується принтів, то від великих квітів і горошку краще відмовитися відразу. Обережно варто вибирати для офісу літні речі з яскравою кліткою або широкою смужкою. Краще зупинитися на невеликих графічних малюнках, що не привертають велику увагу.

Завантаження ...

Одяг також не повинна бути занадто обтягує - крім того, що це одне з основних правил ділового стилю, в просторих речах (особливо в талії і в області шиї) прохолодніше в літню спеку.

Літні сукні для офісу

Правильно одягнутися в офіс влітку - кілька свіжих ідей

Вибирати одяг, а тим більше образ, для офісу влітку - справа дуже складна, і залежить від того, як прийнято одягатися в компанії, в якій ти працюєш, а також від того, наскільки суворий в офісі дрес-код . У деяких фірмах за босоніжки, в яких співробітник прийшов на нараду, можуть звільнити. В інших можна приходити на робоче місце навіть в короткому топі з прозорою спиною. Ну, а по-третє компаніях, з особливо жорсткими «правилами внутрішнього розпорядку», керівництво вводить, так званий, «кежуал Дей» (як правило, це п'ятниця), коли всі співробітники можуть приходити в офіс, в чому захочуть. Тобі краще знати, які канони прийняті в твоєму офісі, тому Sympaty.net пропонує кілька різнопланових, але цілком прийнятних речей для офісу в літню спеку:

  • Легке плаття з піджаком або жакетом
  • Спідниця-олівець, легка блуза з приглушеним принтом
  • Ділова спідниця або плаття з басками і заправленої блузою - тренд сезону
  • Легкий спідничний діловий костюм з натуральних тканин
  • Блуза з «крильцями» замість рукавів
  • Біла бавовняна сорочка з коротким рукавом
  • Плаття-футляр середньої довжини, але ніяк не сукня-максі
  • Довгий топ з широкими бретелями (це, швидше, виняток, але як ще можна одягнутися в офіс, особливо, без кондиціонера, влітку?)
  • Шорти довжиною до коліна
  • Босоніжки, туфлі з відкритим носком або туфлі-човники.

Обходимо строгі правила

Дотримання жорстких регламентів одязі усіма співробітниками без винятку - це, без сумніву, висока репутація компанії. Але що робити, якщо суворі правила позначаються на якості твоєї роботи, і одягнутися в плаття-футляр в задушливий офіс влітку - вище твоїх сил? Залишається тільки застосовувати деякі хитрощі, що дозволяють обійти дрес-код:

  • Принеси діловий костюм з собою на роботу і бережи його в шафі, а на роботу і по дорозі додому носи то, що зручно. Пара ділових піджаків, а також запасні колготки можуть виручити тебе в разі незапланованої ділової зустрічі. Те ж саме стосується і взуття - заведи «сменку» спеціально для офіційних зустрічей.
  • Якщо зовсім жарко, і ти можеш дозволити собі глибокий виріз, замаскує його тонким і якісним шийним хусткою - це цілком вписується в офісний стиль.
  • Якщо без колготок з'являтися на робочому місці не можна, заміни їх, співвідносячи з довжиною спідниці або штанів і загальним чином, тонкими панчохами, короткими носочками тілесного кольору або гольфами.

Якщо без колготок з'являтися на робочому місці не можна, заміни їх, співвідносячи з довжиною спідниці або штанів і загальним чином, тонкими панчохами, короткими носочками тілесного кольору або гольфами

Для того, щоб правильно в плані дрес-коду і зручно з точки зору нестерпної спеки одягнутися в офіс влітку, краще перед початком сезону обзавестися кількома обновками, які ти могла б компілювати між собою, і створити собі простір для експериментів. Яким би суворим ні твій діловий наряд, грамотно розбав свій класичний образ підходящими аксесуарами - і ти будеш виглядати жіночно і привабливо!

-
Автор - Катерина Максимова, сайт www.sympaty.net - Красива і Успішна

Копіювання цієї статті заборонено!

Е, швидше, виняток, але як ще можна одягнутися в офіс, особливо, без кондиціонера, влітку?
Але що робити, якщо суворі правила позначаються на якості твоєї роботи, і одягнутися в плаття-футляр в задушливий офіс влітку - вище твоїх сил?

Новости