Як вибрати дитячу осінній одяг

  1. Чим наповнити осінній гардероб дитини?
  2. Верхній одяг: важливі моменти
  3. Що для дорослих аксесуар, то для дітей необхідність
  4. теми:
Інші новини

З приходом осені батьки починають замислюватися про тепло і комфорт своєї дитини в холодну пору року. Як правильно наповнити дитячий гардероб спробуємо розібратися в цій статті.

Поки погода радує нас теплими днями, але батьки вже замислюються про вибір дитячого одягу на осінній сезон. Дітки ростуть і оновлювати гардероб доводиться щорічно. Сучасні батьки бажають одягнути дитину стильно! Діти люблять наслідувати батьків, старшим братам і сестрам, тому одяг повинен подобається в першу чергу дитині, а вже потім задовольняти смаки батьків. Осіння одяг для малюків повинна бути теплою і комфортною, щоб захистити дитину від холодного вітру і дощу. Якість, практичність і, головне, ціна, адже це важливе питання для сім'ї з дітками. Від витраченого залежить те, наскільки часто ви будете балувати дитини обновками. вибір дитячого одягу великий, але вимогам відповідає не завжди. Як же прийняти правильне рішення при виборі?

Чим наповнити осінній гардероб дитини?

Дітки проводять на вулиці велику кількість часу і батькам варто подбати про те, щоб речі зберігали тепло. Віддавайте перевагу зручним моделям, одяг повинен підходити за розміром і не повинна сковувати рухи малюка. Не варто одягати дитину в "речі на виріст", він відчує дискомфорт, та й виглядає це безглуздо.
Коттон - універсальний матеріал, який прекрасний у шкарпетці і за зовнішнім виглядом. джинси , Сорочки, комбінезони з цього матеріалу довговічні і практичні. Такий одяг прикрашається вишивкою або мереживом. Джинсові речі дуже популярні і малюк буде себе зручно в них відчувати.
Водолазки в дитячому гардеробі, як і в дорослому, дуже популярні. Більшість водолазок мають завищену горловину, яка захистить дитину від вітру. Ще варто прикупити малюкові толстовку з капюшоном - цей светр захистить в холодну погоду.
Дитині знадобляться футболки, якщо літні вже малі. Цей вид одягу вибирайте тільки з натуральних матеріалів, такі речі безпосередньо контактують з тілом і не повинні викликати свербіж і роздратування.
Незамінна річ в дитячому осінньому гардеробі - в'язані вироби. Вовняні кофти і кардигани, а для дівчаток ще й трикотажні сукні подарують дитині тепло і затишок.
Для прохолодної погоди варто обзавестися комбінезоном на синтепоні. Цей матеріал не дає холоду пробратися всередину і не випускає тепло. Такі комбінезони відмінно тримають форму, навіть після декількох прань. Ще один критерій при виборі комбінезона - безшумність, щоб дитина і його батьки не дратувалася постійним шелестінням.

Верхній одяг: важливі моменти

Виробники пропонують величезний вибір верхнього одягу для дітей . Дитині має бути в ній тепло і зручно бігати. При виборі куртки варто звернути увагу на статеві відмінності - сторона застібки в верхньому одязі для хлопчиків і дівчаток відрізняється. Плюсом будуть відвертаються манжети, адже діти швидко ростуть. Вологостійке покриття на осінньої верхньому одязі захистить дитину від дощу, якщо поруч не виявиться парасольки. Якщо за вікном ще тепло і дитина відмовляється надягати куртку, варто обзавестися жилеткою. Вона збереже дитину в теплі і зручні в шкарпетці. Їх просто комбінувати в залежності від погоди: з легкими водолазками і теплими светрами. Не забувайте про критерії вибору верхнього одягу:
Зручність. Купувати куртку краще з підкладкою, що відстібається, її легше прати і носити дитина зможе за любої погоди.
Довжина і непродуваемость. Коротку куртку купувати не рекомендується, адже вона призначена для захисту від вітру.
Комфорт. Позбавтеся від всіх ярликів, які заподіюють незручність дитині. Вони колються, а шкіра у дітей більш чутливими, ніж у дорослої людини.

Що для дорослих аксесуар, то для дітей необхідність

Уникайте синтетики вибираючи дитині шапочки, шарфи і рукавички . Віддайте перевагу натуральним компонентам. Для теплої погоди вибираємо класичні шапочки і шарфи, а прохолодну - шапки-вушанки і хомути. Модні в цьому осінньому сезоні дитячі в'язані речі рудого кольору і його відтінків. Вибираючи дитячу осінній одяг, захистіть дитину від дрібних деталей. Прості застібки дозволять дитині швидко одягатися і роздягатися. «Ні»
синтетиці, «так» натуральним матеріалам! І нехай вашій дитині буде тепло і зручно.

теми:

Дякую за ваш відгук!

Чим наповнити осінній гардероб дитини?
Як же прийняти правильне рішення при виборі?
Чим наповнити осінній гардероб дитини?

Новости