Як купити акції?

  1. При збільшенні заощаджень багато хто стикається з питанням про те, як купити акції. Купити акції...
  2. Як вибрати брокера?

При збільшенні заощаджень багато хто стикається з питанням про те, як купити акції.

Купити акції на біржі можна тільки через брокерську компанію. Але чим купувати одну-дві акції, краще купити відразу сто тисяч різних: так більша ймовірність отримати прибуток . Під задачу придбати багато акцій більше підходить чи не індивідуальна торгівля, а робота в проп-трейдингової компанії.

Що таке проп-компанія?

Перед приходом в компанію краще заздалегідь визначити Вашу стратегію, на чому будете торгувати Перед приходом в компанію краще заздалегідь визначити Вашу стратегію, на чому будете торгувати. Можна працювати з добре відомими акціями, які слабо передбачувані на коротких тимчасових інтервалах з-за великого числа учасників ринку і новин, ще не позначилися на котируваннях.

Проп-компанія - це спільнота трейдерів, які пройшли навчання і відбір, торгують з одного рахунку і цьому раді. Для кожного з них відкриваються субрахунка. Не знаю як де, але в деяких проп-компаніях можна оформити мастерсчёт - це субрахунок на 10-20 осіб. Успішним трейдерам можуть дозволити працювати без використання власних коштів. Інших попросять внести депозит, з якого трейдер може забирати собі до 95% прибутку.

Відмінність від інших брокерських фірм в тому, що трейдер самостійно ще при укладанні договору вибирає максимальний ризик в день, він може бути від 10 до 500 доларів. Далі ця сума не може змінюватися, хіба що за особистою домовленістю з компанією. Основна мета пропо - розробка і реалізація інвестиційних ідей для керуючого активами.

Кінцеве завдання - отримання більшого прибутку, ніж при торгівлі в поодинці, а також нею може бути, але необов'язково (особливо в разі нашої фірми) стає перетворення в фонд довірчого управління. Основний дохід проп-компанії отримують за рахунок роботи своїх керуючих, в число яких з часом можуть потрапити будь-трейдери, які не роблять великих збитків і приносять гарний прибуток. також гроші приносять навчання трейдерів, різноманітні комісії і плата за термінал, а також відсоток від щомісячного прибутку трейдерів. Так як торгівля ведеться від імені проп-компанії, то для брокера не так уже й важливо, що відбувається всередині неї.

А всередині Вам можуть дати плече і більше обумовленого, в залежності від особистого добра керівництва. Виходить своя вертикаль влади. Сенс роботи в проп-компанії зазвичай в тому, що у нас нижчий поріг входу, і ніхто не намагається прокатати. Додаткові переваги - перспективи збільшення коштів під управлінням (buying power) за рахунок капіталу компанії і автоматизований ризик-менеджмент, який зводить до мінімуму ймовірність великих збитків за рахунками.

Як вибрати брокера?

Рідкісна проп-компанія стане зв'язуватися з російським ринком акцій, який порівняно малоактивний і в той же час зарегульований до межі Рідкісна проп-компанія стане зв'язуватися з російським ринком акцій, який порівняно малоактивний і в той же час зарегульований до межі. Тому в пропив Вам, швидше за все, запропонують брокерське обслуговування на російському ринку тільки в одній формі - торгівля ліквідними ф'ючерсами на фондовий індекс і окремі акції. Наприклад, в United Traders багато торгують контрактами на індекс РТС і на папери Газпрому.

Причини - більш висока ліквідність і порівняльна простота процедури торгівлі. Тим, хто хоче купити папери КамАЗа або аеропорту Кольцово, звичайно ж, не в United Traders . Є багато інших способів отримати їх, зокрема, великі відомі брокери, готові за солідну комісію проводити Вас туди, де торгують акціями другого і третього ешелону. На мій погляд, чим збирати папери російських електротехнічних заводів, набагато цікавіше працювати в проп-трейдингової фірмі на американському фондовому ринку. Через такого брокера можна купити багато найекзотичніші акції. Деякі з них навіть не котируються на біржі! При цьому шанси їх вигідно продати значно вище, ніж якщо торгувати поодинці.

З конкурентів проп-трейдингу можу назвати хіба що дешеві іноземні фірми З конкурентів проп-трейдингу можу назвати хіба що дешеві іноземні фірми. Відкрити рахунок безпосередньо в американському дисконтном брокера можна за маленькі гроші, від 500 доларів, але є це тільки громадянам США.

В принципі, те ж саме стосується брокерських підрозділів великих американських банків, і при цьому у них ще позамежні комісії. Єдиний, крім Ex Ante і United Traders , Доступний в Росії "дешевий" брокер, що пропонує торгівлю на американських біржах, вимагає підтримувати на депозиті десять тисяч доларів США і активно використовує "кухонну" практику price matching. При цьому якщо відкрити рахунок і не торгувати, за це буде стягуватися плата в розмірі десяти доларів.

Таким чином, при виборі брокера для торгівлі на ліквідних ринках краще дивитися саме на проп-трейдинговие компанії, а не на великі закордонні банки або російські брокерські будинки. Крім того не раджу купувати акції у приватних осіб за договором купівлі-продажу. купувати цінні папери минаючи біржу можна тільки в одному випадку, володіючи великим досвідом торгівлі.

Як вибрати брокера?
Що таке проп-компанія?
Як вибрати брокера?

Новости