Як купувати брендові товари в США дешевше, ніж в Росії

  1. Що замовляємо і скільки економимо
  2. Отримуємо адреса в США
  3. Допомога в покупці в США
  4. Перший погляд на свої покупки
  5. Спосіб доставки
  6. Посилка прийшла

Я багато разів чула, що замовляти брендові американські речі треба в США, тому що так виходить дешевше. Бентежили і зупиняли два питання.

Перше питання: а чи дійсно дешевше? Ну ладно, ціни нижчі, ніж в Росії, але доставка адже теж грошей коштує! Другий - чи є сенс так морочитися? Деякі американські сайти взагалі не доставляють товари в Росію, а якщо доставляють, то варто це дорого.

І скільки чекати доставки? Як з китайських сайтів на кшталт AliExpress, місяць-півтора, а може, і взагалі не прийде? Погодьтеся, страшно, особливо якщо купуєш новий iPhone.

Виявляється, всі ці питання можна вирішити. Притому швидко і без проблем. Але для цього потрібен сервіс доставки товарів з США - такі сервіси ще називають посередниками в США. Я вибирала з декількох посередників, але, поспілкувавшись з підтримкою WeShip2You , Для свого першого замовлення вибрала їх.

Співробітники WeShip2You допомогли замовити і оплатити потрібні мені речі, відправили фото (і навіть відео) товарів зі складу, доставили все в одній посилці, притому швидко. Загалом, тут ви з першого разу отримуєте позитивний досвід замовлення товарів з США і більше не боїтеся таких покупок. Але про все по порядку.

Що замовляємо і скільки економимо

Думаю, мало хто буде відразу замовляти в США, не подивившись хоча б 5-6 російських сайтів з аналогічними товарами. Адже треба переконатися, що ви дійсно економите. Я вирішила не розмінюватися на дрібниці і відразу подивитися різницю в цінах на iPhone SE.

Отже, на сайті Apple.com сріблястий iPhone на 64 ГБ можна купити за 499 доларів (32 758 рублів), тоді як «Яндекс.Маркет» запропонував мені купити той же iPhone за ціною 45 390 рублів. Нічого собі! Різниця у вартості - 12 632 рубля. На цьому всі сумніви щодо замовлення пропали.

Я багато разів чула, що замовляти брендові американські речі треба в США, тому що так виходить дешевше

Вартість iPhone SE на сайті Apple.com Вартість iPhone SE на сайті Apple Пропозиція від «Яндекс.Маркет»

І якщо вже я все одно вирішила замовляти, набрала ще трохи брендових товарів, на яких можна заощадити. Нехай і не так глобально, але все ж.

Після декількох годин пошуку по різних сайтах, я зупинилася на крутих блакитних «Авіаторів» Ray Ban , Милою піжамі Victoria's Secret і кросівках New Balance для чоловіка, щоб не затаврував мене егоїсткою.

У російських інтернет-магазинах знайшла цю ж модель New Balance за 6 800 рублів, на Amazon кросівки потрібного мені розміру і кольору стоять 53,97 долара (3 542 рубля). Різниця в ціні піжами Victoria's Secret на американському і російському сайтах склала приблизно 2 000 рублів, а окуляри Ray Ban в Росії обійшлися б мені на 1 000 рублів дорожче. В сумі різниця склала близько 20 000 рублів. Значно.

А тепер - про те, як проходить сам процес замовлення і доставки.

Отримуємо адреса в США

Багато американських інтернет-магазини (наприклад, той же Apple.com, Sephora, Amazon, багато продавців на eBay) не відправляти замовлення в Росію. І тут на допомогу приходить WeShip2You : Співробітники сервісу пропонують замовляти доставку товарів на американський склад, а коли речі будуть до них доставлено, надішлють їх до вас додому.

Як почати роботу з WeShip2You? Для початку треба зареєструватися на сайті і отримати свою адресу в США. Ось мій.

Моя адреса в США

Далі можна замовляти товари з різних сайтів, вказуючи цю адресу. Насправді там знаходиться склад WeShip2You. Замовлення приходять на склад, де їх розпізнають за унікальним номером STE і відправляють до Росії на ваш домашню адресу. Ось коротке відео, щоб зрозуміти, як там все влаштовано.

До речі, я вибрала в якості посередника WeShip2You в тому числі завдяки кільком відео на їхньому сайті. Керівники проекту самі розповідають, як і що працює, перебуваючи на тому самому складі, куди приходять посилки всіх клієнтів.

Спочатку я замовила з Victoria's Secret і Amazon. До речі, на сайті WeShip2You є підказка, як заповнювати адресу, і мені вона дуже допомогла: незвична форма збиває з пантелику, і незрозуміло, де що писати.

До речі, на сайті   WeShip2You   є підказка, як заповнювати адресу, і мені вона дуже допомогла: незвична форма збиває з пантелику, і незрозуміло, де що писати

Поки я розбиралася з доставкою, помітила, що Victoria's Secret пропонує свою доставку в Росію, і вирішила порахувати, у скільки вона мені обійдеться. Вартість доставки в цьому магазині залежить від вартості товарів. Моя піжама коштує 49 доларів, значить, доставка буде коштувати 28 доларів - лише трохи більше 1 800 рублів.

Вартість доставки

У сумі виходить приблизно так само, як при покупці в інтернет-магазині в Росії. Тоді навіщо взагалі замовляти в США?

Справа знову ж в тому, що в магазині Victoria's Secret вартість доставки залежить від вартості вашого замовлення. Я замовила одну піжаму, а якби, припустимо, додала ще парочку бюстгальтерів, доставка була б вже 34 долари. Хоча ваги у всій цій красі не більше кілограма.

У WeShip2You вартість доставки залежить тільки від ваги товарів. Тому дорогі легкі предмети (на кшталт iPhone і інших гаджетів) обходяться супервигідно.

Ще до замовлення ви можете подивитися, скільки приблизно буде коштувати доставка ваших товарів. На сайті є калькулятор і вказано приблизний вага товарів з різних категорій.

Допомога в покупці в США

Коли я в перший раз зайшла на сайт WeShip2You, подумала, що функція «Допомога в покупці в США» - це для тих, хто ні слова не розуміє по-англійськи і просто не може сам розібратися із замовленням. Я-то можу!

Але, коли справа дійшла до iPhone, я вирішила не ризикувати і довірити покупку тим, хто часто це робить. Просто заповнила форму, залишила посилання на товар і вказала вартість.

Допомога в покупці iPhone

Сервіс розрахував підсумкову суму - вартість iPhone + 24 долара комісії за послуги. Відмінно.

Все, залишалося тільки чекати, поки посилки прийдуть на склад WeShip2You.

Перший погляд на свої покупки

Через кілька днів прийшли перші замовлення - окуляри і кросівки з Amazon і піжама Victoria's Secret. У профілі з'явилися повідомлення про ці посилках і фотографії речей.

Взагалі-то ця послуга - фото речей в посилці - платна, але при цьому необов'язкова. Першу посилку фотографують безкоштовно, а фотографії наступних посилок, фігурально висловлюючись, коштують копійки.

Оскільки я замовляла вперше, мені хотілося побачити вміст своїх посилок, тому послугою я скористалася.

Оскільки я замовляла вперше, мені хотілося побачити вміст своїх посилок, тому послугою я скористалася

Коробка New Balance Коробка New Balance   Фото «авіаторів» зі складу   Фото піжами зі складу Фото «авіаторів» зі складу Фото піжами зі складу

Щоб мені не нудно було чекати iPhone, хлопці з WeShip2You зняли відеоогляд моїх посилок.

Виявляється, у мене хороший смак ... Правда, носити піжаму з сонячними окулярами я все-таки не буду. :)

Через кілька днів після анбоксінга прийшла остання частина моєї посилки - iPhone SE.

Сервіс обіцяє безкоштовно зберігати посилки на складі 40 днів. Це мені не знадобилося, бо отримати речі хотілося якомога швидше.

В той же день, коли останній замовлення прийшов на склад WeShip2You, я створила запит на відправку посилок і оплатила доставку і страховку. Взагалі страховка - справа добровільна, але мені було страшнувато відправляти таке замовлення без неї - а раптом не дійде або прийде з ушкодженнями?

Тепер про процес оплати. Щоб оплатити послуги сервісу, потрібно поповнити свій рахунок на сайті. Але ще раніше потрібно пройти процедуру верифікації карти, щоб підтвердити, що саме ви її власник. В цілому все досить просто: з карти списується невелика сума в доларах (навіть якщо валюта карти - рублі), і вам потрібно написати, скільки саме списалося. Просто копіюєте число з SMS від банку, вводите - і готово.

Спосіб доставки

Сервіс пропонує кілька варіантів доставки посилок, і найвигідніший - «Наш Express». По-перше, він дешевше, ніж всі інші. По-друге, він не включає використання «Пошти Росії», а це великий плюс, враховуючи її репутацію. По-третє, в моєму випадку цей спосіб виявився ще й трохи дешевше, ніж аналогічні способи доставки у інших посередників, що, звичайно ж, є приємним бонусом.

Всі посилки, що відправляються за допомогою «Наш Express», пішли зі складу WeShip2You кожні 10-12 днів, дату найближчої відправки можна подивитися на сайті. Мої посилки прийшли на склад за кілька днів до відправки партії «Наш Express», тому їх практично відразу відправили на мою адресу.

Посилку, відправлену через «Наш Express», або надішлють кур'єром, або доставлять в пункт видачі Boxberry. Я вибрала останнє - так виходить дешевше, а з'їздити в пункт видачі неважко.

Посилка прийшла

Через півтора тижні після замовлення мене радують повідомленням по SMS - посилка прийшла.

Якісна упаковка (до речі, безкоштовна!) Не підвела - всі речі прийшли в цілості й схоронності. Так що я тепер щасливий володар iPhone SE і інших брендових речей.

Як ви розумієте, перший досвід покупок в США виявився позитивним, тому він не стане останнім. У планах - замовити на американському сайті Vibram круті кросівки Furoshiki і книги на Amazon, які ще не перевели на російську мову (а може, ніколи й не переведуть).

До речі, можна замовити що-небудь в подарунок. Судячи з термінів доставки WeShip2You , Не варто хвилюватися, що дарувати його доведеться через тиждень після дня народження.

Якщо у вас є пропозиції з приводу того, що замовити, ласкаво просимо в коментарі. Про всі проблеми і особливості замовлень з різних сайтів обіцяю чесно розповідати в наступних постах.

Замовити товари в США з WeShip2You

Перше питання: а чи дійсно дешевше?
Другий - чи є сенс так морочитися?
І скільки чекати доставки?
Як з китайських сайтів на кшталт AliExpress, місяць-півтора, а може, і взагалі не прийде?
Як почати роботу з WeShip2You?
Тоді навіщо взагалі замовляти в США?
Взагалі страховка - справа добровільна, але мені було страшнувато відправляти таке замовлення без неї - а раптом не дійде або прийде з ушкодженнями?

Новости