Як перевірити, де знаходиться абонент по стільниковому телефону

  1. Дізнатися місцезнаходження Теле2
  2. Знайти абонента МТС по стільниковому телефону
  3. За допомогою смс зі звичайного телефону
  4. Через браузер в смартфоні
  5. З мобільного додатка для iPhone або Android
  6. Через веб-сайт
  7. Як дізнатися місце розташування телефону Білайн
  8. Як користуватися послугою Білайн «Локатор»
  9. Як підключити «Локатор» від Білайн
  10. Як відключити «Локатор» від Білайн
  11. Як визначити місце розташування абонента Мегафон
  12. Мегафон Радар: опис послуги
  13. Що таке Мегафон Радар і як він використовується?
  14. Як підключити послугу Мегафон Радар?
  15. сайт
  16. USSD команди
  17. СМС повідомлення
  18. SIM портал
  19. Як відключити послугу Мегафон Радар

Багато вітчизняні оператори зв'язку ( «Теле2», «Мегафон», «МТС» або «Білайн») надають всім клієнтам доступ до послуги пошук іншого абонента Багато вітчизняні оператори зв'язку ( «Теле2», «Мегафон», «МТС» або «Білайн») надають всім клієнтам доступ до послуги пошук іншого абонента. Для цього необхідно всього лише набрати на своєму мобільному телефоні спеціальний номер, і ви зможете дізнатися місцезнаходження людини по його мобільному телефону.

З'ясувати місце розташування стільникового телефону, а заодно і його господаря, досить просто. Більшість найбільших стільникових операторів, таких як Мегафон, Теле2, МТС або Білайн пропонують своїм клієнтам спеціальну послугу. Якраз така послуга і дає можливість в режимі онлайн відстежити людини.

Зміст статті:

Дізнатися місцезнаходження Теле2

Компанія Теле2 пропонує послугу «ГеоПошук», яка дозволяє з високою точністю визначити місце розташування абонента Теле2.

Стільниковий оператор Теле2 пропонує своїм абонентам нову послугу, яка називається «ГеоПошук». За допомогою функції «ГеоПошук» ви можете відстежити місце розташування будь-якого господар телефону з номером Теле2, який дасть на це свою згоду. В цілому, принцип роботи «ГеоПошук» аналогічний послуг «Радар» і «Локатор» у інших операторів стільникового зв'язку.

Для того, щоб визначити своє поточне місцезнаходження, вам достатньо скористатися послугою «ГеоПошук». Але є ще й інший спосіб: для цього потрібен звичайний смартфон або планшет з андроїд , На якому встановлена ​​програма GPS або ГЛОНАСС.

Це сучасні системи геопозиционирования . Якщо дана система встановлена ​​в вашому мобільному телефоні, ви легко зможете використовувати позиціонування по супутниках і з вражаючою точністю з'ясувати, де ви зараз перебуваєте. При цьому позиціонування по супутниках працює абсолютно безкоштовно, в якій би точці світу ви не знаходилися.

Знайти абонента МТС по стільниковому телефону

Кожен абонент компанії МТС може включити сервіс «Локатор» - послуга, що дозволяє за допомогою стільникового телефону визначати місцезнаходження людини. Послуга «Локатор» дозволяє визначати, де знаходяться ваші друзі по даних про місцезнаходження їх телефонів в мережах МТС, «Мегафон», «Білайн».

Природно, це можна зробити лише за умови згоди самих друзів. Отримати дане згоду вам треба буде всього один раз, потім все запити будуть оброблятися автоматично. Сервіс вкрай зручний, якщо мова йде, наприклад, про літніх родичів або дітей. Коштує послуга «Локатор» 100 рублів на місяць, в цю суму входить відправка до 100 запитів. Для всіх абонентів МТС діє бонус: перші 2 тижні користування послугою - безкоштовні.

Підключити послугу можна чотирма способами:

  • за допомогою SMS-команд,
  • через браузер в смартфоні,
  • з мобільного додатку для iPhone або Android,
  • через веб-сайт

За допомогою смс зі звичайного телефону

Підключити «Локатор» дуже просто: для підключення вам необхідно набрати на клавіатурі стільникового телефону номер того абонента, якого ви хочете відстежувати. Щоб додати цього абонента в список людей, чиє місце розташування ви хочете визначати, вам потрібно просто відправити SMS, що містить ім'я і номер телефону «об'єкта», на короткий номер 6677 (наприклад, Ніна 89854168983).

Якщо Ніна буде згодна, ви отримаєте повідомлення з її місцем розташування, а підключення послуги буде виконано. Надалі можна буде формулювати запит в SMS прямо: «ДЕ НІНА». Номер для запитів той же - 6677.

Послуга надається безкоштовно.

Сама Ніна може контролювати процес зі свого боку, отримуючи повідомлення про кожному запиті, коли хтось хоче відстежити її місце розташування. Вона може ставити тимчасову заборону на визначення свого місця розташування, попередньо не з'ясувавши, хто ж за нею спостерігає за допомогою цієї послуги «Локатор».

Через браузер в смартфоні

Якщо ви щасливий володар смартфона, ви можете зайти на сторінку сервісу «Локатор» через будь-який браузер без введення логіна і пароля. Наприклад, на мобільному сайті від МТС m.mpoisk.ru вибираєте перший пункт - «Локатор» і відправляєте абоненту (за яким ви хочете стежити) запит, написавши в віконці його ім'я і номер телефону. Коли згода цього абонента на стеження з вашого боку буде отримано, ви побачите карту і об'єкти, за якими ви зможете спостерігати. Що отримати інформацію про місцезнаходження абонента, вам треба натиснути на кнопку «Де зараз?».

З мобільного додатка для iPhone або Android

Якщо у вас iPhone або Android , Ви можете завантажити мобільний додаток «Локатор» в магазині додатків, наприклад, Google Play . Для цього треба тільки прийняти угоду користувача, після чого ви автоматично будете зареєстровані як користувач сервісу. Спочатку ви зможете побачити на карті тільки свої координати, але додавши друзів за допомогою відправки запитів і отримавши їх згоду, ви сформуєте свій список для подальшого спостереження.

У мобільному додатку для визначення місця розташування потрібну людину досить натиснути кнопку «Де?», І ви відразу потрапите на карту.

У додатку «Локатор» є така корисна опція «Історія запитів». По ній ви можете відстежувати всі переміщення всіх абонентів за певний відрізок часу.

По ній ви можете відстежувати всі переміщення всіх абонентів за певний відрізок часу

Через веб-сайт

Якщо зайти і скористатися послугою через веб-сайт, ви отримаєте найповніший список можливостей. Заходьте на сайт від МТС mpoisk.ru/locator , Забиваєте свої логін і пароль (якщо ви заздалегідь не є зареєстрованим користувачем в системі, то логін і пароль можна отримати прямо там). Після входу перед вами відкривається карта міста, на якій значками будуть позначені ви і всі ваші друзі після їх додавання в список для спостереження.

Щоб поповнити цей список в правій стороні від карти є червона кнопка «Додати друга». Клікнувши по ній, вам відкриється віконце, де потрібно ввести ім'я одного і його номер телефону. Там же вам треба буде вибрати колір, яким буде відзначатися його іконка на карті. Обраному абонентові буде надіслано SMS із запитом на підтвердження, і якщо він дасть свою згоду, то відразу ж з'явиться у вас в списку друзів.

Обраному абонентові буде надіслано SMS із запитом на підтвердження, і якщо він дасть свою згоду, то відразу ж з'явиться у вас в списку друзів

Надалі, коли вам потрібно буде терміново дізнатися, де знаходиться ваш друг, досить буде натиснути кнопку «Де зараз?». Після чого на карті з'явиться місце розташування абонента з його координатами аж до назви вулиці і номера будинку. Через «Історію запитів» ви можете формувати будь-який звіт про всі переміщення ваших близьких. А за допомогою функції «Мої друзі» - редагувати профіль друга.

При бажанні можна навіть встановити точний розклад, за яким ви будете відстежувати місце розташування об'єкта в заданий інтервал часу: наприклад, чи пішов ваш чоловік на тренування після роботи, як і обіцяв, або знову завис в барі з друзями. Хоча, перш ніж затівати черговий скандал, спробуйте спромогтися в тому, що ваш благовірний не загубився в магазині ювелірних подарунків, де вибирав вам подарунок.

До речі, ще корисна стаття на тему мобільних: як перейти до іншого оператора зі збереженням номера

Як дізнатися місце розташування телефону Білайн

У мобільного оператора Білайн послуга пошуку місцезнаходження абонента також називається «Локатор»: за допомогою цієї опції ви можете встановити як свої координати, так і точне місце знаходження того абонента, за яким ви стежите.

Як користуватися послугою Білайн «Локатор»

Як користуватися послугою Білайн «Локатор»

Ви зможете отримати адресу по SMS і подивитися це місце на карті. Також визначення місцезнаходження абонентів можливо на офіційному сайті Білайну locator.beeline.ru , А для користувачів смартфонів розроблено спеціальний додаток.

Ви можете використовувати сервіс «Локатор» для:

  1. Визначення місця розташування ваших близьких, дітей, родичів і друзів (визначення стає можливим відразу після того, як з їх номера буде відправлено згоду на спостереження - таке підтвердження буде потрібно всього один раз).
  2. Визначення вашого власного місцезнаходження.
  3. Пошуку різних місць і об'єктів поруч з вами: магазинів, ресторанів, ТРК, автосервісів, перукарень і т.д.

З «Локатор» від Білайн ви можете дізнатися власне точне місце розташування в будь-якому населеному пункті, визначати координати своїх друзів і близьких, швидко знаходити різні установи, що знаходяться поблизу від вас - все це буде доступно вам

Координати вказуються з максимально можливим рівнем точності. Залежно від умов пошуку в малонаселених районах з невеликою кількістю базових станцій похибка може варіюватися від 250 метрів до одного кілометра.

Слід пам'ятати, що за допомогою послуги «Локатор», як радаром можна визначити місцезнаходження людини тільки в тому випадку, якщо його телефон увімкнено і він знаходиться в межах досяжності, а також тільки після того, як він дасть згоду на відстеження. Кcтаті, ви можете відстежувати не тільки абонента Білайну, але також і абонента будь-якого іншого оператора, Теле2, МТС або Мегафон. Одноразово можна відстежувати знаходження тільки п'яти чоловік, а інтервал між запитами на визначення координат не може бути менше п'яти хвилин.

Користування програмою інтуїтивно зрозуміло, в ньому лише кілька кнопок. Якщо ж ваш телефон не підтримує цю програму - визначити координати (свої або іншої людини) ви можете за допомогою SMS:

  1. Щоб знайти іншу людину відправте SMS на номер 5166 з текстом Де 9ХХХХХХХХХ
  2. Щоб дізнатися свої координати - SMS на номер 5166 з текстом Де я
  3. Щоб знайти великі об'єкти поруч - SMS на номер 5166 з текстом Що поруч

Як підключити «Локатор» від Білайн

Заходьте на офіційний сайт Білайну locator.beeline.ru

І натискаєте «Підключити». Після чого вводите ваш номер телефону і отримуєте код, за яким і відбудеться ваше підключення.

Перший тиждень послуга вам надається безкоштовно.

Найпростіший спосіб отримати собі радар від Білайн - завантажити мобільний додаток «Локатор» на свій смартфон. Щоб отримати посилання на програму, а також підключитися до послуги, необхідно зателефонувати за номером 09853 або відправити пусте повідомлення на номер 5166.

Вартість користування радаром від Білайн - 7 рублів на добу. Перший тиждень опція надається безкоштовно. Всі запити на місце розташування свого телефону, інших абонентів і організацій також безкоштовні. Плата може стягуватися тільки за користування інтернетом під час використання програми «Локатор» і перегляду карт. Розмір плати залежить від чинного тарифного плану.

Як відключити «Локатор» від Білайн

Для того, щоб припинити користуватися послугою «Локатор», необхідно відправити текст «Вимкнути» на номер 5166. Дане повідомлення є безкоштовним. Якщо ви не бажаєте, щоб інші абоненти відстежували ваше місце розташування, використовуючи даний сервіс, відправте слово Стоп на номер 5166. А про те, як взагалі відключити будь-які платні послуги на мобільному телефоні, читайте тут .

У послуги «Локатор», є спрощений аналог - послуга Білайн «Координати», за допомогою якої можна відстежувати місцезнаходження абонентів з комп'ютера.

Як визначити місце розташування абонента Мегафон

У тому випадку, якщо ви є абонентом компанії «Мегафон», то знайти місцезнаходження мобільного телефону ви зможете за допомогою послуги «Радар» (так звана послуга Мегафон Локатор).

Мегафон Радар: опис послуги

Щоб визначити місце розташування абонента, який вас цікавить, вам потрібно просто підключити послугу «Радар» від Мегафон. Вона потрібна не тільки для відстеження і шпигунських завдань, а найчастіше в звичайному житті за допомогою спостереження за власною дитиною або літніми батьками.

Самі знаєте, що дитина може легко затриматися в школі, а літня людина може затриматися в довгій черзі в поліклініці, що вводить вас в занепокоєння і змінює задумані плани, викликаючи почуття тривоги. Тому послуга «Мегафон Радар» дозволяє всім абонентам постійно відстежувати координати близьких людей.

Що таке Мегафон Радар і як він використовується?

З послугою Мегафон Радар ваш телефон через мережу базових станцій оператора, може в будь-який момент встановити місце розташування заданого абонента по його стільниковому телефону. Причому не має значення, який оператор зв'язку у ваших знайомих, опція працює з усіма операторами Теле2, МТС, Білайн.

Як підключити послугу Мегафон Радар?

Для того, щоб підключити «Мегафон Радар», необхідно пройти процес підключення, який можна виконати 4 різними способами.

сайт

Порядок дій при цьому простий: знаходите офіційний ресурс Мегафон за адресою radar.megafon.ru і вводите номер телефону, пароль і СМС повідомлення з унікальним кодом, відправлене вам. Порядок дій при цьому простий: знаходите офіційний ресурс Мегафон за адресою   radar

Знаходьте вкладку «Профіль», потім «Послуги» і вибираєте потрібний вам варіант.

USSD команди

Це спеціальний набір символів, набираючи який ви самостійно і швидко отримаєте послугу.

«Радар Лайт» - натискаємо * 566 * 56 # і клавіша виклику.

«Радар» - натискаємо * 566 # і клавіша виклику; або * 111 * 3 # і клавіша виклику або * 505 * 192 # і клавіша виклику.

«Радар +» - натискаємо * 256 # і клавіша виклику; або * 566 * 9 # і клавіша виклику; або * 505 * 3790 # і клавіша виклику.

СМС повідомлення

Тут встановлено єдиний номер 5166. Для послуги «Радар» створюємо повідомлення, в якому потрібно написати кодове слово «Реєстрація» або залишити його порожнім, а ось підключаючи «Радар +», напишіть «Увімкнути +», «Радар +» або просто «+ ».

SIM портал

Знайдіть його за запитом «MegaFonPRO» - розділ «Мегафон» - «усуги Мегафон» - «Підключення».

Абонентська плата за надання такої інформації становить 7 рублів на добу.

Як відключити послугу Мегафон Радар

Щоб відключити послуги Мегафон Радар, досить зайти на сайт оператора в «Особистий кабінет» або відправити просту команду: * 505 * 0 * 192 # і натиснути клавішу виклику (для послуги «Радар») або * 505 * 0 * 3790 # і клавішу виклику (для послуги «Радар +»). Існує і ще один варіант, доступний абонентам. Це СМС послання на номер 5166. Наберіть слово «Вимкнути» або «Вимкнути +» в залежності від виду підключеної послуги.

До речі, якщо стежать за вами, то позбутися в подальшому від подібної функції можна теж дуже просто. Для цього набираємо команду * 566 * 8 # і клавішу виклику. Далі на екрані вашого мобільного телефону з'явиться меню, де висвітяться номера, що спостерігають за вами. Залишиться тільки видалити інформацію.

Варто розуміти, що відстань, вказане мобільним пристроєм може бути точним від 100 метрів до кілометра. Все залежить від заселеності території і щільності базових станцій. Якщо вам потрібні більш точні дані, встановлюйте додаток «Мегафон Трекер», яке працює через приймачі Глонас.

На цьому, мабуть, все, спасибі за увагу, про інших корисних новинки в інтернеті читайте в розділі технології

Як підключити послугу Мегафон Радар?
Що отримати інформацію про місцезнаходження абонента, вам треба натиснути на кнопку «Де зараз?
У мобільному додатку для визначення місця розташування потрібну людину досить натиснути кнопку «Де?
Надалі, коли вам потрібно буде терміново дізнатися, де знаходиться ваш друг, досить буде натиснути кнопку «Де зараз?
Що таке Мегафон Радар і як він використовується?
Як підключити послугу Мегафон Радар?

Новости