Як почистити офісне комп'ютерне крісло з тканини в домашніх умовах? - Блог інтернет-магазину «Злата-Меблі»

  1. Основні види офісних крісел
  2. Як почистити офісне крісло
  3. Особливості конструкції і вибір виробника

Кожен будній день воно є нашим вірним супутником. Неважливо працюємо ми в офісі або вдома, воно завжди чекає нас, щоб приступити до своїх обов'язків. Спершись на його спинку ми знаємо - робочий день почався. Але крісло для комп'ютера потребує догляду. Як же помити комп'ютерне крісло з тканини в домашніх умовах? Для початку поговоримо про їх видах. Кожен будній день воно є нашим вірним супутником

Основні види офісних крісел

Офісний товариш начальника повинен показувати його статус. Такі крісла зазвичай не дешеві і мають гарне технічне оснащення. Найчастіше для матеріалу оббивки використовують шкіру, але зустрічаються і тканинні варіанти. Колір оббивного матеріалу зазвичай вибирають класичний чорний або темно-коричневий. Якщо офіс обладнаний так, що у начальника немає особистого кабінету, то його стілець повинен злегка підніматися над усіма, щоб добре проглядався весь офіс.

Вироби, які використовують співробітники трохи простіше. Такий предмет меблів повинен бути зручним і практичним, щоб сприяти довгого годинника роботи і не наводити втому. Щоб висота робочого столу і зростання співробітника не викликали проблем, крісло повинно мати регульовану висоту.
Вироби, які використовують співробітники трохи простіше

Такі моделі зазвичай ділять на комп'ютерні та операторські. Комп'ютерні представляють собою зручну, мобільний і універсальну меблі. Вони здатні з легкістю переміщатися по приміщенню, а також виробляти обертання навколо своєї осі.

Операторські відрізняються своєю функціональністю і здатні забезпечити високий рівень комфорту. Вони доповнені підлокітниками і зручними механізмами регулювання кута нахилу спинки і висоти сидіння. Щоб людині було зручно працювати на протязі всього дня, вибір офісного стільця повинен мати величезне значення.

Крісла для відвідувачів зазвичай не відрізняються химерним дизайном і відповідають загальній стильової ідеї всього офісу. Такі вироби повинні бути перш за все зручними. Їх конструкція може бути простіше, але вигляд у них повинен бути привабливий.

Вибір офісного крісла не повинен викликати особливих складнощів.

Як почистити офісне крісло

Якщо хочете, щоб робоче крісло прослужило Вам довгі роки, за ним потрібно доглядати. Дотримання чистоти його зовнішнього вигляду теж має заслуговувати увагу. У цій статті ми поговоримо про те, як почистити тканинне офісне крісло в домашніх умовах.

  1. Таку оббивку рекомендують очищати пилососом або вологою ганчіркою. Можна також провести обробку парою або протерти щіткою з м'якою щетиною.
  2. Різні забруднення можна видалити за допомогою мильного розчину. Їм потрібно змочити ганчірку, виготовлену з м'якої тканини або губку, нанести на забруднену ділянку, а потім витерти насухо.
  3. Не варто використовувати миючі засоби, адже вони можуть зіпсувати оббивку, залишивши на ній розлучення.
  4. Щоб колеса легко ковзали, час від часу витирайте з них пил.
  5. Періодично займайтеся перевіркою того, як прикріплені гвинти, іноді може знадобитися їх підкрутка.
  6. Тримайте подалі від оббивного матеріалу клей і фарбувальні речовини.
  7. Чи не гойдайтеся і не звертайтеся на кріслі, інакше Ви зіпсуєте його механізми.
  8. Перед використанням будь-якого засобу уважно вивчайте інструкцію і перевіряйте його на невеликому, непомітній ділянці меблів.
  9. Від засмальцьованих ділянок можна позбутися обробивши їх засобом для чищення автомобільного салону.
  10. Намагайтеся не мочити сильно виріб, інакше це може розтягнути оббивну тканину.

Перейдемо до основних вимог, які варто враховувати при покупці цього предмета меблів.

Особливості конструкції і вибір виробника

Коліщатка якісного стільця для роботи повинні добре обертатися, а його опора повинна бути пятилучевой. Якщо каркас має валиком, розташованим під поперековим прогином, то ця форма вважається ідеальною. Підлокітники повинні бути зручними. Краще, якщо вони будуть пластиковими.

Судини на ногах не повинні зажиматься, тому вибирайте моделі, де нижня кромка сидіння має округлу форму. Щоб оптимально зафіксувати тіло, по краях сидіння розташовують товстий шар поролону.

Коли Ви відкидаєте спинку, поперековий відділ повинен розслаблятися. Цьому буде сприяти правильний кут нахилу між сидінням і спинкою, який може бути трохи більше 90 градусів. Перевірте, щоб спинка крісла повторювала контури Вашого тіла, особливо це стосується спини.

Поверхня сидіння не повинна бути рельєфною, а скоріше гладкою. Краще, якщо сидіння буде мати округлу форму. Оббивний матеріал за кольором повинен поєднуватися з інтер'єром приміщення, бути дихаючим і нешкідливим для екології. Темні кольори, як і раніше користуються великою популярністю.

Покупці оцінили офісні крісла німецького, польського, італійського та вітчизняного виробництва. Меблі німецького виробництва відрізняється своєю якістю, використанням сучасних механізмів і дорогих матеріалів у виробництві. Друге місце займають італійські виробники. Якість їх конструкції нічим не гірше німецького, а дизайнерські нововведення порадують навіть самого прискіпливого покупця. Якісну вітчизняну меблі можна порівняти з європейською, але ціна у неї буде більше вигідна, чим і пояснюється її високий попит.

Використовуючи наші нехитрі методи, можна підтримувати офісне крісло в чистоті і порядку, а якщо Ви придбанням його на zlatamebel.ua , То воно прослужить довгий час і порадує своєю якістю і зручністю.

Крісла для вашого офісу від Zlatamebel

Коментарі

Як же помити комп'ютерне крісло з тканини в домашніх умовах?

Новости